Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,קודם תודה רבה על התגובות והתעניינות :)

אז ככה קודם הינה תמונות על מה שאני מדבר, תעשו זום אם צריך ..

ועשיתי ווקס אצל מישהו מקומי, ואני מאיזור עפולה..

1.jpg2.jpg3.jpg

ראיתי שכתבתם פה שהלכה ברכבים חשים עדינה יותר.. זה נכון?

עוד משהו יש לי את ה turtle wax הירוק שמתי על כמה מה "רסיסים" האלה ושיפשפתי עם מטלית וזה פשוט נעלם וחזר מבריק וחלק ללא כתמים... ממש מוזר והבעיה שזה כל פעם חוזר.. , מה זה הכתמים האלה ואיך אפשר למנוע אותם?

ראיתי שהמלצתם על ציפוי קרמי, זה באמת מומלץ ויפתור את הבעיה? וכמה זה עולה?

אולי כדאי בכלל ללכת לחברה ולממש אחריות? מה אתם אומרים?

פורסם

הכתמים האלו ספציפית היו בהתחלה בצבע צהוב. עברו פוליש עדין ( פלסטלינה) ו ווקס לאחר מכן נעלמו. ואחרי שבוע שוב חזרו באותו מקום ואותה צורה.

כמו כן אציין שאם אחכה עוד יתווספו כתמים חדשים גם..

גם תוכלו להסביר למה זו נקודה חשובה?

פורסם (נערך)

כנראה אחרי אלפי פיליש-ואקסים שעשיתי לרכבים אני כן מצליח לראות את העובי. אפשר להסתכל על שריטות או פינות של חלקי פח בשביל להבין מה עובי הצבע\לקה.

אין לי את הידע התאוריתי על צביעה ואני לא הכי מעודכן בנושא, אבל הניסיון שלי אומר שכן יש הבדלים גדולים בין צבע של רכב אחד לצבע של רכב אחר, בוודאות.

אני די בטוח אם לשים אודי שחורה מתחת לעץ הזה, לא יהיו לו כתמים. יהיה מפסיק להעביר מטלית לחה והלכלוך ירד בלי לשאיר סימן.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

אם הכתם חוזר על עצמו במצב זהה למרות שהרכב במקום סגור ושמור, אז יש בעיה, וצריך שמישהו מקצועי יבדוק לעומק את המפגע הזה.

כתמים חדשים ממפגע חדש זה נורמלי.

Alf3 -

אתה יכול לעשות פוליש כמה שאתה רוצה, די בטוח שעשיתי יותר, אין דרך לראות עובי, ובוא אני אראה לך מרצדס ואודי ומה שאתה לא רוצה שמגיעים לטיפול מסירחון של עצים וצואת מעופפים, ולא זה לא יורד מהר יותר, ולא זה לא מוגן יותר.

רוצה למכור לעצמך אפקט פסיכולוגי כי יש לך אודי? בכיף.

הדבר הכי חשוב שיש בחיים, זה ללמוד כשמסבירים, להקשיב.

פורסם

הרכב עומד בחוץ חשוף לשמש, ואמרת שכתמים חדשים ממפגע חדש זה נורמאלי, אז איך אפשר להסביר את זה שבמכוניות של השכנים אין את הבעייה הזאת? דיברתי עם כמה שכנים הם פשוט שולחים לשטיפה ונעלם, מה שאצלי לא קורה..

ומי זה המישהו המקצועי שיבדוק את זה לעומק? למי עליי לפנות? תודה :)

פורסם

עשרים רכבים יעמוד בשורה ויונה שתעבור תפגע דווקא בשלך, אז על מה זה מעיד? כלום, אל תשכח שרכב חדש מבריק שחור, פשוט רואים עליו הכול, אפילו אבק.

כתמים חדשים זה נורמלי, אבל כתם שחוזר על עצמו בדיוק באותו מקום ובאותה צורה זה משהו אחר, לכן תוודא שזה אכן המקרה.

פורסם

כשאתה מסתכל על דף נייר, אתה גם לא יכול להבדיל בין דף עבה לדק? אם כן, כנראה אין לך את היכולת לראות את ההבדלים בעובי צבע, פרופסור פוליש ואקס.

פורסם
עשרים רכבים יעמוד בשורה ויונה שתעבור תפגע דווקא בשלך, אז על מה זה מעיד? כלום, אל תשכח שרכב חדש מבריק שחור, פשוט רואים עליו הכול, אפילו אבק.

כתמים חדשים זה נורמלי, אבל כתם שחוזר על עצמו בדיוק באותו מקום ובאותה צורה זה משהו אחר, לכן תוודא שזה אכן המקרה.

ובמידה וזה המצב. למי פונים?

פורסם (נערך)
כנראה אחרי אלפי פיליש-ואקסים שעשיתי לרכבים אני כן מצליח לראות את העובי. אפשר להסתכל על שריטות או פינות של חלקי פח בשביל להבין מה עובי הצבע\לקה.

אין לי את הידע התאוריתי על צביעה ואני לא הכי מעודכן בנושא, אבל הניסיון שלי אומר שכן יש הבדלים גדולים בין צבע של רכב אחד לצבע של רכב אחר, בוודאות.

אני די בטוח אם לשים אודי שחורה מתחת לעץ הזה, לא יהיו לו כתמים. יהיה מפסיק להעביר מטלית לחה והלכלוך ירד בלי לשאיר סימן.

אתה מדמיין.

אין שום סיכוי שאתה יכול לראות מה העובי של הלכה.

בנוסף באוודי זה גם היה קורה.

זה חרא של ציפורים/עטלפים נצרבה הלכה אין מה לעשות.

זה ישאיר כתם גם על בוגאטי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כשאתה מסתכל על דף נייר, אתה גם לא יכול להבדיל בין דף עבה לדק? אם כן, כנראה אין לך את היכולת לראות את ההבדלים בעובי צבע, פרופסור פוליש ואקס.

רופא מנתח שעשה עשרות ניתוחים יכול לזהות בעיה פנימית של מטופלים בלי מכשירי צילום?

אין קשר בין עובי דף (שאתה יכול לראות את כל הקצוות שלו) לבין עובי של צבע רכב...

בכל מקרה, על מה הוויכוח? אני לא מכיר מישהו שילך לעשות פוליש אצל אדם שלא מודד את עובי הרכב, אלא מסתכל בעין.

פורסם

תודה, מעולם לא כינו אותי פרופסור בעבר, מחמיא לי ביותר.

הייתי מציע דיטיילר מקצועי, שלא יתעסק ברק איך לנסות להסיר את הכתם, אלא להבין מה הכתם, לבודד, לטפל, לייבש ולחשוף שוב לשמש או אינפרה אדום, ולראות האם יש משהו שחוזר.

• תוכן חדש...