Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע הרכב החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הלבן המטאלי : https://www.youtube.com/watch?v=vB8dfTm3UkU

אמנם על לאון 2013 ולא 2016 אבל אפשר להבין את הכיוון הכללי

אחרי שראיתי את הסרטון - אני נוטה יותר ללבן הרגיל שנראה קצת יותר כמו צבע מט, לא יודע למה

כן נכון, זה הלבן נבאדה, אבל גם בסרטון אי אפשר עד הסוף לראות את היופי של הצבע ביחס ללבן הרגיל, רק כשרואים את זה חיי על הרכב בעיניים, ואני ראיתי, את שניהם...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי יופי של הלבן, הטורקיז לעומת זאת... :crazyeyes:shock2:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קודם כל תתחדש, אחלה בחירה לדעתי (מחבב מאוד את הלאון החדשה).

גם אני אוהב את הטורקיז, מאוד. הצבע הזה מטמטם לגמרי בעיני. עם זאת בחיים לא הייתי רוכש אותו, מהפחד מישראל-ישראלי שגם יאהב את הצבע ויכתוב על הרכב 'תתחדש' בשפת הקווים הידועה...

לבן יושב נהדר על הרכב.

אם אהבת את המטאלי, עזוב שטויות, לך עליו. במידת הצורך פחח/דיטיילר טוב ידע לשחזר מקוריות ברמה גבוהה. ראיתי כבר מספיק רכבים מטאליים שעברו תיקון - ובתור אדם די פדאנט לא הצלחתי לראות את התיקון בעצמי. הכל תלוי ברמה של בעל המקצוע.

עריכה: אהבתי את ההקבלה של הממזר השמן מעלי ^

כן הא )))

ושוב תודה לך על התגובה.

אני יותר ויותר משתכנע לחכות עד להגעתו של הלבן נבאדה ביוני, ולהספיק לקבל את הרכב לפני שאני טס לטיול בארה''ב :-)

פורסם
לא יודע לגבי יופי של הלבן, הטורקיז לעומת זאת... :crazyeyes:shock2:

כן, הטורקיז הזה מטמטם, ממש יפה ומיוחד.

תחשוב כמה נלחמתי עם עצמי לא להזמין את הטורקיז הזה, כאשר אני רואה כמעט כל שבוע, לאון בצבע הזה של מישהו חונה בבת ים ליד הבית של חבר שלי, כשאני מגיע אליו, אךךךך :crazyeyes

פורסם

עזוב שטויות, חיים פעם אחת

יאללה טורקיז תתחדש תעלה תמונות :mm_yeah:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עזוב שטויות, חיים פעם אחת

יאללה טורקיז תתחדש תעלה תמונות :mm_yeah:

לאאאא, אל תנסה עכשיו לשכנע אותי לשנות הזמנה לטורקיז, לאאאאאא, אני לא אחזיק מעמד ))))

סתם, לא, כמו שכבר כתבו פה, וכמוני, הטורקיז יפה אבל זה כאב ראש ואני לא אלך עליו )), צבע מסוכן ))

פורסם (נערך)

הנה, נסיתי להוריד את שני הגוונים של הלבן מהאתר של סיאט בכדי לנסות להמחיש, עדיין זה לא כמו לראות בעניים, אבל בכל מקרה תראו, רואים שהלבן נבאדה הוא גוון מעין ''קר'' יותר מאשר הלבן הרגיל.

לבן רגיל

LEON_5D_CandyWhite_b4b4.png

לבן נבאדה

LEON_5D_NevadaWhite_2y2y.png

ופה השוואה של שני הצבעים, הימני זה המטאלי והשמאלי זה הרגיל

post-78913-0-72166300-1417641618.jpg

עריכה אחרונה על ידי JentuS12

פורסם
זה כמו לבחור אישה על סמך עד כמה חזק היא תכה בך עם מחבת כשתריבו, וכמה מהרכוש המשותף יישאר אצלה אחרי גירושים.

אם היא ישראלית, זה יהיה חזק מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הצבע היחידי שאני ממש אהבתי אצלם זה הטורקיז המיוחד, הוא ממש יפה, אבל!, הוא יותר מידי מושך עיניים, עיניים של קנאים, של ילדים שמשעמם להם ותמיד רוצים להשאיר את חותמם על רכב שכזה בצורת שריטה, לא בא לי הכאש ראש הזה...

