Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאה רצינית: Samsung Galaxy Prime Express (J3)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מוסיף.. מאז שנשבר לי הS4 שהיה מכשיר מעולה, יחד איתו נשבר לי לשלם המון על מכשירים.

הזמנתי מספר מכשירים סינים, כולם תיפקדו מעל המצופה, אנשים נותנים הרגשה שברגע שאתה רוכש מכשיר סיני אתה קונה זבל - היום זה ממש לא נכון.

קניתי ulefone, xiaomi, doogee, meizu ולאחרונה גם את החברה החדשה homtom.

כולם עבדו נהדר, למרבה ההפתעה רק בulefone שאמור להיות מכשיר דגל היו בעיות מעצבנות אבל היה מכשיר בסך הכל מעולה.

כשאתה רוכש מכשיר בסכום של עד 500 שקל אתה לא בא עם סטנדרטים גבוהים, במכשיר הזמני שלי כרגע, הhomtom יש מפרט עם שידרוג קל מאוד של מה שהצגת כאן ואני בטוח שהוא רץ יותר טוב ממנו.

מציין שגם מאז שהגיע קיבלתי כבר 2 עדכונים בתוך חודש!

הGPS ננעל תוך שניות!! וזה מעבד מדיהטק פשוט.

אומנם הרגשת הטאץ' ירודה אבל מדובר במכשיר של 70 דולר, כמעט פי 2.5 זול יותר ממה שהצגת.

תעשה קצת סקר שוק ותעיין בביקורות תראה כמה הסינים השתפרו מאוד.

בדרך כבר המכשיר אולי ה7 שאני מזמין, xiaomi ridme 3 pro החדש..אם תהיה התעניינות אעשה סקירה..

Sent from my HT3 Pro using Tapatalk

פורסם (נערך)

יש לך את ה MI4 ב 500 שקל ב BANGGOOD. מכס במידה ונתפס יהיה 37%, כלומר עוד כ 185 שקל.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html?p=WL0304514623201404D5

שים לב שאין לו אפשרות הרחבה מעבר ל 16GB שיש לו. אם זה חשוב לך, תשקול את ה REDMI3 שמגיע עם אפשרות הרחבה

או שני סימים.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3-5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon616-Octa-core-1_5GHz-4G-Smartphone-p-1029236.html?p=WL0304514623201404D5

וגם אני מחזק את קודמיי. מי שקונה את המותגים הנפוצים והמובילים מסין, מקבל טלפונים ברמה טובה מאוד.

מי שקונה את הנייד הכי זול שהוא מוצא בעלי-אקספרס, או חיקויים של מכשירי גדל, יקבל "זבל סיני". אבל מי

שמקפיד לרכוש מכשירים של XIAOMI, ZTE, או כל חברה סינית נפוצה ומובילה, אומנם לא ירכוש את זה בשקל

תשעים, אבל ישלם מחיר דיי זול, תמורת מכשיר מצוין.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
אני רק מוסיף.. מאז שנשבר לי הS4 שהיה מכשיר מעולה, יחד איתו נשבר לי לשלם המון על מכשירים.

הזמנתי מספר מכשירים סינים, כולם תיפקדו מעל המצופה, אנשים נותנים הרגשה שברגע שאתה רוכש מכשיר סיני אתה קונה זבל - היום זה ממש לא נכון.

כולם עבדו נהדר, למרבה ההפתעה רק בulefone שאמור להיות מכשיר דגל היו בעיות מעצבנות אבל היה מכשיר בסך הכל מעולה.

כשאתה רוכש מכשיר בסכום של עד 500 שקל אתה לא בא עם סטנדרטים גבוהים, במכשיר הזמני שלי כרגע, הhomtom יש מפרט עם שידרוג קל מאוד של מה שהצגת כאן ואני בטוח שהוא רץ יותר טוב ממנו.

אומנם הרגשת הטאץ' ירודה אבל מדובר במכשיר של 70 דולר, כמעט פי 2.5 זול יותר ממה שהצגת.

בדרך כבר המכשיר אולי ה7 שאני מזמין, xiaomi ridme 3 pro החדש..אם תהיה התעניינות אעשה סקירה..

