Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

בלב כבד אני נאלץ להיפרד מהרכב המדהים הזה. הסיבה היחידה שאני מוכר אותו היא הפקקים שהכריעו אותי ובגללם החלטתי לחזור להתנייד באופנוע.

לפניכם הזדמנות פז לקנות רכב כמעט חדש.

2016-02-14 09.44.04.jpg

למי שלא מכיר: מדובר בפיג'ו 208 החדשה, רמת גימור Active, מנוע 1.2 טורבו Pure-Tech אוטומט. 110 כ"ס. חשוב לציין שהדגם הזה החל להימכר בארץ רק בקיץ 2015.

אתם מוזמנים לקרוא את הסיקור שכתבתי על הרכב: לחצו כאן - בפנים יש הרבה תמונות. ובקצרה: רכב נוח ומהנה לנהיגה, חסכוני, צעיר ויפה, ו-5 שנות אחריות. אני מבטיח שמי שיבוא לראות את הרכב וינהג עליו, יתאהב בו מיד ;)

הרכב יצא מהסוכנות באוקטובר 2015. קניתי אותו כשהיה בן שלושה חודשים. אני היד השנייה. (הבחור שרכשתי ממנו התחיל עבודה חדשה וקיבל רכב ליסינג). כמובן נשאר כמו חדש, עבר שטיפות ידניות בלבד, ונסע 4600 ק"מ. אחריות יצרן לעוד 4.5 שנים!

אבזור: גלגלי מגנזיום,

בקרת שיוט, תאורת יום LED, מראות מתקפלות חשמלית, חלונות כהים מאחור, מערכת מולטימדיה מקורית, חיישני רוורס ומצלמת רוורס.

המחיר: 82,000.

צירפתי את מחיר הרכב כחדש (מתוך האתר של פיג'ו).

יובל, רמת גן

2 4 1 2 7 3 3 - 0 5 0

Untitled.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...