Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי את 3m המזוייפת, זוועה פשוט זוועה לא יכלתי להמשיך איתה, מזל שזה עלה איזה 15 שקל.

המשכתי עם הפרקלה, אין על הנוחות של כפפה אבל לצערי היא כבר גמורה אז הוזמנה הביצה.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה צ'יפופו וליאב, מזמין את זו שהומלצה כאן.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אכן 3M פלסטלינה זוועה. המקורית (יש לי גם אותה) יקרה אבל די נחמדה.

אני דווקא מאוד מתגעגע לפלסטלינה שבאה בערכה של קארפלן. אחת הפלסטלינות הכי טובות

שהיו לי מכל הבחינות. (גמישות/ניקוי/נוחות/)

אשמח לדעת היכן אפשר להשיג אחת כזו שלא דרך קארפלן. (לבנה)

פורסם (נערך)

אתה מדבר על ה-t cut?

שהיה מגיע עם נוזל סיכוך ו-ווקס כלשהו?

עריכה: סביר להניח שכן, יש לך את המוכר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/T-Cut-Classic-Clay-Bar-Car-Cleaning-Kit-CBK106-Smooth-Mirror-Like-Finish-/141913164294?hash=item210aaf0a06:g:pFcAAOSwkEVXGKCW

המשלוח לא זול, אולי אפשר לבקש ממנו להשאיר את הווקס/נוזל סיכוך אצלו ולהוזיל מעט את עלות המשלוח.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

כן בדיוק מה שמגיע בערכה של T-Cut אחת הפלסטלינות מהיותר נוחות/טובות שהיו לי.

כל הזולות מאיביי נדבקות ולא רוצות להשתחרר גם לא בתוך מים. גם ה 3M סבירה. (אורגינלית לפי המחיר,או שנפלתי שוב במזויפת)

מעניין מהיכן הפלסטלינות של קארפלן?

פורסם

לצערי הפלסטלינה של קארפלן נמכרת רק בערכה -כבר בדקתי לפני הרבה שנים מולם

על אופציית קנייה בנפרד של הפלסטלינה. (בזמנו שהייתי רוכש הרבה מוצרים שלהם)

לעניות דעתי חייבת להיות אופציה לרכישת הפלסטלינה בנפרד, אולי בשם אחר.

שים לב שכל/רוב הפלסטלינות שנמכרות הם כחולות שלהם לבנה.

חבל לרכוש את כל הערכה עבור פלסטלינה למרות שהחומר ריכוך/החלקה שלהם גם מצוין.

images.jpg2743274.jpg

זה נראה דומה אולי אפילו אותו קו יצור.

clay_bar_medium.jpg

פורסם

שמתי לב שהמחיר רק עולה, מ55 היה אתמול 65 אז התבאסתי קצת שמתי בנתיים בוואצ' ליסט, היום זה כבר 70.

לא קריטי אבל עדיין.

מה הכי מומלץ היום לרכב שנגיד באמת צריך מעבר טוב ודי אגרסיבי של פלסטלינה? (או מטלית/כפפה - האופציות החדשות שראיתי)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כנראה בגלל הסקירה של ליאב וההתעניינות של פורום הדיטיילינג בארצנו, המוכר באיביי קלט את זה והעלה את המחיר

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
כנראה בגלל הסקירה של ליאב וההתעניינות של פורום הדיטיילינג בארצנו, המוכר באיביי קלט את זה והעלה את המחיר

כנראה, אבל בתור ישראלים אנחנו פחות אוהבים לראות את זה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

:|

איזה נקניק, העלה את זה ל 70 ש"ח.

נו טוב, לפחות הרוויחו מי שהזמין לפני, ומצד שני עדיין יותר זולה משל כימיקל בארץ.

Opel Adam S 2017

פורסם

בטווח של שבוע- שבועיים הוא ראה שהייתה קפיצה משמעותית במכירות לישראל אז העלה. מזל שהספקתי להזמין לפני.

אולי הוא חושב שהעם היושב בציון גילה את המוצר המדהים הזה והמיליונים רק מחכים. לא נורא

מאמין שמי שרצה להזמין, כבר הזמין. וזה יספיק לנו לתקופה לא קצרה. אולי התקופת צינון שתגיע עכשיו תספיק ותגרום לו לחשוב שהוא הגזים והוא יוריד את המחיר שוב.

כמה זמן לקח לזה להגיע דרך אגב?

כי אצלי עבר כמעט שבוע וזה עוד לא יצא לדרך בכלל. קיבלתי מייל שהם אורזים את ההזמנה ושבמייל הבא הם ישלחו לי מספר מעקב, אך זה היה לפני כמה ימים והמספר מעקב עוד לא הגיע.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אצלי זה הגיע תוך שבועיים +- בהתייחס לדואר צב שלנו בארץ זה בהחלט מהיר.

אף פעם לא עקבתי על מתי הוא שולח או מתי זה נארז ויוצא כי לרוב זה לא לחוץ לי ואני יודע שיש זמן המתנה - מקסימום מקבל את הכסף חזרה.

אולי יש סיכוי שנגמרו לו הפריטים ובגלל זה הוא מתעכב.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...