אז למה קנית כל כך הרבה מכשירים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הכל תלוי בשימוש שלך. כשאתה משתמש במכשיר לטלפון וחצי ביום, ללא ניווט, ואינטרנט פה ושם. אז מכשירי HOMTOM יספיקו, כשזה מעבר לזה, אתה תרצה לרסק את המכשיר בקיר הקרוב אלייך.

וסיניים איכותיים עולים ולא מעט. ובזמנים כשנקסוס 5X עולה 1400 שקל, ו LG G3 עולה 1200 שקל, קשה לי לחשוב על אופציה סינית עדיפה.

פורסם

ה-Mi4 מיושן - מדובר במכשיר שיצא לשוק לפני למעלה משנה וחצי וכבר אז לא היה חוד החנית (מבוסס SD801 שיצא לשוק אי אילו חודשים קודם). לדעתי עבר זמנו, אלא אם אתה זקוק למכשיר זול. ד"א - ה-Mi4 נחשב למכשיר לא מוצלח, לפחות מסחרית, וזאת בניגוד ל-Mi4C.

מישהו הזכיר את ה-Redmi Note 3 Pro - זה ה-midrange החדש ביותר, מבוסס SD650. לא סתם מחירו דומה לזה של Mi4C ואף טיפה יותר, לפחות תאורטית הוא אמור להיות די שקול במהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז למה קנית כל כך הרבה מכשירים?

מאז שגילתי את העולם קניתי לא רק עבורי,

אחד לסבתא שלי ששירת אותה נאמנה כמעט שנה עד שהרמקול הפסיק לעבוד.

אחד לחברה redmi 2 שפשוט נהדר,

הulefone היה עבורי אבל לצערי אחרי חצי שנה נפל וחלק מהמסך הפסיק להגיב לנגיעות אז נאצלתי לאפסן אותו במגירה. הhomtom נטו זמני תחליפי לעתיד עד שיגיע הxiaomi. (היה במחיר נהדר אז קפצתי על המציאה)

שאר המכשירים הזמנתי עבור אנשים אחרים, שיצא לי לשחק איתם התנהגו נהדר גם אחרי תקופה.

לההוא שרשם על האיטיות אתה טועה לטעמי, לכל שימושי, בין אם זה הwaze או גלישה באינטרנט או צפייה בסרטים בyoutube הוא מתפקד במהירות, ובעזרת ה2gb של זיכרון מטמון ריבוי המשימות מתפקד חלק.

אתה צודק שלפני שנה או שנה וחצי המכשירים הסינים הטובים עלו מעל 150 דולר אבל היום הכל ירד, מכשירים מתחת לרף המכס מביאים לך מסך 5 אינץ' ב720p ו2 גיגה ראם, דור 4 ועוד תוספות כאלו ואחרות שלא תגיד שהתפשרת..

פורסם

אני לא מדבר על איטיות דווקא(היו ברשותי מכשירי HOMTOM ו-דוגי) , אלא יותר על שאר הדברים שלא מופיעים לך במפרט:

מסך קקה שכול הצבעים בו דהויים שלא מתקרב בכלל לרמה של הפנלים במכשירים יקרים

על סוללה קקה

על ספיקר בדיחה שלא שומעים אותך ובטח שאתה לא שומע כלום.

ובכלל על איכות הרכבה ו-QA שמבוסס על לוטו. מכשיר אחד יחזיק שנתיים ומכשיר אחר יחזיק חודש.

שוב, למי שמשתמש הרבה במכשיר ולמגוון שימושים,זה יפריע מאוד.

פורסם

Samsung J5 בארץ עולה כ 750 שקלים.

מצלמה נורמלית, ולא כמו ב j3.

לא צריך לפרוץ, אין מכס ויש אחריות.

לא רואה סיבה להזמין את המציאה הזאת ( j3 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן, סמסונג J5 ׁׁ(שהוא האח הקטן של הJ7) נמכר בארץ החל מ720 שקל. צריך לוודא שהוא מגיע במחיר הזה עם מטען וסוללה מקוריים.

אלה הם מכשירי ביניים שהתמורה שלהם למחיר היא טובה מאוד.

לגבי המכשירים הסיניים שהוזכרו כאן - לי יש נסיון לא הכי מוצלח.

