Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרמניה 10 ימים,התחלה וסיום בפרנקפורט.

השכרת רכב סביר (קטגוריה של סדרה3)

המטרה לנהוג בכבישים יפים ומעניינים. אין בעיה לצאת לאוסטריה או כל מקום שתציעו ב zone1, כל עוד אני אספיק ללכת ולחזור בזמן לפרנקפורט.

קראתי את כל השרשורים,שמות של כבישים יש לי,חוקי תנועה קראתי, אבל אני לא מצליח לשרטט איזה מסלול מסויים שאדבוק בו.

הייתי רוצה טעימה קטנה ממרכזי ערים אבל זה בעיה להכנס עם רכב

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאני מגיע להזין כתובות של כבישים ב gps ,לראות מה הכי קרוב ולזרום לשם, אבל אני בסוף רוצה גם להגיע לאלפים האוסטריים...

כל מי שיכול להכווין ולתת טיפים אני אשמח

תודה.

Miata ND2

פורסם

מה מעניין אותך חוץ מאספלט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שמעתי שיש מוזיאוני רכב,אז אשמח להגיע, אם יש קניונים מיוחדים אז גם,כמובן שתוך כדי אסתכל איזה אטרקציות יש בערים שאני קרוב אליהן ואקפוץ וכמובן אם יש המלצות אז אשמח

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

אין שום בעיה להיכנס למרכזי ערים כל עוד לא מדובר בברלין.

מניסיוני בגרמניה, נכנסתי לפרנקפורט, שטוטגרט, מינכן והמבורג ללא בעיה כלל.

לגביי מוזיאוני רכב:

יש לך בשטוטגרט (200 ק"מ מפרנקפורט) את המוזיאונים של מרצדס ופורשה. שניהם מעניינים, מרצדס גדול יותר ומושקע יותר.

במינכן יש לך את מוזיאון BMW שהוא גם נחמד, מינכן נמצאת כ-400 ק"מ מפרנקפורט.

לא רחוק משטוטגרט (כ-35 ק"מ) יש לך את עיר העודפים Metzingen. יש שם הרבה חנויות של מותגים, יש חנויות שיש מחירים טובים ויש חנויות שלא עפתי בכלל והיה יקר. שווה לעבור על הדרך ולראות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אישית לנתי במינכן במלון בשולי העיר, צמוד ליציאה 2 של A94. נכנסתי למרכז המסחרי ברח' איינשטיין (שהוא ההמשך של A94), אבל למרכז העיר ממש נכנסתי בתח"צ היעילה מאד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ישנתי לפני שנתיים במלון שישב מאוד קרוב לאוטובהאן,

השנה ישנתי במלון דירות שנמצא כ-10 ק"מ ממינכן, עם רכב זה היה ממש לא נורא.

נכנסתי גם עכשיו וגם בפעם הקודמת עם הרכב, היה בסדר גמור ומצאנו חניה די בקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הייתי בטיול חוצה אוסטריה בשנה שעברה, מלצבורג לטירול, לא זכורים לי כבישים סופר מעניינים חוץ מה-גרוסגלוקנר והדרך למפלי קרימל, הנופים מרשימים מאוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
הייתי בטיול חוצה אוסטריה בשנה שעברה, מלצבורג לטירול, לא זכורים לי כבישים סופר מעניינים חוץ מה-גרוסגלוקנר והדרך למפלי קרימל, הנופים מרשימים מאוד.

לדעתי לגרוסגלוקנר צריך מזל עם מזג האוויר, לא נראה לי כביש סימפטי במיוחד לנהיגה בתנאי ערפל או גשם כבד.

אנחנו רצינו לעלות וויתרנו בגלל הגשם והערפל.

נסענו להאלשטט, מקום מטורף.

DSC_6051.jpgDSC_6053.jpgDSC_6059.jpgDSC_6061.jpgDSC_6074.jpgDSC_6116.jpg

פורסם

אצלי בחתימה קראת?

הכיף בטיול כזה הוא הספונטניות.

מלבד חמשה-שה כבישים שידענו שנרצה לגדוש בהם, כל שאר הדרך היא ספונטנית, בהתאם לאטרקציות שראינו בדרך, שיחות עם אנשים בבתי קפה ונקנוקיות בצד הדרך, מלונות מעניינים וכו.

