Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כבר איזה שבוע אני חופר את האינטרנט וחנויות ולא מוצא

מחפש פארקר מסדרה Jotter הפשוטה אבל כזה שכל הגוף ממתכת ורצוי כזה עם סיכה מוזהבת

http://www.parkerpen.com/en-II/find-a-pen/jotter-stainless-steel-ballpoint-s0705510-ie

אני צריך 7 כאלה אז אם יוצא יקר מידי (מעל ל-60 ש"ח) אני אקח את הפשוטים.

מישהו מכיר אולי מקום שמוכר?

הזמנה מאיביי במחיר נורמאלי זה רק מהודו שלא יודע מה האיכות שלהם או מתי זה יגיע או במחיר משלוח שיוצא יותר יקר מהעטים עצמם

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
כמו שכתבתי - מעדיף לא מאיביי

באיביי האיכות של העטים היא על הפנים. הזמנתי 10 עטי פרקר וכולם התעופפו לפח תוך זמן קצר.

בדוק מכאן -

http://www.michlol.co.il/%D7%A2%D7%98-%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-PARKER-/

פורסם (נערך)

ניר - האם תוכל בבקשה לבדוק מה התוצרת שלהם? האם גם אלה לא תוצרת הודו?

העטים שרכשתי מאיביי מתוצרת הודו.

אם קונים, עדיף שיהיה תוצרת בריטניה, למרות שקשה למצוא.

הפרקר שלי מלווה אותי למעלה מ-15 שנים - פרקר וקטור.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

הוקטור מעולה אבל אני מעדיף עם קפיץ (וגם אני קונה מתנה והוקטור קצת יקר לי)

רוב העטים שמוכרים בארץ תוצרת צרפת והקפיץ שלהם קצת פחות טוב מאלה של UK.

הצרפתים לא החזיקו לי יותר מהחלפה של מילוי אחד (העט היה מתקלקל לפני שהדיו נגמר). הבריטי החזיק לי 3 החלפות מילוי ובגלל שאני השתמשתי בו ממש הרבה ושיחקתי איתו לא בדיוק בעדינות במשך איזה 4 שנים הקפיץ התחיל טיפה להתקע אז קניתי לאמי (ואני ממש מאוכזב מהדיו\ כדור שלו. לא כותב חלק בכלל מסיבה כלשהי)

תודה על הקישור. מקווה שיש להם במלאי.

אני אשמח לעוד קישורים להגדיל את הסיכוי לפגיעה :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...