Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן lg libero אוויר מסריח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים, שעוד עבד של חימום, המזגן היה מוציא אוויר מסריח, עם ריח של קבל שרוף.

לפני חודשיים פרקתי ולא מצאתי כלום.

היום, נמאס לי (תכלס רציתי להפעיל קירור) ופרקתי לו את היחידה הפנימית. כבר בהתחלה ראיתי נוזל צהוב על הפלסטיקים מסריח בריח של קבל שרוף בכל מיני מקומות. בסוף, ראיתי שהחיבור של הצנרת החיצונית ליחידה הפנימית הוא שנוזל ונראה כמו בקובץ המצורף.

מה זה ה"שמן הצהוב" הזה? לגז לא אמור להיות ריח ולא צבע, והוא גם לא נוזלי, כמה שאני יודע.

יש תובנות?

תודה רבה ושבת שלום

ליאור.

20160604_132022.jpg

פורסם

עדכון - מתברר שיש שמן במדחס. והייתה דליפה של גז, וגם השמן ברח החוצה.

מה שעצוב, שהמזגן כנראה הלך לפח. כולה 3.5 שנים.

היחידה הפנימית הלכה, וכזו חדשה (של אלקטרה הכי זולה שנמצא, לא LG כמו המזגן עצמו) עולה 690 שח. תוסיפו לזה גז יוצא כבר אלפיה.

:-(

פורסם

יכול להיות, אבל איך אני יכול לדעת? כרגע, מה שרואים זה צנרת מלאה קורוזיה, ונראה שצריך לחתוך כמה שיותר קרוב למאייד ולהלחים צינור חדש.

לא יודע אם הדליפה היא מחור בצנרת או בעיה בחיבור שרואים בתמונה הראשונה.

מה שגם, על הדרך ראיתי שיש כמה פלסטיקים שבורים ובהרכבה אני כבר רואה בעיות.

• תוכן חדש...