Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובות המהירות והענייניות, המגאן כבר עלתה כאפשרות, כראתי במבחנים כל רעשי רוח שנראה לי שעלולים להפריע לשיחות משרד מהרכב, יש למישהו מכם ניסיון אחר?

מבחני רכב זה בהחלט מקור מידע לגיטימי, אבל לפסול רכב על סמך הערה זו נראה לי מעט נמהר.

לדעתי עדיין מוכרים חדשות, קח נסיעת מבחן שכוללת שיוט בכביש 6 ואז תחליט.

במצב שלך ועם צפי להחזיק לא מעט זמן אני חושב שהייתי עושה מאמץ לרכוש סטיישן דיזל חדש. זאת אם זה אפשרי.

פורסם
אני כרגע נוהג על אוריס סטיישן מהעבודה של אשתי - מחזירים בעוד שבועיים. יקרה, תא מטען קטן במקצת מהמתחרות, לגבי שקט, המנוע בטורים נשמע היטב, וגם רעש הצמיגים

בדקת נתונים?

גודל תא המטען של האוריס 530 ליטר. אשמח לשמוע מאיזה מתחרות הוא קטן יותר.

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

תודה לשניכם. על האוקטביה ידוע..

ה-308 והסיוויק יכולים להיכנס בתקציב של פות"ש?

מה שכן, האוריס משעמם מ-א-ו-ד לנהיגה ומהבחינה הזאת ממש לא מומלץ.

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

ואני מת לדעת מה זה רכב משעמם לנהיגה ומה הופך למשל את הסיוויק סטיישן או אוקטביה סטיישן למשעממות פחות לנהיגה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בדקת נתונים?

גודל תא המטען של האוריס 530 ליטר. אשמח לשמוע מאיזה מתחרות הוא קטן יותר.

בדקתי צודק, פרט לקיה סיד שמובילה במצב כיסאות אחוריים מושכבים הטויוטה מובילה בקטגוריה, ניראה לי שטעיתי בעקבות השוואה של הכנסת אופניים לטויוטה בקושי רב לאחר ניסיון עם הפורד פוקוס, כנראה שרוחב פתח ההטענה גדול יותר בפוקוס

פורסם

התחלתי בודק מכוניות חדשות בעקבות המבצעים האחרונים, אינני יודע למה דווקה בתקופה זו אבל המבצעים נראים לי משכנעים מאוד, סיד סטיישן חדשה 2016 מוצעת ב 102K מטורף יחסית לכמה שעלתה לפני מספר חודשים, מישהו גילה מבצע טוב יותר על סטיישן מומלצת?

פורסם

בנוסף מאחר ומתקשה להירדם, גיליתי חוסר אחידות מוזר בין הנתונים בעברית ובאנגלית לגבי נפח הטענה באאוטבק

בעברית

מה לדעתכם נפח הטענה של אאוטבק 2010במבחנים בעברית הם טוענים ש בסביבות 500 ו 1700 ליטר לאחר קיפול מושבים

אבל במבחנים ובמידע באנגלית מאוד שונה

700 ו 2000 ליטר (מאוד משנה לי הנתון הזה)

http://www.subaru.ca/WebPage.aspx?WebPageID=13781&WebSiteID=282

http://www.edmunds.com/subaru/outback/2010/features-specs/ - כאשר מעבירים מfeet למטר מקבלים את הנתון הגבוה יותר

http://www.motortrend.com/news/2010-suv-of-the-year-winner/

אני די בטוח שאין גרסה ישראלית צנומה יותר!

פורסם

תעשה נסיעת מבחן, ותחליט בעצמך, כל אחד וטעמו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...