Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני נמצא בהקמה של אתר אינטרנט למכירת כספות לסוללות אופניים חשמליים (בילוק).

כרגע אני צריך להטמיע צורת תשלום דיגיטלית בדף האינטרנט חברת האשראי נתנה לי משהו בשם "מזהה דף תשלום" שזה בעצם מספר שמורכב ממשהו כמו 30 ספרות.

מישהו יודע איך אני יכול להטמיע את הקוד באתר המבוסס על פלטפורמת wix ?

פורסם

עם איזה חברת סליקה מדובר?

עקרונית בוויקס אתה לא יכול להטמיע אף חברת סליקה מלבד לאומי קארד שיש להם שת"פ עם וויקס ( ונותנים תנאים טובים ללקוחות של וויקס לפי מה שידוע לי)

אהה וכמובן פי פאל שגם דרכם אפשר לסלוק אשראי.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
עם איזה חברת סליקה מדובר?

עקרונית בוויקס אתה לא יכול להטמיע אף חברת סליקה מלבד לאומי קארד שיש להם שת"פ עם וויקס ( ונותנים תנאים טובים ללקוחות של וויקס לפי מה שידוע לי)

אהה וכמובן פי פאל שגם דרכם אפשר לסלוק אשראי.

הסליקה נעשית דרך חברת icredit (רווחית).

יש דרך לשלב אותה באתר wix?

פורסם
למה אתה עובד עם WIX? אתה יכול לבנות אתר מבוסס וורדפרס, התמורה תהיה גדולה בהרבה.

Wix מתאים לי מאוד הוא חינמי ומאוד מאוד קל לשימוש. חוץ מזה שבwordpres יש צורך לדעת תכנות ואין לי מושג קלוש בתכנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הסליקה נעשית דרך חברת icredit (רווחית).

יש דרך לשלב אותה באתר wix?

לא, אין דרך להוסיף פתרונות תשלום משלך..

או לחילופין להטמיע קוד משלך.

גילוי נאות - עובד בWix

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...