Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן שלי הפסיק לקרר ביונדאי טוסון 2007. ניגשתי למוסך ובבדיקה שהם עשו אמרו שנגמר כל הגז ושכדאי לבדוק אם יש דליפה.

לאחר הבדיקה הם אמרו שיש דליפה מכמה מקומות במעבה ושצריך להחליף אותו בחדש.

המחיר שקיבלתי עבור העבודה, המעבה ומילוי גז בוואקום לאחר מיקוח ארוך 1,700 ש"ח כולל מע"מ. בינתיים מילאו לי גז בוואקום ב 250 ש"ח שיתקזז מהסכום שאבוא בשבוע הבא להמשיך את התיקון. האם המחירים סבירים לרכב הזה? יש משהו נוסף שאני צריכה לשאול אותם שלא שאלתי?

פורסם

לא ברור לי למה מילאו לך גז אם יש דליפות ?? מה הטעם ? ועוד גבו 250 ש"ח ??

האם לאחר מילוי הגז המזגן מקרר תקין ?

בכל מקרה נשמע לי יקר 1700 למעבה , זה עבור מעבה מקורי ?

פורסם

נשמע יקר מאוד למעבה. אבדוק בהמשך הבוקר כמה עולה בחנות חלפים שאני קונה בה לרכב כמו שלך ואעדכן...ייתכן וההפרשים הם לא קטנים מכיוון שהמחיר שקיבלת הוא דרך מוסך ולא ישירות מחנות חלפים.

פורסם

לאחר בירור מחיר המעבה בריכבך הוא סביב ה 950 שח. וואקום וגז עוד 250-300. עבודה כמובן לא מורכבת במיוחד אז תעשי את ההשיקול שלך אם 1700 זה מישתלם.

פורסם (נערך)
לאחר בירור מחיר המעבה בריכבך הוא סביב ה 950 שח. וואקום וגז עוד 250-300. עבודה כמובן לא מורכבת במיוחד אז תעשי את ההשיקול שלך אם 1700 זה מישתלם.

950 כולל מע"מ? + 250 גז בוואקום כמו שהוא גבה ממני, במידה וכן אז זה יוצא שהוא לוקח כ 500 ש"ח לעבודה כולל מע"מ זה סביר?

עריכה אחרונה על ידי shirazi
פורסם
לא ברור לי למה מילאו לך גז אם יש דליפות ?? מה הטעם ? ועוד גבו 250 ש"ח ??

האם לאחר מילוי הגז המזגן מקרר תקין ?

בכל מקרה נשמע לי יקר 1700 למעבה , זה עבור מעבה מקורי ?

כן אחרי מלוי הגז המזגן מקרר. לא שאלתי אם זה מקורי הוא רק אמר שזה חדש.

• תוכן חדש...