Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי לבנה- מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות כבר שני מרצדסים עם לוחית רישוי לבנה, מה זה?

הייתי מהמר שזו לוחית של דיפלומט/קונסול או משהו כזה אבל אז היה CC/CD ואת קוד השגרירות (2 ספרות ראשונות) ומסתיים ב-21/22, ואין, אז אני מניח שזה פשוט לא חוקי (זה גם מה ששרשור כבר העלה).

מישהו יכול להבהיר בתחום?

מצ״ב תמונה לתיאור המתרחש:

Image1462815425.064491.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני ראיתי לאחרונה לוחיות כאלו. ללא אותיות, בדיוק כמו הצהובה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני עובר כל בוקר על יד איביזה פשע עם לוחית כזאת. נראה כמו איזה טרנד הלבנת לוחית רישוי בין טסטים..

פורסם

יצא לי לראות 2 BMW לבנות עם לוחית לבנה,

בתחתית הלוחית הייתה "ת" של מכון התקנים אבל לא היה דגל בצד כמו בלוחית הצהובה.

ניראה שבעלי רכבי היוקרה מצאו פירצה בחוק או מצאו מקפצה להשתין ממנה

יום טוב גם לך

פורסם

הייתה סדרה של לוחיות פגומות שדהו מהר מאוד. אמור להיות לזה ריקול והחלפה ללא תשלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתה סדרה של לוחיות פגומות שדהו מהר מאוד. אמור להיות לזה ריקול והחלפה ללא תשלום.

אמת, אבל זה לא נראה לי המצב .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

שמו לוחית לבנה כי זה ניראה יותר טוב, עד הדוח הראשון. אני רואה לא מעט כאלה ואחרי כמה חודשים רואה את אותן המכוניות שוב עם לוחית צהובה.

פורסם

באיזור העיר העתיקה בירושלים לרוב הרכבים הערבים יש לוחיות כאלו לבנות... כנראה פשוט לא רוצים את סמל המדינה על הרכב.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

בשביל זה לא צריך לשנות את צבע הלוחית אני דיח בטוח שאפשר לבקש בלי הסמל , בחיפה ראיתי הרבה לוחיות צהובות ללא הסמל באזור הדר.

• תוכן חדש...