תמיד תעדיף B-ROAD ולא כבישים ראשיים. יש יותר הרפתקאות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עליתי על הגרוסגלוקנר בסוף מאי, בעליה הייתה סערת שלג והיה טיפה קשה, אבל בפסגה היה נאה ובדרך למטה העננים התפזרו. ההורים של אשתי היו שם חודש אחרינו ואמרו שהיה חם ושמשי, אני מעריך שבתקופה הנוכחית המצב דומה.

האלשטט עיירה יפה, שווה לבקר גם בבאד אישל, גוסאו ובאד גויסרן. בכלל, כל האיזור של הזלצקאמרגוט יפה, למרות שאני מעדיף את טירול

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
עליתי על הגרוסגלוקנר בסוף מאי, בעליה הייתה סערת שלג והיה טיפה קשה, אבל בפסגה היה נאה ובדרך למטה העננים התפזרו. ההורים של אשתי היו שם חודש אחרינו ואמרו שהיה חם ושמשי, אני מעריך שבתקופה הנוכחית המצב דומה.

האלשטט עיירה יפה, שווה לבקר גם בבאד אישל, גוסאו ובאד גויסרן. בכלל, כל האיזור של הזלצקאמרגוט יפה, למרות שאני מעדיף את טירול

הייתי גם במאי האחרון עד אמצע יוני כמעט (גרמניה ואוסטריה), כשהיינו באוסטריה זה לא התאים.

אם כבר אוסטריה אז אני ממליץ על קן הנשרים. גם שווה.

פורסם

קשה לחזות את מזג האויר', בודאי בטווח של יותר מימים בודדים. זה מחייב גמישות בתכנון.

הייתי על ה-Kitzsteinhorn ב-31 ביולי. סופת שלגים שחייבה גידור שטח זעיר בפסגה, הראות היתה פחות ממטר. ועדיין הטיול והעליה (3 רכבלים) היו שוים כל דקה ואירו. באותו יום ביקרתי גם בסכר הידרואלקטרי קרוב (Limberg) - גם הוא מומלץ ביותר.

אבל, היי - יש לנו כאן בחור שרוצה לנהוג ומהר, לא מחפש נופים ואתרים.

פורסם

טוב אני יומיים פה וחייב לציין שמדהים פה מכל בחינה,חוץ מהפאסאט cc שקיבלתי שיש בה קצת כח זמין אבל לא בנויה לפנות(הזמנתי קטגוריה גבוהה יותר,היה רק נמוכה ורצו לפצות אותי בקטגוריה גבוהה יותר אך עקב מגבלת גיל אי אפשר,אז מחזירים את ההפרשים,בכל מקרה אנסה לבקש את הקטגוריה שהזמנתי עוד כמה ימים)

היום הייתי ברינג שהיה ריק אבל עדיין מדהים להגיע לשם, אסע סופש הבא בשישי או שבת שיהיה מלא יותר...

בכל מקרה המערכת ניווט ב cc מדהימה וזרקתי את עצמי בעיר דיסלדורף או משהו כזה.

הבנתי שאני ממש קרוב לאמסטרדם וחשבתי לקפוץ לשם מחר,רציתי לדעת במה זה כרוך? (למשל האם יש כביש אגרה שצריך לקנות אליו כרטיס כמו באוסטריה?)

לגבי תנועה וחניה באמסטרדם,אפשרי בכלל להכנס עם רכב בלי פקקים משוגעים? אפשר למצוא חניה או שהיא תעלה ממש הרבה ליום שלם או יומיים?

בנוסף חשבתי על פולין לקניית חלקים לרכב ושליחתם לארץ,האם מישהו יודע מה מבחינת האגרות כבישים לפולין?

תודה

Miata ND2

פורסם

לא יודע לענות לך על הכול, אבל לפולין כנראה שלא תוכל להיכנס כי רכב גרמניים ואוטומטיים מוגבלים לאיזור A שזה אומר מערב אירופה. (וגם זה לעיתים עם הגבלות)

• תוכן חדש...