Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחצות של יום שלישי הקרוב.

מעניין מתי המצב ימאס לכולנו, והאזרחים יצאו סוף סוף לרחובות להבעיר את המדינה.

המס הכל כך מיותר הזה, מס כפול ומכופל, פוגע בנו כמעט בכל התחומים בחיים - כי הכל מושפע ממחיר הדלק והשינוע של המוצרים.

וזה פשוט טירוף, לראות את מחיר הדלק בעולם, ואת מחיר הדלק בארץ שלנו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחחחחח

על האנשים האלו נאמר "אין שכל אין דאגות" - מקנא בהם.

איפה ה"אין שכל, אין דאגות" כאן?

אולי הוא לא נוסע הרבה?

אני משתדל לתדלק בין 50 שקלים ל100 שקל, אני נוסע עם האוטו לאן שאני צריך (עבודה, סידורים), שאר הדברים מסתדר עם חברים לכן אין לי למה למלא פול.

פורסם

מה זה משנה אם תתדלק פעם אחת בחודש מיכל מלא או תעצור לתדלק כל יומיים ב50 שקל?

אתה נהנה לשאוף את האדים מהמשאבה? זה יכול להסביר כמה דברים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז זהו, שזה לא כל יומיים אם אתה לא נוסע הרבה. הכל תלוי כמה אתה נוסע.

וזה משנה, אני לא מרוויח טריליון שאני יכול לבזבז כמה שאני רוצה דלק עם האשראי או המזומן. יש לי את החיים שלי מעבר למכונית (עם כמה שהיא אהבת חיי ).

פורסם

מה זה חשוב כמה אתה מרוויח

אתה צורך בממוצע ביום 4 ליטרים של דלק, לאורך תקופה של 100 ימים אתה תתדלק 400 ליטרים

העלות שלהם לא תשתנה אם אתה תתדלק 8 ליטר כל יומיים או 50 ליטר כל 12 יום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה לא מבין שאין לי טעם לשלם פול טנק ולראות 200-300 שקל שיורדים לי לשווא?

אם אני אתחיל לנסוע רחוק כל יום אז כן.

חוץ מזה, אני לא איש של מתמטיקה, נא לא לעשות לי חישובים.:shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...