Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש יותר גרועות מהאטרא'ז, והיא: פיג'ו 301 1.2 (72כ''ס) רובוטית.

נהגתי הרבה פעמים על שניהם בצבא, אבל הפיג'ו פשוט רכב בלי מנוע, האוטו פשוט לא זז.. מרגיש שהמנוע מסרס את התיבה הרובוטית ולא ההפך.

בפניות חדות האוטו מחליק עם הגלגלים הקדמיים ובכבישים מפותלים המצב פחות או יותר כמו באטרא'ז.

האטרא'ז בעלת יחידת הנעה טובה, למרות שעל הנייר נראה חלש אבל היא זריזה ומהירה הודות לתיבה הרציפה שמשאירה הרבה מומנט בהאצות.

הנדסת האנוש בפיג'ו מזכירה רכב משנות ה90, כל המתגי חלונות נמצאים במרכז הקונסולה ,מאד לא נגיש ולא נוח, ויש רק מחזיק כוסות אחד. המושבים באטראז פחות נוחים מהפיג'ו אבל המרווח מאחור יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

מאיפה הגרלת את השטויות האלו ?!

ל 301 יש היום 82 כ"ס (המנוע זהה לזה של ה 208 האטמוספרית) וזה בהחלט מורגש, ורמת הביצועים סבירה בהחלט.

לעומת האטראז' ה 301 מרגישה כמו בנטלי, והיא הרבה יותר מרווחת, הן מלפנים והן מאחור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עזוב את זה שהיא מכוערת, הבנתי שהם זכו במכרז של רכבי צה"ל ושהמון אנשים מקללים את הרכב הזה - בקיצור הבנתי שלהתרחק

פורסם

חקרתי וראיתי שהרכב קיבל מאוגוסט 15 82 כ''ס, נהגתי בה לפני שבועים לטיפול 30 אלף ק''מ.. המכוניות הזאת עגלה אמיתית, פניתי לכביש המהיר והאצה נמשכה כמו נצח, האטרא'ז זריזה ממנה בהמון, זמן התאוצה של הפיג'ו 16 שניות ל100.

פורסם (נערך)

לפי האתר הרשמי של פיג'ו 0-100 ב15.3.

גם אם היא עגלה , הייתי מעדיף את ה301, לא מסוגל לסבול את הגיר והרעש שמתלווה לפעולה שלו.

משום מה הסיטרואן עם המנוע הישן (72 כ"ס) מהירה יותר מה301.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא ה301 מרגישה יותר "מכונית" ופחות צעצוע מהאטראז'. היא נוחה יותר ויש לה פרופורציות פנים של מכונית נוסעים ולא קרון רכבת בדיסנילנד.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה לי את ה-301 לשבוע כרכב חליפי, קשה לומר שזה רע, בטוח שלא נהדר או טוב.. אבל לא רע.

מרגיש הרבה יותר רכב מהאטראז׳, עיצוב חוץ סביר, בפנים היא מרווחת בצורה לא רעה בכלל, כן פלסטיקה זולה וכדומה.. איכות הרכבה נמוכה.. הנדסת אנוש גרועה, שלא נדבר על זה שהיא עגלה.. היא כן נותנת אשליה של רכב ״זריז״ פשוט לוקח לה הרבה זמן להיות כזו..

רכב די מסוכן מבחינת התנהגות ואחיזה, אז ממליץ לנסוע רגוע, נוחות יוצאת דופן שדי הפתיעה אותי אבל זה די אינדיבידואלי.

האטאראז׳ זה פשוט מרגיש.. הרכבה עצמית, לבן שלי יש מכונית קטנה ממונעת יותר טובה מזה.

פורסם (נערך)

רכשתי אטראז , זאת לאור נסיעות רבות עם אטראז בצבא.

הרכב בסדר גמור, נוח מרווח ואמין ו... זריז מאד בתאוצה.

הרכבים האלה בצבא עוברים דרך ללא שום תקלות

0 תקלות. אמינות גבוהה.

זה לא מאזדה 3 אבל ביחס למחיר נותן תמורה מלאה.

מגיע עם כל התוספות האפשריות.

אני ממליץ.

עריכה אחרונה על ידי yaron gr
  • תוכן חדש...