Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע הרכב החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חברים.

אני הזמנתי רכב חדש. אמור לקבל אותו בחודשים מאי-יוני, בספינה שמגיעה לארץ (שתי ספינות) עם המלאים החדשים.

ואני בדילמה לגבי הצבע של הרכב, כל עוד יש זמן, אני יכול לבחור את הצבע שבא לי ופה אני צריך את העזרה שלכם וההמלצות.

אז ככה, מכיוון שליבואן אין צבע שממש אהבתי, לדגם שהזמנתי, לא הייתה לי בררה אלא שוב ללכת על הצבע הלבן (בעבר 3 מכוניות כולם צבע לבן).

הדילמה מתחילה מזה שיש 2 צבעים לבן.

אחד זה לבן סטנדרטי כמו שכולם מכירים, וכמו שהיה לי על שלושת הרכבים הקודמים.

והשני זה לבן מעין מטאלי לייט שכזה, שלדעתי נראה קצת אחרת ויותר יפה.

וכמו שרשמתי בהתחלה, 2 ספינות שצריכות להגיעה, האחת בחודש מאי ועליה יהיה רק הצבע הלבן סטנדרטי בלבד, ואם אני אמתין עוד חודש אז בספינה הבאה שתגיעה בחודש יוני, יהיה את הדגם בצבע לבן מטאלי.

את האמת אין לי בעיה להמתין עוד חודש נוסף להגעת הדגם עם הלבן מטאלי, גם ככה אני כבר ממתין מחודש מרץ, בנוסף שכמו שרשמתי הלבן מטאלי נראה יפה יותר בעיניי מאשר הלבן הסטנדרטי, ובנוסף לא בא לי אחרי זה להצטער על כך שלא המתנתי עוד חודש בכדי לקבל את הרכב החדש שלי בצבע שיותר אהבתי.

הבעיה היא אחרת, אני רוצה לדעת עד כמה הלבן המטאלי הזה הוא פרקטי יותר מאשר הלבן הסנדרטי, או שהם אותו הדבר?

לדוגמה אם אני אצטרך (חס וחלילה) לבצע איזשהם תיקוני צבע או משהו כזה, עד כמה יותר קשה יהיה להתאים את הלבן המטאלי הזה ביחס ללבן הרגיל, אם בכלל יותר קשה?

או שאין שום בעיה כיום להתאים צבעים כאלו, במיוחד שמדובר בגוון לבן?

זה מה שמעניין אותי לדעת, הייתי רוצה שתמליצו לי מה לבחור על סמך פרקטיות של הצבעים האולו במקרים כאלו, האם לא לשבור את הראש ולא לפחד ולבחור את הצבע שאהבתי יותר (לבן מטאלי) וזהו, או שבכדי שאני לא אוכל קש ללכת על הלבן הרגיל?

אם זה יעזור להבין, אציין שברגע שאני אקבל את הרכב, אני ישר אקח אותו למומחים לעשות הגנת קראמיק על כל הרכב פלוס הגנת פגושי הרכב, מכסה מנוע ואולי עוד חלקים, בציפוי מגן שקוף נגד שריטות, כדוגמת ה-XPEL, (אבל על זה כבר יהיה שרשור אחר בנפרד, כי גם בתחום הזה אני אצטרך את עזרתכם).

מראש תודה לכל מי שישתתף בשרשור, ימליץ לי ויעזור לי לעשות את הבחירה הנכונה.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך על המטאלי.

תיקון צבע כזה לעומת בסיסי - זה לא הבדל של שמיים וארץ.

אם אני שם עצמי בנעליך: ההנאה שלי מרכב שאני יותר אוהב ויזואלית שווה יותר כסף מאשר הפרשי עלות התיקון (x ההסתברות שזה יקרה).

לדעתי זה בגדר no brainer, לפי התיאור שלך.

באיזה רכב מדובר?

אולי שים תמונות של שני הצבעים?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

במקרה אני איתך באותה סירה, אחרי הרבה מאוד googling (טוב סתם הגזמתי, אולי חצי שעה בלחץ) הבנתי שצבע מטאלי הרבה יותר קשה לתקן במקרה הצורך, מן הסתם גם יותר יקר ואי אפשר להבטיח תוצאות של 100%.

מנגד ברוב המקרים מטאלי נראה יותר טוב, ולבחור צבע רכב על בסיס איך שהוא ייראה אחרי תיקון תאונה זה.. קצת עקום. זה כמו לבחור דגם רכב רק על בסיס "מה הולך בשוק".

לדעתי תקנה מה שאתה רוצה, מה שיהיה לך יותר כיף לראות בחניה כל בוקר וזהו, לעזאזל עם כל שאר השיקולים.

היה לי בעבר רכב עם צבע שפשוט בלתי אפשרי לתקן, נהניתי מכל רגע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה יכול לבחור צבע שהוא לא לבן/כסוף/שחור?

כי זה יהיה הרבה יותר נחמד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה oryo על תגובתך וההמלצה.

לגבי התמונות של הצבעים, לא מצליח למצוא בגוגל את הצבע המטאלי, וגם התמונות אף פעם לא מציגות את הצבע האמיתי כמו שרואים אותו במציאות בעיניים.

הרכב שהזמנתי הוא סיאט לאון.

