Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוגע לגירוז, הלכתי לכמה וכמה מוסכים אף אחד לא היה מוכן לעשות את זה או להתעסק בזה,למה?,אין לי מושג. אלך לאותו מוסך ואבקש ממנו שיגרז,מהניסיון שלו הוא אמר לי שהוא עשה את זה 10 פעמים בעבר וזה אף פעם לא עזר לאף אחד.

ויש צורך לחריטה בצלחות חדשת?:shock:

לא ציינת שהחלפת גם צלחות. בצלחות חדשות כמובן שלא צריך חריטה. אם כך אכן ניקוי וגירוז יכולים לפתור את הבעיה.

הרפידות החדשות מגיעות עם פחית מובנת .

לא מדבר על הפחיות הקטנות המוצמדות לרפידות שבקופסא אלא על פחית שמגיעה על הפחית של הרפידה והפחית הזאת יוצאת מהיצרן מיומו הראשון של הרכב. הפחית הזו גדולה יותר מהפחית הקטנה שבגב הרפידה ויש להעביר אותה לכל רפידה חדשה פנימית שמרכיבים!

פורסם

יצא לי גם להיתקל בכמה גטסים ללא הפחית הזו כי כניראה זרקו אותה והיסתמכו על הפחית של הרפידה בלבד שתשתיק את רעשי השריקות. לפחית הזו בהחלט יש משמעות לעניין ואני כלל לא מגרז שהיא קיימת ולא מופיעות כלל שריקות.

פורסם

לפחיות יש משמעות והם מבטלות רעש ויש לבדוק את המצאותם, גם גריז נחושת או גריז ניקל זה חשוב, אבל שזה נוגע לרעשי חיכוך או צפצוף מהבלמים, קודם כל זה איכות הרפידות וחריטת צלחות (או החלפה בחדשות אם ירדו מהמידה).

• תוכן חדש...