Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רומסטר מאוויס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהבדיקה הוזמנה על ידם , ברור ש101 נפסלת עקב נזילת שמן חמורה . כנראה אם אתה תבדוק , תמצאנה עוד תקלות . תתחיל מ 109 וכמובן בדיקה עצמאית שלך

פורסם

ב101 הוא אמר שזה תוקן.....

מה שמפריע לי ב109 זה שהיתה פגיעה מלפנים והוחלף מכסה מנוע איזה דר גודל של פגיעה הצריכה החלפת מכסה מנוע?

פורסם

לי קרתה פעם תאונה קטנה עקב אי שמירת מרחק במהירות נמוכה שדרשה החלפת מכסה מנוע . לא היתה ירידת ערך והאוטו נמכר אחר כך בלי בעייה כך שלא בהכרח זו תאונה חמורה וצריך לפסול אבל כמובן בדוק זאת בעצמך

פורסם

תבקש מהם היסטוריית טיפולים עם פירוט מהמוסך שהרכב טופל שם (ולא היסטוריה מתומצתת שהם נותנים) ורוב הסיכויים ששם יהיה פירוט של החלקים שהוחלפו לאחר התאונה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבדיקה הומנה על ידם כתוב למטה קרדן רכב

לגבי הבדיקה שאני מבצע שייך לבצע אותה בקומפיוטסט אשקלון כי אוויס גם בודקים את הרכבים שלהם בקומפיוטסט (הרכב הנל נבדק ברחובות) או לחפש מכון באזור באר שבע....?

פורסם

מתי קרתה התאונה ? אם עבר די זמן ונראה שהתיקון בוצע כהלכה כלומר לא מתחמם ונראה תקין וכמובן שהשלדה נקייה - יש מקום לשקול להתקדם . יש לך דו"ח שמאי ?

פורסם (נערך)

לא שאלתי לגבי דוח שמאי אני ישאל מחר

הבדיקה שלהם שווה משהו?

כי כן רשום לגבי הכנפיים ומכסה מנוע שהוחלף לא רשום כלום לגבי שילדה.

עריכה אחרונה על ידי BOOKRA
פורסם (נערך)

דרך אגב ראיתי שהפנסים המאורר והיונית והרדיאטור תחליפי וחלקי הפח מקוריים

זה משנה?

לגבי הבדיקה שאני מבצע שייך לבצע אותה בקומפיוטסט אשקלון כי אוויס גם בודקים את הרכבים שלהם בקומפיוטסט (הרכב הנל נבדק ברחובות) או לחפש מכון באזור באר שבע....?

מונדיאל למשל....

עריכה אחרונה על ידי BOOKRA
  • תוכן חדש...