Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ההורים שלי מתגוררים בבנין מאוד ישן, כשהם קנו את הבית לבניין היה 2 חניות.

יש בבניין 6 דירות בסה"כ.

החניות לא רשומות בטאבו על אף דירה ספציפית.

ההורים שלי ועוד שכן אחד חונים כל אחד בחניה כבר 22 שנים ללא שום בעיה.

לאחרונה התפנתה דירה בבנין והגיע דייר חדש אשר גר בשכירות, והוא החליט שהוא מחנה בחנייה של ההורים שלי ולא על הכביש, למרות שלא חסרה חנייה.

הוא עושה את זה בצורה מכוערת, פשוט חוסם את כל החניה של שתי הרכבים, צועק מקלל ולא נותן לנו בכלל לנסות להגיע איתו לפשרה.

רציתי לדעת האם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות בנידון? איזה שהוא חוק התיישנות או משהו כזה או אחר.

ההורים שלי אנשים מבוגרים והם מפחדים להגיע לריבים עם אנשים ובצדק. אי אפשר לדעת עם מי אתה מתעסק.

אשמח לכל עזרה, ואם יש איזה שהיא פרצה בחוק או אפילו לקחת עורך דין ספציפי אני יותר מאשמח לקצת אור על הנושא.

תודה רבה :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

שלום רב ,

כדאי לבדוק טוב אם החניות לא רשומות בטאבו , אם לא רשומות ,כל הקודם זוכה ,מה זה משנה אם השכן החדש גר בשכירות , הוא שוכר את הדירה מהמשכיר שיש לו בדיוק אותם זכויות כמו להורים שלך ...

מי שנכנס ראשון צריך לחנות.

פורסם

תתחיל מלהוציא נסח טאבו, אולי תופתע לטובה.

תמשיך בלדבר עם בעל הדירה המושכרת, לא השוכר. תראה מה הובטח או לא הובטח בחוזה.

אם אתה מוכן להוציא כסף על עו"ד, עדיף כבר שתקנה רכב ישן ב-3000 ש"ח ותחנה אותו שם קבוע. שהשכן יראה שהחנייה תפוסה.

פורסם

אם החנייה היא רכוש משותף ולא מוצמד בטאבו לדירה ספציפית, אלא אם כן כתוב בחוזה במפורש שאסור לדייר להשתמש בחנייה, אין למנוע ממנו את השימוש בחנייה. רכוש משותף של הבניין. מה קשור עכשיו עו"ד או הצעות כמו רכישת רכב ישן.

בבחינת להוציא לעצמך עין כדי להוציא לשכן 2 עיניים. הזוי.

פורסם
תתחיל מלהוציא נסח טאבו, אולי תופתע לטובה.

תמשיך בלדבר עם בעל הדירה המושכרת, לא השוכר. תראה מה הובטח או לא הובטח בחוזה.

אם אתה מוכן להוציא כסף על עו"ד, עדיף כבר שתקנה רכב ישן ב-3000 ש"ח ותחנה אותו שם קבוע. שהשכן יראה שהחנייה תפוסה.

צודק. שיקנה גרוטאה ויחסום את החניה, וההורים שלו יחנו ברחוב.

פורסם

זכותו לחנות שם בדיוק כמו שזכותכם - הבקשה (ההגיונית) היחידה תהיה שלא יחנה על שתי החניות.

מתסכל "לרדת ברמה", אבל זכותו.

פורסם

ראשית - אם ההורים יכולים להחנות ולחסום את ה"גרוטאה" אז הם לא הפסידו חנייה.

שנית - יש בחוק התייחסות לנוהג שהשתרש. אפשר לבדוק את זה עם עו"ד. זה שהם חונים שם מעל 20 שנה ללא הפרעה יכול להיחשב לנוהג כזה. פסיקה ישנה (אם אני זוכר נכון) דברה על משהו כמו 15 שנה. אז דובר על אדם שחצה דרך גינה של שכנים במשך 15 שנה ויום אחד השכנים החליטו שהם לא מוכנים שיעבור שם. השופט פסק לטובת המשך הנוהג.

פורסם
שלום לכולם, ההורים שלי מתגוררים בבנין מאוד ישן, כשהם קנו את הבית לבניין היה 2 חניות.

יש בבניין 6 דירות בסה"כ.

החניות לא רשומות בטאבו על אף דירה ספציפית.

ההורים שלי ועוד שכן אחד חונים כל אחד בחניה כבר 22 שנים ללא שום בעיה.

לאחרונה התפנתה דירה בבנין והגיע דייר חדש אשר גר בשכירות, והוא החליט שהוא מחנה בחנייה של ההורים שלי ולא על הכביש, למרות שלא חסרה חנייה.

הוא עושה את זה בצורה מכוערת, פשוט חוסם את כל החניה של שתי הרכבים, צועק מקלל ולא נותן לנו בכלל לנסות להגיע איתו לפשרה.

רציתי לדעת האם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות בנידון? איזה שהוא חוק התיישנות או משהו כזה או אחר.

ההורים שלי אנשים מבוגרים והם מפחדים להגיע לריבים עם אנשים ובצדק. אי אפשר לדעת עם מי אתה מתעסק.

אשמח לכל עזרה, ואם יש איזה שהיא פרצה בחוק או אפילו לקחת עורך דין ספציפי אני יותר מאשמח לקצת אור על הנושא.

תודה רבה :)

הזכות של כל הבעלים משתרעת על כל ס"מ רבוע של הרכוש המשותף, ואין יתרון של אחד על פני רעהו. אבל...

בהסכם בין השותפים ניתן לייחד שימוש בלעדי לבעל רכוש אחד או יותר לשטח מסויים , מבלי שהדבר משנה את הבעלות על אותו שטח.

לפעמים זה נעשה בכתב , לפעמים אותה הסכמה אף נרשמת בטאבו, או בע"פ.

מה המצב אצלכם?

פניה לבעל הדירה יכולה אולי להסדיר את הבעיה מול השוכר שלו, ואולי לא.

פניה לעו"ד /ולבית המשפט היא ריב מול השוכר, שמזה הוריך רוצים להימנע.

אז אם יש חניה מספקת ברחוב, שיחנו ברחוב , או אם הגיעו והחניה פנויה שיחנו בחניה. ( גם פתח לריב )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבנתי, תודה רבה לכל מי ששפך קצת אור על הנושא.

אנחנו כנראה נשב לשיחה עם בעל הדירה, או עם השוכר וננסה להגיע להסכם כלשהו.

תודה ויום טוב :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...