Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום וברכה.:)

אז הנה גם לי זה קרה. היום בבוקר יצאתי מהרחוב בו אני אני מתגורר (צומת T) ופניתי שמאלה. במהלך הפנייה פגעתי קלות ברכב שהגיע מימין. (אני הייתי צריך לתת זכות קדימה, אבל נדמה לי שהוא הגיע במהירות גבוהה, אבל אני לא בטוח כי הוא הגיע מיד אחרי כיכר, כך שטכנית לא בטוח שהוא האיץ כ"כ מהר).הרכבים לא סטו ממסלולם, ואין סימנים על הכביש אבל נגרם נזק קוסמטי קל בלבד. חנינו בצד להחלפת פרטים. ואז התחיל הסיפור....

בעל הרכב הנפגע פצח במסע הצגות מרשים ומגוחך כאחד על כך שכואב לו כל מקום אפשרי בגוף. ודרש פינוי לבי"ח.

למרות קביעת צוות האמבולנס שהתהליך מיותר. לבסוף הוא פונה רגלית מהרכב לאמבולנס ולמיון.

משטרה שהגיע למקום (לא בוחן תנועה) לקחה פרטים. והודיעה שעליי להתייצב ביום ראשון באגף בוחני תנועה באשדוד לחקירה. (על אי מתן זכות קדימה?).

1- מה התהליך שאני יעבור בחקירה. אני לא מנוסה בזה.

2- זכותי לתקן את הנזק היכן שאני רוצה ללא התערבות ביטוחית?

3- מה העונש הצפוי לי? (הרישיון מאוד חשוב לי אני חייב אותו לצורך נסיעה למקום העבודה שהוא מרוחק).

4-אציין שהייתי עם שתי תינוקות ברכב. אני בטוח בוודאות ששום נזק לא נגרם . צריך לבדוק / להתפנות.?

5- אגב על תשלום הפינוי (הלא מוצדק) אני אמור לשלם?

מצ"בDSC_0168.jpg תמונת הנזק.... הרכב שלי הוא הכחול. הנפגע הוא הכסוף.

DSC_0171.jpg

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

תגיע, תמתין הרבה זמן, ישאלו אותך שאלות. קח את התמונות הללו אתך, תביא אותן בראשון לבוחן, ותספר על תאטרון "הקאמרי" שהבחור ברכב השני עשה.

מותר לך לתקן היכן שתרצה.

קשה לצפות עונש כשלא בטוח שתהיה העמדה לדין, על זאת יחליט הבוחן.

החלטה שלך. לבדוק זה מיון. למען ההגינות, אם תיארת שנזק זה תאטרון אז אני מניח שאין באמת פגיעה שיכולה להיות סכנה, לא?

לא יודע להגיד. נזקי גוף זה כל נהג מול חברת ביטוח החובה שלו. כלומר הוא יסתדר עם ביטוח החובה שלו. האם היא יכולה לתבוע אותך לאחר מכן? לא יודע, המתן למומחים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמובן שאם אין נזק אני לא אתבע. חינכו אותי לא לשקר גם אם אני יכול להרויח מזה המון כסף. ואני שמח בחינוך הזה:)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בטוח שלא קרה לו שום דבר. נראית כמו תאונת נזק בלבד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני יקבל קנס על העביר שבוצעה לכאורה?

ומה אני אמור להגיד לחוקר שם. אף פעם לא עברתי תהליך דומה. ואני הול על "עיוור".

לא בא לי להדפק כי אמרתי שטויות.....

ו..סליחה על החפירה:)

פורסם

לדעתי הלא מבוססת תאמר לבוחן את האמת איך שאתה רואה אותה. בלי לתרץ ובלי עצבים.

תספר מה קרה בדיוק אחד לאחד ותן לבוחן להחליט. אפילו תשאל אותו שאלות. כששואלים אדם לעזרה הוא נוטה להתחבר אליך יותר מאשר בריאיון "קר". זה אינסטינקט הורי כזה שיש לנו. כשאנחנו מרגישים שאנחנו עוזרים מצב הרוח משתפר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תביא את שני הצילומים מוגדלים , לבוחן

תודיע לחברת הביטוח שלך על התאונה, כדי שיהיה לך כיסוי אם לפתע תתבקש לשלם אלפים של ש"ח על הנזק שנגרם לשני.

את כל נזקי הגוף "שנגרמו" לשני ישלם לו ביטוח החובה שלו/ קופ"ח שלו כולל האמבולנס , המיון וכו'.