היו לי שני מכשירים ברמה זולה מאוד. הם היו בסדר למחיר אבל הGPS פשוט לא עבד. הוא כן היה ננעל, אבל ברגע השהיו מתחילים לזוז עם הווייז הוא היה יוצא מדעתו.

יש לי מכשיר סיני נוסף. יונידן PRIME 500 שעלה לי בארץ 900 שקל לפני שנה וחצי, מיובא ע"י יורוקום. עד עכשיו הGPS עבד ופתאום הוא הפסיק. הוא עדיין באחריות וכרגע הוא בתיקון בגלל הGPS. לזכותם של יורוקום יש לומר שהאחריות עליו היא לשנתיים.

אגב, כאן יש מבחן על הJ7:

http://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=906024

וזו תמונה שצולמה איתו בסופ"ש האחרון.20160513_145932.jpg

פורסם
ה-Mi4 מיושן - מדובר במכשיר שיצא לשוק לפני למעלה משנה וחצי וכבר אז לא היה חוד החנית (מבוסס SD801 שיצא לשוק אי אילו חודשים קודם). לדעתי עבר זמנו, אלא אם אתה זקוק למכשיר זול. ד"א - ה-Mi4 נחשב למכשיר לא מוצלח, לפחות מסחרית, וזאת בניגוד ל-Mi4C.

מישהו הזכיר את ה-Redmi Note 3 Pro - זה ה-midrange החדש ביותר, מבוסס SD650. לא סתם מחירו דומה לזה של Mi4C ואף טיפה יותר, לפחות תאורטית הוא אמור להיות די שקול במהירות.

מעבד SD801 יותר חזק מרוב המעבדים בשוק, אין בעיית gps, רובנו לא נרגיש הבדל בינו לבין 808, נרגיש הבדל ל 810 בגלל שהטלפון מתחמם.

יש טלפונים במחיר הזה עם מעבד X10 אבל אני חושב ש SD801 יותר חזק.

טלפונים עם 820 שם כבר יורגש ההבדל

אייל

פורסם (נערך)

מאז שגילתי את העולם קניתי לא רק עבורי,

אחד לסבתא שלי ששירת אותה נאמנה כמעט שנה עד שהרמקול הפסיק לעבוד.

אחד לחברה redmi 2 שפשוט נהדר,

הulefone היה עבורי אבל לצערי אחרי חצי שנה נפל וחלק מהמסך הפסיק להגיב לנגיעות אז נאצלתי לאפסן אותו במגירה. הhomtom נטו זמני תחליפי לעתיד עד שיגיע הxiaomi. (היה במחיר נהדר אז קפצתי על המציאה)

שאר המכשירים הזמנתי עבור אנשים אחרים, שיצא לי לשחק איתם התנהגו נהדר גם אחרי תקופה.

לההוא שרשם על האיטיות אתה טועה לטעמי, לכל שימושי, בין אם זה הwaze או גלישה באינטרנט או צפייה בסרטים בyoutube הוא מתפקד במהירות, ובעזרת ה2gb של זיכרון מטמון ריבוי המשימות מתפקד חלק.

אתה צודק שלפני שנה או שנה וחצי המכשירים הסינים הטובים עלו מעל 150 דולר אבל היום הכל ירד, מכשירים מתחת לרף המכס מביאים לך מסך 5 אינץ' ב720p ו2 גיגה ראם, דור 4 ועוד תוספות כאלו ואחרות שלא תגיד שהתפשרת..

5 מכשירים סיניים, בעיות טאץ'\אחרות\רמקול הפסיק לעבוד\מסך הפסיק לעבוד. החלפת מכשירים בתדירות גבוהה מאוד.

זה אתה כתבת.

השורה התחתונה היא יחסית פשוטה, יש לי במגירה יותר מ10 מכשירים סיניים, חלקם מותגים וחלקם לא. לשימוש היום יומי שלי אני לא מתקרב יותר לסיני, לפחות עד שאני אנסה בעוד שנה שנתיים ואווכח כנראה עוד פעם ששום דבר לא השתנה.

