Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר של סופרמיני מאובזרת אתה מקבל משפחתית חסכונית בגודל מלא.

לטעמי עסקה טובה.

לבדוק בעוד אתרים ולהשוות את המחיר.

פורסם

הייתי בודק בשבע עיניים מה *באמת* אתה עומד לקבל כולל ירידה לפרטים של רמת האבזור.

ב-URL כתוב Ambience, קרי רומזים לרמת גימור הביניים, בעוד שבדף עצמו כתוב Privilege, שזו רמת הגימור הגבוהה.

לפי רמת הזיהום מדובר עדיין במנוע יורו 5, אני לא יודע אם כבר התחילו לשווק עם מנועי יורו 6, שווה לבדוק.

חזיר דיזל

פורסם

לפי רמת הזיהום מדובר עדיין במנוע יורו 5, אני לא יודע אם כבר התחילו לשווק עם מנועי יורו 6, שווה לבדוק.

המפרטים, גם באתר הרשמי של קרסו לא תמיד מעודכנים, חברות אחרות לפעמים עושות copy-paste ממפרט של שנה שעברה או מלפני שנתיים.

הדרך היחידה לבדוק היא לבקש מסוכן מכירות צילום של רישיון הרכב שאתה מתכוון לרכוש ולראות איזה דרגת זיהום מופיעה שם.

פורסם
המפרטים, גם באתר הרשמי של קרסו לא תמיד מעודכנים, חברות אחרות לפעמים עושות copy-paste ממפרט של שנה שעברה או מלפני שנתיים.

הדרך היחידה לבדוק היא לבקש מסוכן מכירות צילום של רישיון הרכב שאתה מתכוון לרכוש ולראות איזה דרגת זיהום מופיעה שם.

תקשרתי ואומר הסוכן במוטודיל שזה רמת פריוויליג . כמו כן אמר שהרכב נמצא אצל היבואן ואיתו לסגור צבעים

על המחירי להוסיף אגרת רשוי בסך 1800 קלוזהו כ המיגון וכו מותקן

• תוכן חדש...