Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להורים עד 55 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים.

בהמשך לשרשור בטכני, הגיע הזמן לקנות רכב להורים.

עד כה היה להם מגאן 2008 והיו מאוד מרוצים ממנו.

נוסעים כ40 עד 50 אלף ק"מ בשנה.

האמינות חשובה מאוד, וגם הבטיחות.

מצד שני, לאור היקף הק"מ נראה שחשובה גם החסכוניות.

אם היתה אופציה של אחריות ארוכה זה היה מעולה.

פחות חשוב השנתון.

אולי פלואנס דיזל?

בגדול, כדי להצליח לשכנע לרכוש סופר מיני אצטרך לשכנע שהיא לא פחות בטוחה. ואם אין ערך משמעותי כלכלית מוסף על רכישתה אז עדיף רכב בגודל אמיתי.

תודה!

צביקי

פורסם

פלואנס דיזל תהיה אופציה טובה בהחלט, נראה לי שהם יצטרכו למתוח טיפה את התקציב כדי למצוא אחת עם ק"מ סביר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למתוח את התקציב תהיה בעיה כנראה. אין בעיה עם כל דגם. מחפשים יחס עלות תועלת מקסימלי. המגאן היתה בול. ראיתי סיביק 2008 שמורה מאוד במחירים האלה.

פורסם

55000 ש"ח לרכב 2008 - זה המון בכל קנה מידה.

כשאני מדבר על מתיחת התקציב כוונתי לאלפי שקלים בודדים שיחזרו די מהר בשל החסכון הניכר בדלק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בכסף הזה אתה קונה מאזדה 3 2012 מליסינג ואולי נשאר עם עודף לגרעינים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ובכן, דיברתי היום עם חבר, נטול אינטרסים לחלוטין, שהוא גם המנהל של מורשה רנו.

לדבריו הפלואנס דיזל תהיה קניה לא מוצלחת, מאחר ואחרי כחמש שנים, מתקלקל הקלאץ, וצריך להחליף אותו יחד עם גלגל התנופה (וסליחה אם אני טועה במינוחים), בעלות של כ17K, וכל החיסכון יורד לטימיון.

מכירים?

פורסם

70000 ש"ח - פלואנס דיזל 2012/2013 - בהצלחה :)

יש לי חדשות בשבילך בכל רכב שתרכוש אחרי 250K ק"מ תהיינה תקלות יקרות לתיקון. לגבי הקלאץ' - לדעתי המחיר ירד בהרבה עד שיגיע זמנו. מכוניות נפוצות בשוק גורמות לתחרות בחלפים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ובכן, התחלתי בירור קצר.

נטיית ליבי היא לקנות מקרסו טרייד אין לאור אחריות של החברה.

בקפיצה קצרה לשם ראיתי רכב, עליה לכביש 12 2013, כלומר עדיין באחריות יצרן עד דצמבר. 81K, נראה בסדר גמור. מקוריות ליסינג.

מחירון משוקלל להבנתי 77, מניח שאוכל לסגור איתם ב70.

מקבלים שנת אחריות יצרן.

הרכב הנל מחברת "תיר ליס 2004", עם הסטוריית טיפולים אבל לא במוסך המורשה. כתוב ברשיון "השכרה\החכר"

רכב שראיתי ביד 2 - 95K, יד שניה,

מקוריות ליסינג, עליה לכביש 10\13. - טופל במורשה.

והאחרון, שהציעו לי בקרסו - ההורים שלך היו מרוצים מהמגאן, אז תקנה פלואנס בנזין, שנת 2012 ב45 אלף ש"ח, עם

80K ק"מ, ותקבל שנה אחריות מלאה ועוד שנתיים על המנוע והגיר.

א. אשמח לדעתכם.

ב. לי כל רכב נראה מצויין. מעבר ללקחת אותו למכון בדיקה שלי, ומעבר לבדיקת פרמטרים כמו הסטוריית טיפולים וק"מ, יש עוד מה שביכולתי לעשות?

פורסם (נערך)

פלואנס בנזין 1.6 - עגלה ואיכות חומרים נמוכה (לפחות בגרסה הראשונה עד המתיחת פנים ) המגאן 3 מאותם שנים בעלת אותם מכלולים.

אם לא הדיזל אז ה2.0 עם הגיר הרציף של ניסאן (אבל לא חסכונית ממש).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אולי את ה2.0 אפשר להסב לגז?

בכל מקרה אני גם בעד הדיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ לך לבדוק רכישת פלואנס דיזל ב-lease4u המחירים הרבה יותר זולים מקרסו טרייד-אין.

והנה דוגמא של אחת פרטית במחיר ריאלי מסוחר שדווקא היה לי ניסיון (אחד) מצויין איתו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...