Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אלרו מנוע 2200 וכשאני מעביר מ D ל 3 אם אני לוחץ על הגז אני מרגיש דפיקה חזקה מה זה אומר, גם מ 2 ל 1 אם זה לא מתאים מבחינת המהירות גם בלי גז יש דפיקה, במכוניות אחרות שהיו לי לא זוכר שהיה ככה

פורסם

168000 ק"מ, והתושבות תקינות אחת חדשה ואת האחרות בדק מכונאי רצית לציין שרק כשאני מעביר ידנית יש דפיקה אם זה עובר לבד עובר חלק

פורסם

תוריד הילוכים לפני העליה, כשהרכב במהירות עד 20 קמש.

אני עם שבי עם גיר דומה אך תושבות די גמורות נוסע חלק לגמריי, רק צריך לדעת לשמור על הגיר והוא יפעל טוב.

לא ממליץ לשחק עם הידית באמצע נסיעה אם אתה רוצה לשמור טוב על הגיר.

הגעת לקטע עם עליות, תוריד הילוך או שניים, לאחר שעברת את הקטע תאט ותחזיר לD.

(ניתן להחזיר לD בכל מצב גם בלי להאט, אני לא עושה את זה)

פורסם

ממליץ לך לבדוק שוב את כל התושבות ואת התזוזה של הגיר והמנוע מבחוץ בעת העברת ההילוך בעמידה. ואם לא ידוע מתי הוחלף שמן הגיר לאחרונה כדאי לבצע ריענון חלקי שלו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הדיעה שלי בעניין, בגיר פלנטרי, להבדיל מגיר ידני, אתה צריך קודם להוריד הילוכים עם הידית, אחרי שהגיר השתלב ונמצא בהילוך, ללחוץ על הגז לאט.

תן לגיר לשלב את ההילוך ואת סלד המנוע.

(רשמתי להבדיל מידני, כי בידני אם אתה עוזר עם קצת גז, אתה מרכך את השילוב).

פה תתן לגיר לעשות את העבודה שלו, בלי גז כדי להקל ולהפחית עומס.

אם זה בקיק, אם זה בהורדת הילוך, ואם זה בהסרת ההגבלה להילוכים (מעבר לD אחרי שנסעת בהילוך נמוך).

נהיגה ותפעול לא נכונים עם גיר פלנטרי תגרום לנזקים ושחיקה מואצת.

זו הדיעה שלי בעניין, כבעל רכב עם גיר דומה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
הדיעה שלי בעניין, בגיר פלנטרי, להבדיל מגיר ידני, אתה צריך קודם להוריד הילוכים עם הידית, אחרי שהגיר השתלב ונמצא בהילוך, ללחוץ על הגז לאט.

תן לגיר לשלב את ההילוך ואת סלד המנוע.

(רשמתי להבדיל מידני, כי בידני אם אתה עוזר עם קצת גז, אתה מרכך את השילוב).

פה תתן לגיר לעשות את העבודה שלו, בלי גז כדי להקל ולהפחית עומס.

אם זה בקיק, אם זה בהורדת הילוך, ואם זה בהסרת ההגבלה להילוכים (מעבר לD אחרי שנסעת בהילוך נמוך).

נהיגה ותפעול לא נכונים עם גיר פלנטרי תגרום לנזקים ושחיקה מואצת.

זו הדיעה שלי בעניין, כבעל רכב עם גיר דומה.

למה כשהגיר מוריד את ההילוך במצב אוטומטי זה יורד חלק גם אם אני נותן גז
  • תוכן חדש...