Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הזמנתי. פעם ראשונה שאני אשתמש בפלסטלינה. נקווה לטוב.

דרך אגב, אחרי כמה זמן היא הגיעה אליך?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיי מהר יחסית, שבועיים +-.

ממה שראיתי חלק מהמוצרים של SOFT99 מגיעים או מרוסיה או פולין אבל לא ראיתי הבדלים (הזמנתי מוצרים מ 2 המדינות)

Opel Adam S 2017

פורסם

תאמת אני מת על החזרה הזו, לי כנראה תהיה הזמנה חדשה של שני מוצרים שלהם.

Black to black

Triz premium

אלה שני המוצרים שאין כמעט סקירה עליהם. קניתי כמה ד קים של Soft99 ואף פעם איני מאוכזב בהחלט רמה מצטיינת של מוצרים וליין (מבלבל) מקץקוב אופציות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אכן כן יש להם המון מוצרים שחלקם נראים פשוט אותו הדבר, לפעמים זה משגע.

ה TRIZ והווקס לצמיגים שלהם נראה ממש טוב, שקלתי לקנות אותם גם אבל אתה כנראה תשיג לפניי [=

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על הפירסום, אני רוצה להזמין, יש קישור למוצר ביחד עם חומר סיכוך ? או קישור בנפרד לחומר סיכוך במחיר זול ?

פורסם

מוזר איך כולם קנו ממנו והוא מכר רק 3,

גם קצת מוזר שהוא היחיד שמוכר דבר כזה (ועוד מישהו מרוסיה, ואין מיפן ששם זה מיוצר ?!)

נ.ב. אף אחד עוד לא ניסה את הAuthentic ?

פורסם

יש לי את האפורה של CG. מאוד נהנה להשתמש בה, אך היא די יקרה (100 ש"ח ל100 גרם). איך ה3M? באיביי היא עולה גרושים, האם שווה את המחיר?

או שעדיף כבר את זו שמככבת כאן בשרשור?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

כולן עושות את עבודה זה עניין של טעם. היו לי יקרות וסיניות וזה עבד.

לגבי הקניה כנראה המודעה הראשונה חלפה בתוקף אז הוא עדכן לכן קנו רק 3, לגבי מכירה לא אני מתפלא שאין יפנים וגם אם כן היה הספק אם ישלחו.

מעבר לזה פולין שולחים מהר זה סבבה.

הווקס Authentic מבוסס קרנובה, יש עליו הרבה ביקורות טובות ואומרים שהוא דוחה מים בטירוף אף יותר מה- Fusso. אין משהו ספציפי מיוחד בזה.

עריכה אחרונה על ידי REVERSiN
פורסם

מתעלק על הנושא מעל, ה

Authentic בעל מיסוך סווירלס כמו הפוסו?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

מיסוך פחות משל הפוסו מהנסיון החד פעמי שלי (דוגמית) אבל לבטח שאזמין את האותנטיק, גם תמורה מעולה למחיר ועל הדרך קיבלת אפליקטור יישום מעולה שלהם שמגיע בערכה - לא מוצא איפה לקנות אותו גאד דאאמיט.

GUY - האפורה היא לחיתוך גס אם אני לא טועה, חבל על הסווירלים שזה יתן לך ולדעתי הכימיקל מאוד קשות, קניתי 2 כאלו ודיי הצטערתי, העדפתי אפילו להשתמש בסינית לעומתן.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

המלצה לכפפה למשתמש מתחיל על מתחיל מאוד?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
מיסוך פחות משל הפוסו מהנסיון החד פעמי שלי (דוגמית) אבל לבטח שאזמין את האותנטיק, גם תמורה מעולה למחיר ועל הדרך קיבלת אפליקטור יישום מעולה שלהם שמגיע בערכה - לא מוצא איפה לקנות אותו גאד דאאמיט.

GUY - האפורה היא לחיתוך גס אם אני לא טועה, חבל על הסווירלים שזה יתן לך ולדעתי הכימיקל מאוד קשות, קניתי 2 כאלו ודיי הצטערתי, העדפתי אפילו להשתמש בסינית לעומתן.

מה חיפשת את הווקס או רק אפליקטור ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

השחורה היא לגס, האפורה היא בינונית.

האמת שאני כבר בפחות מחצי והתחלתי לחשוב על להזמין אחת נוספת ומכאן השאלה שלי.

אז מה אומר ליאב? להזמין את ה3M ב15 ש"ח או שכדאי להשקיע עוד קצת בשביל זו שבחנת בשרשור?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה לא באמת 3m, זה חיקוי סיני זול, שעושה את העבודה כמובן אבל במחיר של לישה מעצבנת והתפוררות.

3m מקורי עולה לא פחות מהכימיכל.

מקווה שזה יעזור לך לעשות בחירה נכונה :)

"יאללה בירי".

פורסם

גיא - לאחר שניסיתי את זו שבשרשור לא חושב שיש לי מה לנסות פלסטלינות אחרות, בהחלט הכי נוחה וקלה לעבודה שניסיתי מבין כימיקל / סינית / ועוד אחת מאוטוסטור נדמה לי של מגווירס, היא פשוט קלה ונוחה הרבה יותר שלא לומר זולה - הסינית עולה חצי מהיפנית אבל לא שווה את הכסף, אלא אם אתה משתמש בה לג'אנטים שזה מה שאני עושה כרגע ולזה היא אחלה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...