Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבות ההילוכים כפולות המצמד שהפציעו לחיינו בראשית העשור הקודם כוונו בתחילה למכוניות ספורט,

הן הציעו את הטוב שבשני העולמות - העברות הילוכים במהירות הבזק לצד חיסכון בדלק לעומת התיבות הפלנטריות.

במהרה הן הפכו להיות חלק בלתי נפרד מהמפרט של מכוניות ספורט רבות - אבל במיוחד באלו של קונצרן פולקסווגן שמרבה להשתמש בהן לכל אורך ורוחב היצע הדגמים שלו.

כעת נראה שנסגר המעגל, עם הפסקת השימוש בתיבות ההילוכים כפולות המצמד ב-S5 וה-S4 החדשות והחלפתן בתיבה פלנטרית 8 הילוכים מתוצרת ZF.

עוד פרטים כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שהם עושים את המהלך הזה, בדיוק עכשיו כשתיקנו את התיבות ונפתרו כל הבעיות הפעם באמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מאיפה המידע שלך שכל הבעיות נפתרו? כנראה שזה לא נכון אם הוחלט להפסיק להשתמש בתיבה הזו.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך זה יכול להיות? שוד ושבר! הרי כתבו בקארספורום שהמכירות כ"כ גבוהות וזה בוודאי אומר משהו, התקלות כולן נפתרו, ואז עוד פעם, ואז עוד פעם...

לא יכול להיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איך זה יכול להיות? שוד ושבר! הרי כתבו בקארספורום שהמכירות כ"כ גבוהות וזה בוודאי אומר משהו, התקלות כולן נפתרו, ואז עוד פעם, ואז עוד פעם...

לא יכול להיות.

חברים, רק אלפא!! באלפא אין תקלות והיא לעולם לא מתקלקלת!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
אני די בטוח שהוא היה ציני..... ;)

מרצדס הכי אמין! חחח

"הגיר שלי לא עבר יישור קו, הגיר שלי עבר שיפוץ פסיכי שבאותה תקופה מאוד תסכל אותי, הפך אותי לחבר טוב של גרריסטים (7-8 גרירות ב-4 חודשים שארך השיפוץ, הגיר עלה וירד מהרכב 5 פעמים במהלך תקופת השיפוץ, האלקטרוניקה פורשה לגורמים ונשלחה למעבדה של פורשה, הרכב עבר בין 3 מוסכים שונים, עלות התיקון הסתכמה בכמעט שליש מעלות הרכישה של הרכב ולמעשה למעט המעטפת של הגיר- הכל הוחלף בחדש ומקורי. "

פורסם (נערך)

אם הידיעה נכונה אז באמת בא לציון גואל. רוב התיבות של ZF אמינות מאד, בטח בהשוואה ל DSG7. אבל עדיין : לא נראה לי שהמהלך פה בא לבטל את DSG7 אלא כנראה יחליף את DSG6.

האמת שממילא בשנים האחרונות במכוניות היוקרה והמכוניות החזקות של VAG מראש הכניסו DSG6 ולא DSG7 (קחו לדוגמא אוקטבעיה VRS)

1. כנראה מתאים יותר למנוע עתיר מומנט

2. לא לקחת סיכונים לתקלת מצמדים ולפגיעה במוניטין.

זה קצת מזכיר את המהלך של PSA שעברו מתיבת ה AL4 הידועה לשמצה לתיבות של AISIN היפנית ופתרו בבת אחת את בעיות הגיר .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

התיבות כפולות המצמדים טובות למומנט עד 40 קג"מ? האם הכוונה ל-DSG 6 או 7?

מה לגבי הלאון קופרה והגולף GTI? הרי שם המומנט די מתקרב לזה.

פורסם

ב-BX וב-405 הגיר של ZF באמת היה מוקש, אבל ה-ZF8 נהדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...