שאר הצבעים לא לטעמי, בגלל זה הלכתי על הלבן, מה גם שהרכב הזה נראה טוב דווקה עם הלבן.

לפני חודש קניתי את הרכב הכי משעמם בשוק - סוזוקי קרוסאובר לבנה. זה הספיק לגרום למישהו בעכו לקנא עד כדי שריטה עם מפתח. ללמדך שלא צריך רכב מצודד עם צבע ייחודי כדי לגרום לישראלי לקלקל.

יתרון הלבן - אפשר למלא את השריטה בוקס והיא כמעט לא תראה. רק לחדש כל פעם שרוחצים את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה משכיב כמות לא מבוטלת של כסף בכדי לקנות רכב חדש שאתה רוצה וכנראה עושה לך טוב. למה להתפשר על צבע? תקנה מה שבא לך, לא מה שאתה חושב שיהיה יותר מקובל, קל לתיקון או כל דבר אחר. בא לך טורקיז? קח טורקיז.

* גילוי נאות - מכונית אדומה ומכונית ורודה בחניה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה משכיב כמות לא מבוטלת של כסף בכדי לקנות רכב חדש שאתה רוצה וכנראה עושה לך טוב. למה להתפשר על צבע? תקנה מה שבא לך, לא מה שאתה חושב שיהיה יותר מקובל, קל לתיקון או כל דבר אחר. בא לך טורקיז? קח טורקיז.

* גילוי נאות - מכונית אדומה ומכונית ורודה בחניה.

אני מסכים עם דבריך.

אבל, לפי הגילוי הנאות - ''בחניה'', אני משער שיש לך חניה מסודרת לרכבים, כמו גם להרבה חברי פורום אחרים, אני לעומת זאת אין לי כלל חניה, בניין ישן ללא חניות מתחת, ועקב כך אני נאלץ תמיד לחפש את החניה הכי ''אופטימאלית'' עבור רכבי, ברחובות בשכונה שלי, ואני חושב שהרבה יסכימו איתי שהסיכוי לקבל פגיעה כזו או אחרת ברכב שלך, גדל כאשר מחנים אותו ברחובות ולא מתחת לבניין.

עם זה אני צריך לחיות, אין מה לעשות, זה מה יש, בגלל זה אני שאלתי בתחילת השרשור על תיקוני צבע במידה ו....

למרות שאני בעצמי באמת רוצה לצפצף על זה ופשוט להזמין את הצבע שהכי יפה בעיניי...

פורסם

פגיעה תהיה לך. גם אם יהיה לך מוסך של פרוור אמריקאי אתה תסע לשוק או לקניון או סתם למרכז העיר, וכיוון שכאן לא פינלנד, המדינה צפופה והנהגים שמים *** על כל אחד אחר צפה פגיעה. זה יכול לקרות בתדלוק הראשון אחרי משיכת הרכב מהסוכנות, כעבור שבוע (כמו שתארתי קודם) או כעבור שנה (כפי שקרה לרכב של אשתי. ככל הנראה הילדים הפראים שגרים בהמשך הרחוב השתוללו עם אופניים ופגעו במכונית שלה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש חניה אחת לדירה, לא מקורה. תמיד רכב אחד חונה במקום פנוי שנמצא, אם נמצא. רחוב ללא מוצא עם מצוקת חניה לא קטנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK - זה תלוי באופי השכונה. אני גר במקום עם מצוקת חניה - חניה אחת למשפחה, בממוצע 3 מכוניות. אבל בדרך כלל הנהגים נזהרים ומתחשבים. מי שפוגע הם זרים או כלי רכב גדולים (אולי מפני האשפה או הטנדר של האלטע-זאכען), או המשפחה חסרת התרבות האחת שגרה במקום, זו שילדיה מתפרעים עם אופניים במרכז הכביש, וכאשר הערתי לאביהם על הסכנה קיבלתי את התשובה "ירחם השם" - והילדים המשיכו להתפרע במקום המסוכן.

לעומת זאת אשתי עובדת בעירך. שני הפגושים של המכונית שלה ספגו שם לא מעט נשיקות. מקוה שכעת מצאה מקום חניה קצת פחות בעייתי. טפו טפו.

• תוכן חדש...