Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קניות ישנות באיביי

Black Joker
שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חפש ב-my ebay, יש אפשרות להציג שנה או שנתיים אחורה.

אישית יש לי עוד שיטה - אני שומר את כל המיילים . קצת מסורבל, אבל לא מוגבל בזמן כל עוד המחשב שלך תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מצטרף לשאלה.

כי פשוט היה לי מקרה שרציתי לבדוק את הפריטים של הקניות שביצעתי, והן היו פחות משנה, אבל משום מה הפריטים האלו פשוט נעלמו מהיסטוריית הקניות שלי, חיפשתי וחפרתי בכל מקום ולא מצאתי, וזה את האמת עצבן אותי, למה איביי לא שומרים את זה אלא מעלימים כל כך מוקדם, בסוף הייתי צריך לעשות את זה גם דרך מיילים וזה ממש לא נוח.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדשות טובות ורעות.

החדשות הטובות: שכן אפשר לראות את היסטוריית הקניות שלך. פשוט נכנסים לתפריט "האיביי שלי" ובחורים בצד שמאל מהאופציה "היסטוריית קניות". לאחר מכן בצד ימין ישנה משבצת בה אתה בוחר את התקופה ואכן אפשר עד כמה שנים אחורה.

החדשות הרעות: לאחר זמן של שנה פלוס יהיה ניתן לראות את הפריט שנקנה אך אי אפשר יהיה להיכנס לתוך הפירוט של אותו פריט. תהיה התמונה, יהיה המחיר אך אי אפשר להיכנס לתוך הפירוט עצמו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק צריך את השם.

מסתבר שאין חיפוש לפי שם פריט. חבל, זה היה יכול להקל בצורה משמעותית את חיפוש ההסטוריה.

תודה לכולם על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק במייל

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...