Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מצב שיש למישהו מיכם פלאפון מיותר להשאיל לי למס' ימים?

NiNi
שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הלך לי הטלפון וצריך להכניס לתיקון, "סמסונכ" לא מעניקה מכשיר חלופי, ותיקון יכול לקחת כמה ימים. הפלאפון שלי מקרטע אבל בלחץ רב ניתן להפעיל את הוויז, לכן אין לי אפשרות להכניס בנתיים לתיקון.

יש מישהו מיכם שיסכים (במידה ויש לו) להשאיל לי למס' ימים מכשיר, שאוכל להשתמש בו עד שהמכשיר שלי יחזור מתיקון?

חשוב לי רק שהוויז יעבוד עליו. בתמורה אפנק את החבר המתחשב בארגז בירה צוננת ;)

מבחינת בטחון שהמכשיר יחזור כמובן יהיה פקדון אין בעיה. (בדמות תשלום או ת"ז מה שתרצו)

תודה מראש.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל נייד ולא תהיה בעיה להפגש בכל מקום במרכז

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקסוס 4.

לא יודע מה מצב הסוללה.

שוכב במגירה זה כבר כמה זמן.

תזכיר לי בערב אבדוק מה מצבו מבחינת וויז.

גר בבית נחמיה (ליד שוהם)

עובד באיירפורט סיטי

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הפלאפון מת סופית, עכשיו גם לא נדלק, לא היתה ברירה הכנסתי אותו לתיקון.

מי שיש בידו לעזור תבוא עליו הברכה. אני באמת תקוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניקיתי את התיבה, אשמח שוב לקבל את פניותיכם מי שיש בידו לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב המלצה שלי, חישבו פעמיים בטרם תקנו את מכשיר הסמסונג שלכם מהיבואן הראשי "סאני". אין שום יתרון בלקנות מהם, לא בשירות ובוודאי לא במחיר. ואסביר.

לפני שהכנסתי את המכשיר שלי לתיקון נאמר לי שאזלו המכשירים החלופיים, אז סחבתי עוד יום, יום למחורת כבר המכשיר מת סופית, וכשהגעתי לחנות נאמר שבידיוק בבוקר הגיעו 20 חתיכות וכולם עפו, כך שלא נותר לי אלא למסור להם את המכשיר, מבלי שיש בידי מכשיר חלופי.

מסתבר שיש ל"סאני" צ'אט חביב, עם מענה אנושי, עלתה מולי נציגה ושאלה איך יש ביכולתה לעזור. אז שאלתי אותה במקרה במקרה ונדרש תיקון, האם אהיה זכאי למכשיר חליפי? ענתה שבוודאי. וכשהסברתי לה, איך יכול להיות שאותי מסבנים שאין מכשירים חלופיים, ובידיוק אזלו האחרונים לפני שהגעתי, לפתע ענתה ואני מצטט: "מכשיר חלופי אינו נכלל במסגרת האחריות, אלא זה שירות שירותי שאנו מציעים ללקוחות, על בסיס מלאי קיים.,אז הצעתי שיצרו קשר במייל ברגע שמתקבל מכשיר חלופי, כי בנתיים אני מושבת! , בקיצור "סאני" שלחו אותי לה**** .

שילמתי על המכשיר הזה 3,600 ש"ח. כמעט אלפייה יותר ממה שהיה עולה מחנות פרטית, למה? כי אני עסוק מאוד, ולסיכוי הקלוש שמשהו יכול לקרות למכשיר, אני רוצה להיות שקט, בכך שזה ידרוש ממני מינימום התעסקות.

בסדר, אין מה לבכות עכשיו. אראה בזה שכר לימוד, אני לא חי בסרט, גם חנות פרטית היתה שמה עליי *** במקרה שהיתי צריך שירות, לפחות שם יש יתרון, בדמות סכום מופחת משמעותית של עלות המכשיר.

כך שעצה שלי חבריי, חיסכו את כספכם, וריכשו את הסמסונג הבא שלכם מחנות פרטית, עם המלצות.

ועוד מילה על "סאני", תמות נפשי עפ פלישתים אבל סאני לא תראי יותר את כספי, אותי כלקוח הם הפסידו.

ולגבי כל עיניין העדכון, הסירו דאגה! אין מכשיר שלא ישאר מעודכן, ללא שום קשר מהיכן ניקנה.

אין מה לשלם אקסטרה כסף ליבואן החמדן הזה. ומספיק רק להעיף מבט בעמוד הפייסבוק שלהם, ולקרוא תגובות בשביל להבין מה לקוחות עוברים בגללם

עריכה אחרונה על ידי NiNi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...