Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל

כי כדאי להגיב לא על מה שמופיע בעיתון, אלא על החלטה משפטית..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שנקרא, שלא תגידו שלא אמרו לכם... (2014).

http://www.bizportal.co.il/general/news/article/426707

סחטין על הגברת ליאת רון הפרשנית שכבר לפני שנתיים הבינה שאם זה הולך כמו ברווז ונשמע כמו ברווז ויש לו DUCK FACE...זה ברווז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מעביר לערוץ 10 רק בשביל לשמוע את הפרשנות של ליאת רון. עכשיו אני מבין עד

כמה זה היה נכון. אישה אמיצה. כמה פתטי לשמוע את ענבל אור -מחזה לא נעים.

פורסם

האמת, ליאת רון לא הרשימה אותי בהתנסחות שלה.

היא היתה מאוד תוקפנית, מאוד מתלהמת, ולמרות שהשורה התחתונה שלה הוכחה כנכונה, היא לא השמיעה נימוקים.

סגנון "היציע המרכזי" הזה לא מתאים ולא מכבד תוכנית ונושא שהם מקצועיים נטו.

אם במקום לצווח היא היתה מנמקת עם טיעון מובנה, א-לה מתן חודורוב (לדוגמא), אולי גם היו מקשיבים לה אז, במקום להנות משתי שחורדיניות מתגוששות בצרחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בקקפוניה שהייתה שם לא ברור מדוע היא לא הייתה קונה דירה מענבל אור מחד,

וברגע שענבל אור קפצה עליה אישית ברור שיש דברים בגו' מאידך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אנשים כמו ליאת רון זו הסיבה למה אני לא מסוגל לראות טלויזיה ישראלית, צורחת בשידור כאילו היא מוכר בשוק ולא נותנת לאיש להשחיל מילה..

בכל אופן, חיפוש קצר מראה שהיא נוטה לירות לכל הכיוונים, כולל גם רמי לוי ועוד אנשי עסקים רבים. אז פעם אחת היא פגעה.. זה לא כבוד גדול.

יום טוב גם לך

פורסם

יש אנשים שמבינים רק שפה אחת וזה בוטות. הגברת מתאימה את צורת הדיבור שלה 'לקולגה' שלה בשידור.

היא נכנסה יופי ברמי לוי.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגברת (רון) שייכת לזן חדש של (א)נשים שהשתלטו על תוכניות וערוצי החדשות, שהנר לרגליהן הוא להגיד הכל באופן נחרץ ותוקפני- כי אם אמרת משהו באופן נחרץ ותוקפני, סימן שזה נכון, לא?

יש עוד אחת דומה, "מאמנת הורים" שאני לא זוכר את שמה*. אותו סגנון. לא שאני חולק על הדברים, אבל הסגנון הורג אותי. לא יכול לראות את ה"ככה צריך וזהו" הזה.

* גיגלתי- עינת נתן.

פורסם

לא מסוגל לראות תוכניות בהן כולם צועקים ביחד ולא שומעים אף אחד..

גם ביומיום קשה לי מאוד לנהל דיון עם אנשים כאלה. ניראה שאני ממש לא בנוי לחיים בישראל.

לא סתם אני מת לעוף מפה..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...