כיוון שהנזק הגופני של השני יהיה אפסי , כך אנחנו מקווים , סביר שהתיק ייסגר על ידי הבוחן אחרי זמן מה..

מה המרחק מהכיכר למקום "התאונה"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המרחק בין 50 ל100 מטר לא נראה לי יותר אבל אני אבדוק.

לגבי ההודעה על התאונה לחברת הביטוח. אני ממש לא מעוניין לתקן את זה דרכם. (לקרובי משפחתי יש מוסך ופחחות. מורשה כמובן).

בכל זאת כדאי להודיע? ואם כן זה ישלול לי את ההעדר תביעות?

פורסם
המרחק בין 50 ל100 מטר לא נראה לי יותר אבל אני אבדוק.

לגבי ההודעה על התאונה לחברת הביטוח. אני ממש לא מעוניין לתקן את זה דרכם. (לקרובי משפחתי יש מוסך ופחחות. מורשה כמובן).

בכל זאת כדאי להודיע? ואם כן זה ישלול לי את ההעדר תביעות?

לפי כל התיאור, הנפגע לא יסכים לתקן את רכבו איפה שאתה רוצה, וכנראה הוא כבר ישיג איזה שמאות גבוה, וא"כ תצטרך להפעיל את הביטוח שלך, וממילא באותו השתתפות עצמית +- , תתקן את שלך גם.
פורסם

הודעה בלבד לא שוללת לך את העדר התביעות, אבל היא מאפשרת לך אח"כ להגיש תביעה אם תרצה מאוחר יותר

אבל

יש גם את בעל הרכב השני שיתבע את נזקו ..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה רשאי לתקן איפוא שאתה רוצה וגם בעל הרכב השני רשאי לתקן היכן שהוא רוצה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כתבו לי שלפי. החוק זכותי לתקן היכן שארצה...

זה לא נכון?

אגב לי זה לא יעזור יש לי רק צד ג'. אין לי מקיף.

אם ככה, אז זכותך לתקן איפה שאתה רוצה, וכמובן גם לשלם, ולגבי הנפגע, זכותן לתקן איפה שהוא רוצה וחייב אותך על הנזק, ואח"כ שיקול שלך אם לשלוח אותו לביטוח או לשלם לו/להסתדר איתו.

בהצלחה

פורסם

כמו קודמיי, סיכוי קלוש ביותר שקרה לו משהו.

תשלח אותו לריב עם הביטוח, ותיידע אותם במה מדובר...

Sent from my U7 using Tapatalk

פורסם

1. תצטרך לפנות זמן ביום ראשון, מאחר וההמתנה כנראה לא תהיה קצרה. תביא איתך ר.נ. + ביטוח + רישיון רכב וצילום של תעודות אלו (מקור + צילום).

2. הבוחן ישאל אותך לגרסה שלך של התאונה. על פניו - אתה אשם בתאונה (אי מתן זכות קדימה). קח בחשבון, כי יש סיכוי גבוה שישללו לך את רישיון הנהיגה מנהלתית ל-60 יום.

3. מאחר ואתה לכאורה אשם בתאונה - תצטרך לשלם עלות תיקון לרכב השני (או להפעיל ביטוח ולשלם השתתפות עצמית שלו). אם אין לך ביטוח מקיף - אתה נושא בעלות תיקון הרכב שלך.

4. עלות ביקור בבית חולים/ אמבולנס וכו' - אחריות ביטוח חובה של רכב שני + קופ"ח. אתה לא מוסמך להחליט אם פינוי מוצדק או לא - אך גם לא צריך לשלם עלויות.

5. אל תצפה לקנס. בסיום החקירה המשטרתית (עניין של מספר חודשים לא קטן) - התיק יועבר לתביעה המשטרתית להחלטה האם להגיש כתב אישום כנגדך (ההחלטה תלויה בחומרת העבירה + עומס שיש בתביעה).

לגבי העדות שלך במשטרה - אם אין לך הכשרה רפואית רלוונטית - אל תפקפק בנחיצות הפינוי לבי"ח. אל תכנס לפינה הזאת (ואם יש לך הכשרה רפואית - אז אתה יודע שאין לך סיבה להכנס לכך :-) ).

אם עדיין לא ברור לך - אתה מוזמן לחקירה בגין חשד לאחריותך לגרימת תאונה בה נפצע אדם.

לגבי תינוקות - האם הם מרגישים בסדר ? יש שינוי בהתנהגות ?

אם יש לך חשש לגביהם - אל תהסס לפנות למיון לצורך בדיקה.

• תוכן חדש...