Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי צבע ירוק בתאורת לוח השעונים במאזדה ואני לא סובל את הצבע הזה והייתי רוצה להחליף ללבן

מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור אשדוד שיודע לעשות את העבודה הזאת?

פורסם

בעיקרון כל חשמלאי אמור לדעת לעשות את זה.

מנסיון , אם אתה רוצה לשים לדים צריך לדעת איזה לד לשים כי אני גם שמתי לדים כחולים בלוח שעונים מאוד יפים אבל לא מרוכז ואז יוצא מצב שחלק מהלוח מואר הרבה פחות חזק משאר. לא כזה מסנוור אבל לא אסתטי 100 אחוז. כשיגיע לי הנורות לדים גם לפנאל מזגן אני אסדר את זה עם החשמלאי.

שים לב "שהקונדום" שיושב על המנורות ללוח שעונים משפיע על הצבע.

פורסם

ככה מחליפים תאורת לוח שעונים למאזדה 3,

http://www.mazda3forums.com/149-interior-mods-technical-information-faqs-how-tos/225618-how-changing-instrument-cluster-lights.html

רוב הסיכויים שזה אותו דבר אצלך .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
ככה מחליפים תאורת לוח שעונים למאזדה 3,

http://www.mazda3forums.com/149-interior-mods-technical-information-faqs-how-tos/225618-how-changing-instrument-cluster-lights.html

רוב הסיכויים שזה אותו דבר אצלך .

עכשיו שאני רואה את כל מה שצריך לעשות אפילו לחשמלאי אני לא ייתן לגעת ויישאר מצידי עם ירוק.

זה ממש מורכב מאודד!

למרות שיצא לו עבודה ממש יפה ובא לי ככה :(

פורסם

טוב, ככל שהרכבים מתקדמים והטכנולוגיה עולה כנראה שזה נהיה מורכב יותר.

באמת שזה נראה מורכב מאוד ומוריד את החשק.

בכללי, גם אני לא הייתי מחליף את האור בלוח שעונים אם לא היה נשרף לי הלוח בפנאל מזגן ועל הדרך חצי ממד הסל"ד עם אור שרוף, החלפתי את זה כמו שאמרתי ללדים כחולים מאוד יפים אך לא ממש ממורכזים, לא מסנוורים כמעט אבל יש נקודות שמוארות חלש מאוד אז זה קצת מבאס.

בכל מקרה -

ברכב ישן ובלי טכנולוגיה מרובה (אהמ, כמו שלי) כנראה שלרוקן שמן ולמלא שמן יהיה קשה יותר לחשמלאי מאשר להחליף נורות במקומות.:lol:

• תוכן חדש...