פורסם

איזה רכב? . אכן לבן רגיל פרקטי יותר יותר קל לתיקון פחות דוהה, יותר קל לעשות דטיילינג. הייתי הולך על הלבן מטאלי במיוחד ש 3 הרכבים האחרונים שלך היו לבנים...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אתה יכול לבחור צבע שהוא לא לבן/כסוף/שחור?

כי זה יהיה הרבה יותר נחמד.

הצבע היחידי שאני ממש אהבתי אצלם זה הטורקיז המיוחד, הוא ממש יפה, אבל!, הוא יותר מידי מושך עיניים, עיניים של קנאים, של ילדים שמשעמם להם ותמיד רוצים להשאיר את חותמם על רכב שכזה בצורת שריטה, לא בא לי הכאש ראש הזה...

שאר הצבעים לא לטעמי, בגלל זה הלכתי על הלבן, מה גם שהרכב הזה נראה טוב דווקה עם הלבן.

פורסם
במקרה אני איתך באותה סירה, אחרי הרבה מאוד googling (טוב סתם הגזמתי, אולי חצי שעה בלחץ) הבנתי שצבע מטאלי הרבה יותר קשה לתקן במקרה הצורך, מן הסתם גם יותר יקר ואי אפשר להבטיח תוצאות של 100%.

מנגד ברוב המקרים מטאלי נראה יותר טוב, ולבחור צבע רכב על בסיס איך שהוא ייראה אחרי תיקון תאונה זה.. קצת עקום. זה כמו לבחור דגם רכב רק על בסיס "מה הולך בשוק".

לדעתי תקנה מה שאתה רוצה, מה שיהיה לך יותר כיף לראות בחניה כל בוקר וזהו, לעזאזל עם כל שאר השיקולים.

היה לי בעבר רכב עם צבע שפשוט בלתי אפשרי לתקן, נהניתי מכל רגע.

תודה על ההמלצה.

פורסם

הצלם שמכין את החוברת השיווקית ותצלומי הוידאו והמדיה, בוחר את הצבעים המחמיאים ביותר.

בחר מתוכם את הצבע שאתה אוהב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
איזה רכב? . אכן לבן רגיל פרקטי יותר יותר קל לתיקון פחות דוהה, יותר קל לעשות דטיילינג. הייתי הולך על הלבן מטאלי במיוחד ש 3 הרכבים האחרונים שלך היו לבנים...

הרכב הוא סיאט לאון.

אני גם חשבתי ככה, כבר היו לי 3 רכבים קודמים וכולם בלבן רגיל, הגיעה הזמן קצת לשנות, אם לא צבע\גוון אחר, אז לפחות לא אותו לבן רגיל, אלא לבן מטאלי הפעם לנסות.

תודה על ההמלצה.

פורסם
תודה oryo על תגובתך וההמלצה.

לגבי התמונות של הצבעים, לא מצליח למצוא בגוגל את הצבע המטאלי, וגם התמונות אף פעם לא מציגות את הצבע האמיתי כמו שרואים אותו במציאות בעיניים.

הרכב שהזמנתי הוא סיאט לאון.

זה הלבן המטאלי : https://www.youtube.com/watch?v=vB8dfTm3UkU

אמנם על לאון 2013 ולא 2016 אבל אפשר להבין את הכיוון הכללי

אחרי שראיתי את הסרטון - אני נוטה יותר ללבן הרגיל שנראה קצת יותר כמו צבע מט, לא יודע למה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הצלם שמכין את החוברת השיווקית ותצלומי הוידאו והמדיה, בוחר את הצבעים המחמיאים ביותר.

בחר מתוכם את הצבע שאתה אוהב.

איזה צלם?, אני בחרתי\ראיתי את הצבעים האלו (ושני הלבנים גם), בחנות במו עיניי על הרכבים שעמדו אצלם בתצוגה, ועל סמך זה קבעתי שדווקה הלבן מטאלי נראה יותר יפה על הרכב מלבן רגיל, ולא מאיזה חוברות שיווקיות...

פורסם

מנגד ברוב המקרים מטאלי נראה יותר טוב, ולבחור צבע רכב על בסיס איך שהוא ייראה אחרי תיקון תאונה זה.. קצת עקום.

זה כמו לבחור אישה על סמך עד כמה חזק היא תכה בך עם מחבת כשתריבו, וכמה מהרכוש המשותף יישאר אצלה אחרי גירושים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תתחדש, אחלה בחירה לדעתי (מחבב מאוד את הלאון החדשה).

גם אני אוהב את הטורקיז, מאוד. הצבע הזה מטמטם לגמרי בעיני. עם זאת בחיים לא הייתי רוכש אותו, מהפחד מישראל-ישראלי שגם יאהב את הצבע ויכתוב על הרכב 'תתחדש' בשפת הקווים הידועה...

לבן יושב נהדר על הרכב.

אם אהבת את המטאלי, עזוב שטויות, לך עליו. במידת הצורך פחח/דיטיילר טוב ידע לשחזר מקוריות ברמה גבוהה. ראיתי כבר מספיק רכבים מטאליים שעברו תיקון - ובתור אדם די פדאנט לא הצלחתי לראות את התיקון בעצמי. הכל תלוי ברמה של בעל המקצוע.

עריכה: אהבתי את ההקבלה של הממזר השמן מעלי ^

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
זה כמו לבחור אישה על סמך עד כמה חזק היא תכה בך עם מחבת כשתריבו, וכמה מהרכוש המשותף יישאר אצלה אחרי גירושים.

חחח, צודק בהחלט ))

• תוכן חדש...