Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חבר'ה.

קניתי לפני 4 חודשים פיאט פונטו והתגלו בעיות בגיר...למרות שהיא נוסעת מעולה,רציתי להחליף עכשיו לרכב אמין!בעיקר אמינות אחרי הפונטו שעשתה מלא בעיות.

אני מחפש רכב לתקופה ארוכה גם ללימודים שלי שיתחילו עוד שנה וחצי,מחפש רכב לאיזה 5 שנים לפחות.

הנסיעות שלי הן בעיקר מחוץ לעיר, 40 ק"מ ביום במינימום רק לעבודה בלי דברים מסביב.

התקציב שלי 35 אלף+-,אני מחפש רכב שיהיה אמין מאוד,לא רוצה להגיע למוסכים כל שנייה,רכב לא בהכרח חזק אבל שינסע טוב ושיוכל להגיע גם למקומות רחוקים כמו אילת אם אני אצטרך,ושיהיה כמה שיותר חסכוני.

הi10 לא על הפרק כי הצורה שלה עד 2014 מכוערת ולא אהבתי...והספארק לא רוצה להתעסק עם שברולט,פיקנטו יש הרבה אומרים שהיא לא משהו,יש לי כמה שאלות :

1. דיהטסו סיריון או סוזוקי סוייפט מה עדיף?

2.חברת טרייד מוביל איך הם?

3.אם אני אעשה טרייד אין על רכב לא טוב שאני מביא להם,הם לוקחים אותו לבדיקה ?

4.אשמח להצעות גם בכיוון האוטומט וגם בכיוון הידני עד 35+- אלף,לא רובוטי לא טיפטרוניק לא כלום.

רק שיהיה אמין ואמין! וחסכוני בדלק אם אפשר,ושיגיע למרחקים.

תודה רבה חברים!

והכי חשוב שיהיה זול יחסית לתחזוקה! לא טיפולים של 1500 שקל. לטיפול 10,000...כמה שיותר זול

עריכה אחרונה על ידי david44700
פורסם

1-לסוויפט יתרון בזריזות ואיבזור ברמת האיבזור הגבוהה יותר.

3- הולכים להוריד לך המון כסף על הרכב,הייתי בודק איתם כמה יתנו לך על רכב תקין כי אולי שווה לתקן.

בתקציב אם מדובר על ידנית הייתי בודק פיאט פנדה,וגם את הפיקנטו שמציעה אחריות ארוכה.

פיגו 107 גם חיסכונית מאוד ולא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לסיריון יתרון במרחב פנים ובצריכת דלק. סוויפט יותר חזקה ולטעמי העיצוב החיצוני שלה עדיף.

שני הרכבים אמינים מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
1-לסוויפט יתרון בזריזות ואיבזור ברמת האיבזור הגבוהה יותר.

3- הולכים להוריד לך המון כסף על הרכב,הייתי בודק איתם כמה יתנו לך על רכב תקין כי אולי שווה לתקן.

בתקציב אם מדובר על ידנית הייתי בודק פיאט פנדה,וגם את הפיקנטו שמציעה אחריות ארוכה.

פיגו 107 גם חיסכונית מאוד ולא יקרה לאחזקה.

יש הבדל גדול מבחינת צריכת הדלק בן הסויפט לסיריון? מה עם האחזקה שלהם??? מי יותר זולה מבחינת אחזקה?

פורסם

אם אתה מחפש טיפולים זולים מוטב שתישאר בפיאט...

סוויפט חסכונית לא חזקה במיוחד בעליות מנסיון למנוע 1.5

לא יודע איך המנוע החדש 1.2 אבל קצת מעל התקציב שלך

סיריון רכב עירוני ממה שידוע לי לא בנוייה לנסיעות לאילת

פורסם

מה זאת אומרת לא בנויה לנסיעות לאילת? הרכב יתפרק? ייתקע?

אין שום בעיה לנסוע בסיריון לאילת, זה לא סמארט.בסוויפט אפשר ובסיריון לא?

לדייהטסו מנוע 1.3 כמו בטויוטה יאריס, אמין וחסכוני, גיר אוטומטי אמין . תחזוקה לא יקרה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי התגובות פה אני לא מבין למה הסוויפט כלכך נפוצה אצל סטודנטים וצעירים? המחירים שלה גם יחסית יקרים, 2010 באזור ה50 60 K

פורסם

מה זה לא בנויה לנסיעות לאילת? זה על הירח?

גם בסמארט אפשר להגיע לאילת

השאלה איפה יהייה לך נוח ולא תצתרך לקרוע את המנוע.

אם באטראז' הגעתי לאילת וחזרה אז גם סיריון תגיע (וכנראה שבפחות דלק, פחות החלקות ובחילה ובפחות רעש)

לי יש את הסוויפט החדשה (יחסית) עם מנוע 1.25, 94 כ"ס ו12 קג"מ מומנט. ידני. על הילוך שני מאיץ בכל עליה שנתקלתי בה (חיפה, ירושליים, רמון...). בכפרים ערביים למיניהם יש לפעמים עליות שצריך ג'יפ 4X4 כדי לעלות ושם צריך לזנק על ראשון. אבל זה ממש לא מייצג.

הדור הקודם ממה שידוע לי היה פחות חסכוני אבל עם אותו כוח אז לא אמורה להיות בעיה. בסוויפט שלי מאוד נוח לשבת במושבים הקדמים ושני מבוגרים מסתדרים סבבה גם מאחורה, לא יודע איך בדור הקודם או בסיריון. מה שכן הבגאז' פיצפון (לי מספיק לחלוטין אבל אם אתה מתכנן על טיולי קמפינג משפחתיים אז זה לא יתאים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מדבר על סוייפט מנוע 1500 שנת 2008 או סיריון 2007/8 כי זה התקציב שלי, לא רוצה להגיע כל שנייה לאילת...אני גר באיזור הדרום אני לא צריך עליות לא כלום,כאילו אם אני ארצה לרדת לאילת פעם בשנה נגיד...או לטבריה פעם ב..... ומבחינת תחזוקה מה יעלה לי יותר זול?

עם הפיאט אני לא יכול להשתמש כי הלך לה הגיר כבר וחרא אוטו,המלצות לעוד מכוניות בתקציב של 30+- שהן לא צרפתיות? ידני או אוטומט לא משנה,ולא פיאט.

פורסם

דווקא אני זוכר מהמבחנים שיצאו כשהגיע הסוויפט החדשה היא מעט חלשה יתר אך חיסכונית יותר.

בקשר לסיריון שלא יכולה לנסוע לאילת-אחד הקישקושים הגדולים שנאמרו.

כול רכב תקין יסע לשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מחפש רכב חזק, העיקר שיהיה חסכוני ואמין! הכי חשוב אמינות! וישרת אותי מצויין ואני לא אכנס איתו כל שני וחמישי למוסכים..מחפש רכב פשוט,לא יותר מידי.

• תוכן חדש...