Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן, ראיתי כאן המלצה על מוסך פחחות בראש"צ שעושה גם PDR. אני לא מצליח למצוא את השרשור בנושא. מישה זוכר את שם המוסך?

תודה מראש!

פורסם
גם PDR וגם פחחות מהרמה הכי גבוה שיש ‚ בהחלט מומלצים .

שלום חברים,

תודה לכל העונים. אין כמוכם! :lol:

יצאתי אתמול בבוקר לחנייה וראיתי שפגוש אחורי של האוטו שלי כולו מרוסק. כמובן שמי שפגע לא השאיר פרטים...

מקרי פגע וברח פשוט הפכו למגפה במדינה שלנו. יש אנשים שלא נשארה להם טיפה של מצפון. לפעמים בא לי לקנות גרוטאה אמריקאית עם פגושי מתכת ושמישהו ינסה לנשק אותם עם אוטו מודרני שלו שעשוי מקופסת שימורים. 8)

פורסם
שתדע לא ניתן לעשות PDR על פגושים כי הם עשויים מפלסטיק.

היי,

זה ברור לי כי במקרה שלי הפגוש פשוט נסדק לחתיכות כמו זכוכית. אבל באופן כללי, אם אין קרעים וקילופים, ניתן לתקן פגוש בלי לצבוע. בקרוב אעדכן איפה תיקנתי ואיך יצא.

• תוכן חדש...