מי שמחפש שקט נפשי, זה לא בשבילו. גיקים שרוצים להתנסות במכשירים שונים או מכורי קניות וגאדג'טים שרוצים לחוות את הרגשת ההתחדשות והאורגזמה של להביא משהו מהדואר כל חצי שנה, זה בשבילכם. השימוש הכי ארוך שלי במכשיר סיני הוא חצי שנה, עד שהרמקול שבק והמצלמה יצאה מפוקוס. ראוי לציין שעוד לא ראיתי מכשיר סיני שמגיע עם מיקרופון איכותי (או אפילו סביר), כזה שאפשר לדבר איתו כשאתה במצב רמקול (טוב נו, אני יוצא בלקברי... הכל יחסי).

יש מותגים בכל העולם, רובם מייצרים בסין, אבל יש גם חברות מדבקה בלי מחלקות R&D ובלי QA סביר שמייצרות בסין. מותגים מוכרים מוצרים סבירים ומעלה כי יש למותג אמינות שהם צריכים לשמר, זו אחת הסיבות שבגללה שהוא נהפך למותג. אם אי פעם יצא לכם לפתוח מכשיר סיני, לא הייתם בכלל מעלים על דעתכם לרכוש מכשיר כזה. איכות ההרכבה (חלקים עקומים בצורה הזויה, בלי התאמות מדויקות, עם הדבקות הזויות בכל מיני מקומות, אנטנות מקומבנות, ברגים זולים ובכלל מתכת זולה ביותר), הייתם מבינים. אם נפל לכם אי פעם טלפון סיני, כנראה כבר הבנתם. היו לי עשרות טלפונים ממותגים, נפלו המון פעמים, מעולם לא שברתי אותם. פעם אחת הפלתי טלפון סיני ממותג והפוקוס של המצלמה הלך.

תאמינו לי, שמעתי אין ספור את המשפט: "זה לא מה שהיה פעם, הסיניים היום הרבה יותר טובים" כבר לפני שנים רבות וכל פעם נוכחתי לגלות שאין אמת בדבר.

נ.ב. שימו לב לקרינה, אתם ממעיטים בערכה והמותגים הסיניים לא סתם משתדלים להסתיר את הנתונים.

בתור אחד שעבר על עשרות מכשירים סיניים, רציתי לפרסם פה את הסמסונג כי זה מכשיר ממותג חזק מאוד, עם מחלקות QA R&D חזקות, בנוי בצורה איכותית ומרגיש איכותי, במחיר של מותג סיני.

לגבי הJ5, אכן נראה דומה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם (נערך)
5 מכשירים סיניים, בעיות טאץ'\אחרות\רמקול הפסיק לעבוד\מסך הפסיק לעבוד. החלפת מכשירים בתדירות גבוהה מאוד.

זה אתה כתבת.

מי שמחפש שקט נפשי, זה לא בשבילו

אתה קצת מסלף את האמת, ובאמת רק בשביל לסגור את זה כי אתה באמת מסלף את מה שרשמתי בצורה מגוכחת.

אני רשמתי שחור על גבי לבן, לגבי הראשון (הדוגי) שעבר באמת התעללות סלולרית (מגע עם מים, נפילות) הוא שרד שנה, מעולה למכשיר שעלה 70 דולר בזמנו!

לגבי השני (יוליפון) אתה לא הדגשת את החלק שהמכשיר נפל ולדעתי מדובר בנק' קריטית לא? אם הייתי אומר לך שהs4 שלי נפל והמסך נסדק תתחיל לקטול את כל הסמסונגים?

ולא החלפתי 5 מכשירים, אני בעצמי החלפתי סיני אחד תוך חצי שנה בעקבות הנפילה, כל השאר חיים עד עצם היום הזה.

אישית, מעדיף לשלם 70 דולר כל שנה בשביל מכשיר עם חומרה מעודכנת מאשר s3 שנתקע שפותחים את החייגן.

עד היום אף אחד לא העיר לי על השמע שהמיקרופון שלי מוציא, אני מרגיש איכות יחסית ירודה אך לדעתי מספיק לרוב האוכלוסיה. לא אגיד לאף אחד לא להוציא 3000 ש"ח על ספינת דגל, כל אחד עושה את החישובים של עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Dark Crystal
  • תוכן חדש...