Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי c4 עם הרדיו דיסק המקורי, אליו חיברתי מתאם aux ו usb.

חשבתי על דרך לשדר בלוטוס דרך הטלפון וחשבתי על פתרון של מתאם בלוטוס עם חיבור בננה (לaux) ובאמצעותו לשדר מהטלפון.

זה יעבוד ?

תודה לעונים

פורסם

אמור לעבוד. עשיתי אותו הדבר אצלי. רק שבמקרה שלי המתאם בלוטוס היה דפוק והשמיע רעשים אז פרקתי אותו.

איזה מתאם יש לך?

לפחות לחלק מהמתאמים ניתן להוסיף מודול נוסף שמטפל בדיבורית + כפתור נוסף לענות/לנתק.

פורסם

אם אתה מתכון למתאם בלוטוס אז עוד לא קניתי, חיכיתי לאישור מאנשי הפורום, טוב לדעת שיש מתאם כזה! זה יכול לפתור לי שתי בעיות במוצר אחד :-).

המתאם של ה AUX/USB הוא סטנדרטי

פורסם

רשום עליו דגם או משהו?

אם הוא של Yatour תוכל להוסיף את הדבר הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Yatour-car-Stereo-Bluetooth-module-hands-free-with-microphone-YT-BTM/32492217900.html?spm=2114.01010208.3.2.dYWnBM&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10017_507,searchweb201603_1&btsid=bb892fee-a664-4764-bdef-fb90301c0588

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. יש כזה מוצר איכותי בשוק?

בעקבות הסרת חיבור הAUX מהאייפון 7, חשבתי להכין את השטח מראש ולהזמין כבר מעכשיו מוצר כזה..

מה שאני צריך זה בעצם יחידה שמתחברת לAUX ואליה אפשר לחבר את האייפון בבלוטוס לצרכי מוזיקה ודיבורית.

ראיתי שישנם מוצרים זולים כאלו באיביי, לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם קיים מוצר איכותי שעושה זאת? או לפחות אם למישהו יש נסיון עם אחד המוצרים הזולים באיביי ויכול להמליץ?

תודה לעונים (:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

היה לי ניסיון לא טוב עם אחד כמו בתמונה מצורפת. עשה רעשים נוראיים, נשמע גרוע ועשה בעיות עם הדיבורית. מצד שני יש למוצר ביקורות בסדר. אז אולי סתם נפלתי על יחידה גרועה..

Bluetooth-AUX.jpg

בעניין האייפון 7, אפשר לקנות מתאם מ-Lightning ל-PL 3.5mm (מה שנקרא aux) בדולרים בודדים.

• תוכן חדש...