Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הפנסים האלו

http://www.spyderauto.com/product.php?id=ALT-YD-VG03-LED-BK&t=spyder

לרכב גולף שנת 2007 מנוע 2000. MK5.

פירוק הפנסים אינם מהווים מכשול , גם הרכבתם ..

אציין שהפנסים חדשים.

יש לי בעיה כשאני מחבר את הקונקטור של הפנס (הגדול) הכל עובד ותקין האור עובד אבל שאני מפעיל איתות לאותו צד שחיברתי את הפנס , האיתות לא עובד! ובלוח שעונים האיתות פועל מהר (זאת אומרת שכאילו אין חיבור)

האם מישהו אולי מצליח להבין מהסרטון

איך בדיוק אני אמור לחבר את הפנסים ככה שהם יעבדו ?

האם יש מצב שחייב לחבר את שני הפנסים כדי שהאיתות יעבוד ? למה ניסת רק לחבר פנס אחד כדי לבדוק שהכל תקין והאיתות לא עבד..

תודה רבה!

פורסם

לפחות היית ממשיך בשרשור הקודם שלך תחת משתמש אחר. :wink:

מרק העלה סברה כבר אז שהסידור החשמלי עשוי להיות שונה בין רכב מקומי בתקינה אירופאית לרכב בתקינה אמריקאית.

או שתתחיל לבדוק את כל המחברים עם רב-מודד ולוודא שהנורות תקינות, או שתיגש לבעל מקצוע שאולי ידע מה לעשות ואיך לטפל בנושא.

פורסם
לפחות היית ממשיך בשרשור הקודם שלך תחת משתמש אחר. :wink:

מרק העלה סברה כבר אז שהסידור החשמלי עשוי להיות שונה בין רכב מקומי בתקינה אירופאית לרכב בתקינה אמריקאית.

או שתתחיל לבדוק את כל המחברים עם רב-מודד ולוודא שהנורות תקינות, או שתיגש לבעל מקצוע שאולי ידע מה לעשות ואיך לטפל בנושא.

מדובר בפנסים אחוריים של SPYDER.

והפנסים שהבאתי הפעם הם בתקינה E מבריטניה ככה שזה מאירופה ואמור להיות כמו בארץ.

פורסם

ממה שאני מוצא, ככל שזה נוגע לפנס הפנימי בלבד, יש משמעות לרכב עם הגה ימני (כמו באגליה) לעומת הגה שמאלי.

השאלה היא אם משהו בצורת החיבורים שם משפיע גם על ענין האיתות.

תבדוק כמובן גם שהנורות שאתה משתמש בהן אכן תקינות.

פורסם

בהחלט חייבים לחבר את שני הפנסים בכדי שהאיתות יעבוד.

בשלב הראשון תבדוק תחילה באיזה צד נדלקת מנורת אור ערפל ואור רוורס.

בדוק גם איזה סוג של מנורה קיימת עבור איתות צד שמאל/ימין.

איזה כייף לי :)

פורסם
בהחלט חייבים לחבר את שני הפנסים בכדי שהאיתות יעבוד.

בשלב הראשון תבדוק תחילה באיזה צד נדלקת מנורת אור ערפל ואור רוורס.

בדוק גם איזה סוג של מנורה קיימת עבור איתות צד שמאל/ימין.

בעקרון הפנסים האלו , אלו פנסי לד , ככה שכמעט ואין נורות בפנס עצמו רק בחלק הקטן של הפנס למעלה הכל זה לדים שבתוך הפנס.

אור רוורס נדלק במנורה בצד ימין.

עבור האיתות והנורות אין קשר כי האיתות עצמו הוא גם "לד" שבנוי בתוך הפנס ככה שאין נורות שאני צריך לשים/להחליף

ולגבי הנורות , יש רק נורה אחת בכל פנס וזה נורה שנמצא בחלק השני של הפנס (החלק הקטן) ששם נדלקת הנורת רוורס ואני משתמש בנורה שהיית לי לפני שהחלפתי את הפנסים והנורה היית תקינה.

ניסתי גם לחבר את פנס שמאל לימין וימין לשמאל אבל אז זה בכלל לא עבד אפילו לא האור ברקס.

ממה שנראה לי האפשרות האחרונה לבדוק זאת , זה לפרק את הפנסים את שניהם להרכיב את שניהם ביחד ובסוף לראות אם האיתות עובד.

אם כך אתה בטוח שהאיתות (ימין למשל) כאשר אני מחבר את הפנס הימיני הוא לא יעבוד רק כאשר אני גם ירכיב את הפנס השני ?

תודה!

פורסם
האם חיברת את הכבל צהוב/שחור כפי שמוסבר בקובץ המצורף באתר אשר ממנו רכשת את הפנסים ?

http://www.spyderusa.com/spy/images/pdf/taillight/ALT-YD-VG03-LED.pdf

מנורת אור רוורס אכן צריכה להיות בצד ימין.

כן החוט הזה מתחבר בין החלק של הפנס (הקטן) ששם יש אפשרות לחיבור

לבין הפנס הגדול מתחת יש שם 2 חיבורים וצריך לחבר את החוט הירוק שחור הזה לחוט שנמצא ליד הקונקטור ששם גם יש אפשרות חיבור

יש עוד שקע כזה בתוך הצמה שאפשר לחבר אותה לשם אבל לפי התמונות והסרטון שראיתי מחברים את זה לחוט שנמצא ליד הקונקטור ומן הסתם ניסתי לשני החיבורים

אבל האיתות לא עובד

פורסם

עדכון :חיברתי את הפנס הימיני והספקתי לראות שהאיתות אכן עובד אבל הוא עובד למשך 4-5 פעמים ונכבה לבד ושוב מדליק מכבה תאיתות 4-5 פעמים נכבה

האם למישהו יש סיבה לדעת למה זה קורה ?

• תוכן חדש...