Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נעצרתי לבדיקה שגרתית ולא היה לי טסט לרכב 9 חודש ביטוחים וכל המסביב היה הכל בסדר הוא רשם לי בדוח נהיגה מעל 6 חודשים ללא טסט ויש לי זימון לדין בפתח תקווה אף פעם לא היו לי הרשאות כאלה או אחרות אני בן 23 עם 6 שנים רשיון

הרכב לא רשום עליי אלה על ידידה של אחי (לא עשינו העברת בעלות) כנראה שהמסמכים הגיעו אבל הם לא ידעו מה זה וזרקו

יום ראשון כבר אני אעשה את הטסט

מה עדיך ללכת לבית משפט וולהגיד להם את כל זה או לרשום להם את כל זה על איזשהו מסמך ולשלוח להם?

מה העונש שנותנים על מקרה כזה?

אפשר להקדים את המשפט?

פורסם

שלום דוראל,

אני לא יודע מה העונש הצפוי אבל אתה יכול לחפש פסקי דין דומים בגוגל.

מה שכן, תמיד אפשר לפנות לתביעה לפני המשפט ולנסות להגיע עם התובע לעסקת טיעון.

אני בספק אם אפשר להקדים את המשפט שכן מערכת בתי-המשפט עמוסה מאוד.

אם אתה משתמש ברכב, כדאי לדעת איך מתפעלים אותו ומה הפרוצדורות הדרושות. מידע מתומצת, נגיש ונוח תמצא כאן:

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/licence

רכב זו אחריות, ויכול לגרום להרבה נזק בידיים לא מיומנות. אין לקחת נהיגה בקלות ראש. אל תגיד לי זה לא יקרה. ראיתי הרבה אנשים שאמרו את זה - אבל זה קרה.

אם תהיה מעורב בתאונה, היעדר טסט לרכב עלול לשמש כתירוץ לחברת הביטוח שלך להתנער מתשלומים. זה עלול להותיר אותך עם נזק כלכלי רב. כדאי לדאוג לטסט בהקדם.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דבר ראשון רוץ ועשה טסט לרכב.

לפני המשפט דבר עם התובע, תראה לו שעשית טסט ותנסה לסכם אתו עסקת טיעון.

מקריאת כמה וכמה פסקי דין, אני מעריך שהקנס יהיה בסדר גודל של 1000 ש"ח.

תנסה לסגור עם התובע פסילה על תנאי

בהצלחה

פורסם

אפשר להקדים/לדחות את הדיון.

בהזמנה לדין כתוב סמל בית משפט (22-31-32),

מה כתוב אצלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...