Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חבר חזר ממילואים באיוש, ואני לקחתי חופש.

אמרנו נלך לבריכה, וככה היה. מרוחים בקרם הגנה ועם חיוך של ילדי קייטנה נסענו למקום שנקרא "מועדון רחובות". על פניו אחלה מקום. באים להכנס ומקבלים סירוב- "חברים בלבד". אז הבהרנו להם את האי הבנה, אנחנו חברים ולא בני זוג. לא עזר. בשביל להכנס לבריכה צריך להגיע עם אדם שיש לו מנוי בבריכה. טוב, לא נכנס בדלת סגורה. נסענו למושב גאליה, שמענו שיש שם אחלה בריכה. אחרי שהסבירו לנו שבשביל להכנס לבריכה צריך לעבור במזכירות המושב, קצת התבאסנו אבל קיווינו לטוב. מגיעים למזכירות אחרי הליכה שמצדיקה בסיומה כומתה, וגילינו שגם פה, הכניסה למנויים או לחברים של מנויים. שאלתי כמה עולה מנוי, ונאמר לי 1100 שקל. "לשנה?" אני שואל, והיא עונה לי "לא, עד תום עונת הרחצה." 1100 שקל לחודשיים, שזה יוצא קצת יותר ממה שאני משלם על דלק עם היאריס. משם עם דמעות בעיניים נסענו לים. היה אחלה. רק חבל שעקצה אותי מדוזה, המים היו חמים ומסיבה לא ברורה איכשהו הגיע חול מציק כזה לאיזור שבו השמש לא זורחת.

בקיצור אם יש לכם מנוי לאחת מהבריכות ברחובות, אפשר להיות חבר שלכם?

אפשר גם המלצות למקום באיזור שפשוטי עם יכולים להכנס?

פורסם

איך לא חשבנו על וייסגל!

מצד שני, לא ידעתי שהמתחם חזר לפעילות!

מה שכן, הזכרונות שלי כילד מוייסגל לא להיט. הבריכה החיצונית היית מלאה באצות או צואה, בפנים היית חולק כל מטר רבוע עם עוד 4 אנשים, ופעם אחת אפילו גנבו לי שם את הכפכפים

פורסם

בדוק את קאנטרי בילו, בזמנו היו מכניסים רק חברים של בעלי מנוי אבל ההנהלה התחלפה לפני כשנתיים ולדעתי איתה גם המדיניות.

בקיצור שווה להרים טלפון לשאול

יום טוב גם לך

פורסם

יש גם את הבריכה במכון ויצמן. רשמית הם מכניסים מנויים וחברים של מנויים, אבל בשנה שעברה נכנסתי גם בלי מנוי ובלי חברים. לא יודע איך זה יהיה השנה. מה שכן, זה יותר יקר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
איך לא חשבנו על וייסגל!

מצד שני, לא ידעתי שהמתחם חזר לפעילות!

מה שכן, הזכרונות שלי כילד מוייסגל לא להיט. הבריכה החיצונית היית מלאה באצות או צואה, בפנים היית חולק כל מטר רבוע עם עוד 4 אנשים, ופעם אחת אפילו גנבו לי שם את הכפכפים

המתחם נסגר לתקופה ושופץ לאחרונה...

לא יודע מה מצבו הנוכחי.

פורסם

עוד אופציה - בריכת הפקולטה לחקלאות.

רמה גבוהה , ללא ערסים ושאר מזיקים .

קח בחשבון שזה יהיה יקר.

פורסם

לפקולטה צריך מנוי או כרטיס אורח ,

כרטיס אורח יכול לקנות רק מנוי , ואתה יכול להכנס רק מלווה במנוי.

הבריכה הציבורית היחידה ברחובות היא ויסגל. כל השאר (מכון / פקולטה / יפאורה ) הן ברכות למנויים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ואני הייתי סגור על זה שהפקולטה היא כמו ויסגל שאפשר לשלם ולהכנס גם בלי מנויי :(

אגב לגבי בריכת וייסגל, מחיר תושב אכן 35 שקל ביום חול אבל בשבת זה 50 שקל .

35 - מבוגר

30 - לילד

תושב חוץ כמו שנאמר 40 שקל

הייתי שם בשבת האחרונה עם חבר והיה מלא ערסים והבריכה היחידה ביום שבת שפעילה היא המקורה שהיא ממש ממש רדודה וצפופה לדעתי לא שווה את המחיר מה גם שיש שם בריכה עם הפרדה לדתיים. זו הייתה הפעם הראשונה שלי בוייסגל המחודש ולדעתי ויסגל הישן היה הרבה יותר כיף ומהנה והיה 3 בריכות שאחת מהן היא האולימפית העמוקה כמה שפחדתי ממנה כשהייתי קטן חח ומי לא שוכח את המגלשות האדומה המפחידה והכחולה ? :)

לא רואה את עצמי חוזר לשם פעם הבאה ...

מה אתם ממליצים עבור תושבי רחובות והסביבה על בריכה שלא מצריכה מנוי ושאפשר לשלם תשלום חד פעמי במחיר שפוי, מלבד ויסגל שהייתי מבואס מאוד ממנה ?

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

חברים מחר יום שבת ואני מתכנן ללכת לבריכה באזור של רחובות מה אתם ממליצים לכניסה למחיר חד פעמי בלי מנוי כמובן . בריכת ויסגל לא מעוניין הייתי שבת שעברה ולא אחזור אליהם לא אהבתי את המקום ...

מה עם מזכרת בתיה יש למישהו נסיון והאם אפשר לשלם תשלום חד פעמי ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...