Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין את ההתלהבות ממישלין אנרג'י - מתייבשים תוך שנתיים גם אם הרכב בקושי נוסע.

מצטרף לדבריך, מניסיון עם כמה סטים של אנרג'י סייבר (מידות שונות), זהו בהחלט צמיג רגיש יחסית.

הנקוק דווקא שורדים יפה באקלים הישראלי, ועד כמה שיצא לי לחוות הצמיגים שלהם לא נופלים משאר המותגים.

ד"א הנקוק לרוב דווקא לא זולים, האנרג'י סייבר בד"כ זול יותר מהדגמים המקבילים של הנקוק.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש את הגולף 150 כ"ס קומפורטליין. בגרסה הזאת הצמיגים הם 16" ומגיעים מתוצרת מישלן.

כשהתענייתי ברכישה, בתחילה רציתי את הדגם הפשוט יותר של ה 125 כ"ס טרנדליין.

בגרסה הזאת הצמיגים הם 15" וכששאלתי על החברה שלהם- נאמר שמקבלים מה שיש על האוטו מהמפעל. באולם התצוגה הצמיגים ב15" אכן היו של חברת הנקוק.

הסר דאגה מלבך, אלה הצמיגים שמקבלים בגרסה הזאת של הגולף. נסיעה טובה.

גם גולף 150 יכול להגיע עם צמיגי הנקוק.

זה רק תלוי מאיזה ספק היצרן קיבל את הצמיגים באותו יום שהרכיבו את הרכב.

פורסם (נערך)

ברוב המבחנים המישלין אנרגי וקונטיננטל אקוקונטאקט מקבלים ציונים קצת יותר טובים מהנקוק.

אני קיבלתי את הרכב שלי עם מישליין אנרגי. עד עכשו נהגתי רק בכביש יבש (פניות מהירות, האצות חזקות, בלימות ממהירות גבוהה) ואף פעם לא הרגשתי שום דבר חריג ( איבודי אחיזה, מרחקי בלימה..).

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

למה שתרגיש בעיות כאלה? זהו צמיג איכותי מחברה מובילה, ולא צמיג סיני עלום שם. פשוט במבחן הזמן אין לצמיג הזה שום יתרון על צמיגים מקבילים מחברות רציניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...