Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתקשה להבין אנשים שמבזבזים את זמנם, שלא להגיד את כספם, על התערוכה הזאת.

לראות בוגאטי ופרארי מרחוק אפשר גם בחינם.

מצד שני, מה ניתן לצפות ממדינה שבה אוטו ספורט הוא קיה פיקנטו ואוטו זריז וחזק הוא טויוטה קורולה 1999.

ברוך הבא לפורום.

לגבי התערוכה, תראה, כן צריכים להיות שם רכבים כמו פרארי ובוגאטי והרבה יותר, אבל בגדול אני מסכים איתך, התערוכה הזו צריכה לשנות פורמט למה שהיא באמת אמורה להיות, ולא מה שהיא כבר כמה שנים וכיום.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אשמח לדעת איפה

מניסיוני האישי, בברלין ובלונדון יש סוכנויות.

רכבים כמו פרארי תוכל לראות בכל מסלול המציע השכרת רכבים לTrackday כולל לשבת ולהתרשם מהאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ישבתי במסעדה בראש פינה ובמקרה עבר שם מישהו עם פרארי ועשה פוזות. חסך לי 100 ש"ח?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide - החישוב שלך לא מדויק. מכיוון שישבת במסעדה, אתה צריך, לדעתי, לבצע איזשהו סוג של קיזוז בין עלות הארוחה שאכלת מול העלות של הנקניקיה בלחמניה כשל"פ עם קולה שהיית קונה במזנון, כשכל אחד מהם, כמובן, מוכפל במקדם הנאה סובייקטיבי כלשהו :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה לא בחינם, זה במחיר של חופשה בחו״ל...

זה המחיר המשוקלל שאתה משלם בשביל להגיע ולא הערך האבסולוטי שאתה משלם עבור החוויה.

בשבילך להגיע לירושלים העתיקה זה בחינם ובשביל אנשים אחרים מדובר בטיסה יקרה ובירוקרטיה רבה, האם זה אומר שגם הכניסה לירושלים עולה כסף?

אוסיף עוד נקודה.

בעברי יצא לי להיות בתערוכת הרכבים בניו יורק והזדמן לי לדבר עם כמה מהחבר'ה שמנהלים את המקום.

התברר לי שישנה תופעה של עבריינים צעירים שעוברים "טקס חניכה" בארגון הפשע שבו עליהם להשחית את פנים הרכבים בתערוכה.

זוהי בעיה די גדולה בתערוכה והפתרון שלהם היה להציב כמות גדולה של סמויים.

האם זה מנע ממני לשבת במבחר הרכבים הגדול שהיה בתערוכה? לא.

אז גם עם ישראל זה לא תירוץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רומן, המחיר של לחמניית פסח ונקניקיה באוטומוטור הוא נקניקיה בפני עצמו, אז בחישוב הוא מתקזז עם עצמו, לא? או שאת הלחמניה לא מחשיבים וזה תקף לנקניקיה בלבד.

גם המחיר לכרטיס כניסה הוא נקניקיה לא קטנה.

בקיצר הסתבכתי בחישוב.

פורסם
התערוכה הזו צריכה לשנות פורמט למה שהיא באמת אמורה להיות, ולא מה שהיא כבר כמה שנים וכיום.

ומה היא אמורה באמת להיות?

ישבתי במסעדה בראש פינה ובמקרה עבר שם מישהו עם פרארי ועשה פוזות. חסך לי 100 ש"ח?

ראית פרארי, ראית ערסים (היית במקום כלשהו במדינת ישראל שהוא לא הקונסרבטוריון ולא סינמטק, אז ראית ערסים ברבים), אז זה כמו אוטומוטור, אז חסכת כסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה המחיר המשוקלל שאתה משלם בשביל להגיע ולא הערך האבסולוטי שאתה משלם עבור החוויה.

בשבילך להגיע לירושלים העתיקה זה בחינם ובשביל אנשים אחרים מדובר בטיסה יקרה ובירוקרטיה רבה, האם זה אומר שגם הכניסה לירושלים עולה כסף?

אני מדבר כרגע על ישראל ישראלי שחי בישראל ורוצה כרגע לראות בוגאטי ויירון. יכול להיות שאותו ישראל ישראלי מתעתד לטוס לברלין בעוד 5 שנים וגם אז הוא יצפה בבוגאטי אבל עד אז בא לו עוד אחת ובשביל 100 ש"ח (אפשר גם 50) הוא לא יחסוך מעצמו את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העניין הוא שזה לא רק לראות בוגאטי ווירון, זה להקדיש לזה יום שלם, לעמוד בצפיפות ליד ערסים ולראות מרחוק את הרכב שמוקף בגדר ומאבטחים. אה, וזה עולה מאה שקלים חדשים.

אולי ורק אולי אם הייתי גר במרחק הליכה משם והיו לי כרטיסים בחינם וממש שיעמום טוטאלי הייתי שוקל ללכת, וגם זה רק כדי שאוכל לספר לאנשים על החוויה האנתרופולוגית שעברתי עם חבורות הערסים, דוכני השטויות והחום הכבד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

יצאתי מהעבודה ברעננה ב 15:15 וב 17:00 אחרי מיזמוזי זמן כבר הייתי בדרך חזרה הביתה. לא ממש יום שלם.

להתחכך בערסים? אני חושב שאפשר לומר את זה על כל מפגש המוני בישראל, לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שתרצה להגיע למפגשים המוניים בישראל מלכתחילה?

חוץ מזה שאחרי כזה יום אין כח לעשות הרבה.

• תוכן חדש...