Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שלחלק מדגמי הקונצרן יש סופיות אגזוז מכרום(למשל פולו GTI) ולחלק אין, לפי דעתי זה פריט שמוסיף המון ויוצר מראה הרבה יותר יפה ושלם מאשר סתם שני צינורות פח אפורות.

בצמפיון דורשים על הסופיות האלה 1500 ש"ח ובאייבי סופיות מקוריות עולות קרוב ל1000ש"ח...

יש אופציה סיניות וגם סופיות אוניברסליות בערך ב150 ש"ח אבל זה אופציות פחות איכותיות.

אחרי "מחקר" קטן בפורומים בחו"ל אני גיליתי שקיים חלק מקורי אבל שמיועד לסקודה והמחיר שלו רק 250ש"ח.

אני הזמנתי פה:

http://m.ebay.com/itm/261229976565

אבל אפשר גם להקליד באיבי את המק"ט 5L0071910 של החלק.

אתמול קיבלתי את החלק, לפי דעתי זה מוסיף המון למראה:9c97464c030cafaf53b7947b21677f76.jpg

ההתקנה לא הייתה פשוטה כי בתוך הסופית יש 4 קפיצים די חזקים שמחזיקים בכוח את הסופית. במדריכים כתוב שצריך לפני ההתקנה לרסס wd40 ולתת כמה מכות חזקות עם פטיש גומי.

נראה לי יצא די יפה...

אנא

פורסם

נראה מעולה.

הסופיות ברכב שלי במקור הם סופיות מקוריות של סקודה ייטי :)

הקודמות היו סיניות, החזיקו ים זמן, לא הראו איזשהו סימן של דהיה או בעיה כזו או אחרת, ולטעמי מבחינת איכות היו שוות ערך לחלוטין לסופיות שיש לי כיום.

סיבת ההחלפה? שיטוט רנדומלי באיביי.

"יאללה בירי".

פורסם

תתחדש. באמת שלא מצליח להבין כשאני רואה פעמים רבות רכבי יוקרה שלהם סיומת אגזוז עלובה. דוגמה ניתן לראות בלא מעט רכבי Audi Q5 שנעים בכבישים. מה הרכב לא מספיק יקר שהיצרן ישקיע עליו עוד כמה גרושים ושיגיע עם סיומת ראוייה לאגזוזים?

בלאון שלי מהר מאוד הלכתי בזמנו למקום שישב בפ"ת ושם רכשתי סיומות איכותיות ויפות לאגזוז וריתכו לי אותן וגם כיום יותר מחמש שנים אחרי זה נראה מצוין, ללא חלודה מכיוון שמדובר בנירוסטה איכותית. אם אני זוכר נכון כל הסיפור עלה לי משהו כמו 300₪.

ברכב של אשתי מסוג מאזדה 3 הזמנתי סופית אגזוז מניקל בצורה קצת אובלית מאליאקספרס בכ-40₪ וזה מתחבר עם ברגים שלוחצים על הצינור אגזוז המקורי והעלוב שיש שם וכעת הרכב נראה הרבה יותר טוב עם יותר טאצ׳ של ספורטיבי.

יש דברים שבאמת לא עולים הרבה אבל משדרגים משמעותית את הנראות של הרכב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

וואו גם 250 שח זה דיי יקר, חבל שלא חיפשת קצת באייבי גם משומשים,בגרמניה ובאנגליה יש הרבה מציאות לשטויות הללו,אני קניתי משם סופיות משומשות,שהגיעו עם האריזה וההוראות המקוריים של האודי A1/A3 גם להם יש את הברזלים האלה, לי זה עלה 90 שח בערך כולל המשלוח.

לצערי השיגעון הבא שלי זה סופיות מקוריות שחורות לדעתי יותר בולט.

וכמובן תמיד טוב לדעת כמה השודדים מצמפיון רוצים.

ולבחור ששאל למה היצרן שמייצר את החלקים האלה לרכב מראש לא שם אותם, לדעתי התשובה דיי ברורה,כי הוא יכול..

• תוכן חדש...