Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לבחורה עד 12K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאחותי עד 12K רכב ראשון .

אני ירשום את הדרישות מהרכב מהגבוהה לנמוך:

1.אוטומט (יש לה רישיון רק לאוטומט).

2.מראה(שיראה טוב עד כמה שאפשר במסגרת התקציב) .

3.אמינות (רמת סחירות הרכב "שוק טוב") .

4.דלק.

5.רצוי מרכב האצ'בק עקב בעיות חנייה .

רכבים שחשבנו עליהם : אבאו 5דל' 2008 ומעלה, גטס 2007 ומעלה, פוקוס האצ'בק, אופטרה האצ'בק.

תודה רבה לכם כול עזרה תתקבל בברכה !

פורסם

הייתי מחפש גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLX עם מנוע 1.4,מדובר על רכב זול לאחזקה עם אמינות טובה,כמו כן יש פה את "כנופית הטיפולים" שלפי מה שאני רואה בעלי ידע טוב ברכב אז אפשר להיעזר בהם ולחסוך כסף בטיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה !

ואשמח לעוד עצות וספיצית על השברולט אבאו כי היא ממש אהבה את המראה שלו .

פורסם

לאוואו בטיחות ירודה התנהגות כביש לדעתי פחות טובה מהגאטס,זה רכב ששברולט תרצה לשכוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סחירות ושוק לא חשובים בסכום זה
,

לדעתי לא מדוייק, גם כשהיא תרצה למכור (אפילו ב5K) היא תחפש מישהו שיקנה,

המלצה שלי דיהטסו YRV מרווחת מאוד חסכונית ואמינה להפליא.

פורסם

גם השרייד אוטו מומלץ אם כי בעל מראה מיושן מעט

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למה לקנות רכב כזה ישן כשיש תקציב של כמעט 20 אלף?

פורסם

האבאו נמכרת במחירים כל כך נמוכים בגלל שאף אחד לא רוצה אותן, הבטיחות שלהן ברמה נמוכה מאוד יחסית לשאר האופציות (למרות שהבנתי שגם השרייד די פחונית).

פורסם

בתקציב שלך תתמקד ברכב עם היסטוריית טיפולים יד נמוכה עד כמה שאפשר וק"מ סביר. כמו כן תבדוק שכל המכלולים עובדים (מזגן, מראות חשמליות, חלונות חשמליים, אורות מגבים וכו').

בדוק מתי בוצע טיפול אחרון ומתי הטיפול הבא וכמובן טסט.

בתקציב הנ"ל התמקדות בצריכת דלק נמוכה לא תמיד נכונה אלא צריך לחפש רכב שטיפלו בו טוב ובכל זאת להכין כסף בצד לבלתמ"ים.

פורסם

הבלבלתי בין שירשורים כניראה,בכול מקרה ב 12 אלף ניתן לקנות גטס מודל 2006,שרייד הכי חדש שנת 2000,אין שום סיבה.

פורסם

לא הייתי מתקרב לאבאו כי הרכב הזה הוא סכנת נפשות, גם האופטרה זה אותו סיפור. בטיחות מעל לכל ואז חושבים על דברים אחרים.

פורסם

ממליץ לשקול גם קליאו (1,400 אם היא נוסעת יותר בעיר, ו- 1,600 אם היא נוסעת יותר מחוץ לעיר).

בכל מקרה, מצטרף להמלצה לשים דגש על ההיסטוריה של הרכב יותר מכל דבר אחר. עדיף לרדת בשנת הייצור, לחיות עם רכב שצורך יותר דלק, שנראה שלא לטעמכם, אבל לא לקחת רכב שלא טופל באהבה.

גם למצבו האסתטי יש חשיבות רבה מאוד - צבע מקורי, מינימום שריטות ומכות, סלון מקורי ושלם...

אפשרות טובה נוספת שתשאיר לכם ה-מון עודף למקרה שמשהו בכל זאת ישתבש - רנו מגאן דור ראשון מהשנים האחרונות שלה (2001-4). אם תמצאו רכב כזה שמור מאוד, הוא עונה על כל הדרישות למעט סחירות ו- "שוק טוב", אבל אתם כבר קונים אחרי שהמחיר ברצפה (לאקסמפלר מלוקק תצטרכו משהו בסביבות 5-6), ומוצאים רכב יפה ושמור, הוא גם יימכר טוב - יותר ויותר אנשים יודעים להעריך את האמינות והשרידות הטובה של הרנו הזו!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על התגובות עזרתם מעוד :-)

לגבי

דיהטסו YRV והשרייד קשה להאמין שהיא תאהב את המראה בכול זאת צעירה ומראה יותר חשוב מהכול אבל מכוון אותה בהתאם לתקציב אעדכן בהמשך

:wink:

.

לגבי הרנו לא הייתי מוכן להתקרב לרכב צרפתי בגיר אוטומטי ספציפית על אחת כמה וכמה על המגאן שציינת היה לי ניסיון עם שלושה

מגנים וסניק מהשנים האלה לא מתקרב בחיים יותר ! ! !

:x

ולגבי הגטס בשנים מתחת ל2007 הבנתי שזה המנוע הישן עם הצריכת דלק הגבוהה מאוד ומה לגבי האימינות שלה ?

מה דעתכם על הפונטו ספייס דאינאמיק 2006~ ?

שוב תודה לכולם .

עריכה אחרונה על ידי ilyman
  • תוכן חדש...