Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן תרמוסטט לפולו שלי,

לצערי הרב הוא לא מתפקד בצורה הכי טובה.

מדובר על תרמוסטט 83 מע. מקט 032121110F.

הזמנתי מאמזון 2 יחידות של VEMO ושניהם היו דפוקים.

הלכתי לסניף של צמפיון ברעננה ובדקתי אחד מקורי שהיה במלאי, התברר כדפוק ...

מכיוון שאין לי כח לקנות ולהחזיר כל פעם.

אולי מישהו מכיר ייבואן \ חנות מסודרת באיזור מרכז \ שרון בלבד ?

משהו של VEMO WHALER MALE.

שאוכל לבדוק במקום ואז לדעת עם לקחת או לא.

פורסם

המקורי מגיע לטמפרטורת עבודה אחרי עשר דקות ויותר

את האחרים לא טרחתי להתקין,

שמתי במים מקומקום רותח.

הציר שלהם לא זז בעשירית אפילו.

פורסם (נערך)

יש לי חדש מקורי עם החלק פלסטיק שמתלבש עליו. האוטו ממזמן לא אצלי היה פולו 2001 אני ראיתי שהמנועים דיי זהים אצלי היה מנוע AHW, אם מעניין אותך צור קשר.

שוב שאני אומר מקורי זה בקופסא של VW קניתי בזמן שהיתי בגרמניה מטעם קורס מהעבודה.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם
יש לי חדש מקורי עם החלק פלסטיק שמתלבש עליו. האוטו ממזמן לא אצלי היה פולו 2001 אני ראיתי שהמנועים דיי זהים אצלי היה מנוע AHW, אם מעניין אותך צור קשר.

שוב שאני אומר מקורי זה בקופסא של VW קניתי בזמן שהיתי בגרמניה מטעם קורס מהעבודה.

דבר איתי בפרטי

פורסם (נערך)
המקורי מגיע לטמפרטורת עבודה אחרי עשר דקות ויותר

את האחרים לא טרחתי להתקין,

שמתי במים מקומקום רותח.

הציר שלהם לא זז בעשירית אפילו.

1. אכן רכבים מסויימים מגיעים לטמפ' עבודה אחרי עשר דקות ואין שום בעיה עם זה.

2. מים מקומקום חשמלי לא תמיד מגיעים לטמפ' הרצוייה לכן הבדיקה הנכונה למדוד את טמפ' המים בזמן הבדיקה. נסה לחמם מים בעזרת כף חשמלית כאשר התרמוסטט טבול במים אבל לא נוגע בדפנות של כלי הקיבול.

לדעתי התרמוסטטים שקנית כנראה תקינים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהמשך למרק, נסה להעזר במד חום מעבדתי או מד חום לייזר בשביל לודא שהמים אכן בטמפרטורה הנדרשת

יום טוב גם לך

פורסם

לא חושב שבדיקה במים רותחים תעזור הטרמוסטט הזה יושב בתוך בית טרמוסטט מפלסטיק דיי מחורבן ולוחץ עליו וסוגר אותו פלאנצ פלסטיק עם גומית איטום לכן אני לא חושב שזה יעבוד אבל אם אתה רוצה תנסה נשמח לראות, בזמנו במאזדה 5 מנוע 2.0 הטרמוסטט מגיע יצוק לפלאנץ פלסטיק ואז הבדיקה הזו כן עבדה.

פורסם

אני זוכר בזמנו עם הקוואליר כשרכשתי תרמוסטט ורציתי לבדוק אותו הקומקום כלל לא הציג פתיחה, אך סיר קטן על הגז ותוך כמה דק' התרמוסטט נפתח במלואו.. הפתיחה שלו הייתה אם אני זוכר נכון היה נפתח ב82 מעלות, כנראה הקומקום לא מגיע לזה בכלל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...