Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מאזדה 3 2009 (הצורה הישנה), לאחר שבלמתי בלימת חירום הדוושה החלה לשקוע בלחיצה, המשכתי ליסוע כשעה אחר כך עד שהגעתי הביתה, חשבתי שהבלמים התחממו וזה יסתדר, בבוקר עליתי לרכב והדוושה עדיין שוקעת.

כשאני מפמפם יש דוושה יש קומפרסיה אבל אחרי זה שוקעת, הABS תקין, אין נורות דולקות, יש שמן ברקס, אין נזילה או סימנים של שמן ברקס ליד המשאבת ABS.

האם זה משאבת בלם מרכזית?, משאבת ABS?

מישהו נתקל בעבר בתקלה דומה ברכב הזה?

תודה מראש, שרון.

פורסם

בול אותה תקלה. אחרי בלימת "חירום" (ימ"ש מי ששם פס האטה בגובה של הר בכניסה לכפר בלום :-P).

התברר כמשאבת ABS.

נפרדתי מ-1800 ש' כולל עבודה ומע"מ, לאחת מפירוק במוסך "עד רעננה".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כיוון טוב, אבל איך אדע מה המקט של החלק, ניסיתי לבדוק, נראה שצריך לפרק את המצבר בשביל להגיע למק"ט.

והאם חלק ממערכת הABS יצליח לעבור במכס?

פורסם

גש לבדיקה במוסך טוב, לפני הזמנת חלפים.

לפעמים נתקעות גומיות משאבת הבלם המרכזי, ( עקב מהלך ארוך בלחיצה חזקה ובלאי)

והחלפתם (שיפוץ קל) מסדרת את הבעיה.

כדאי לבדוק את משאבת הבלם הבוסטר וצנרת הואקום סביב.

אל תנהג במצב זה, כדאי לבדוק ולסדר את הבלמים, ולא להכנס להפתעות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי היום בשלושה מוסכים, כולם איך שנכנסתי קפצו ואמרו משאבת ABS, כמובן שמיד הנעתי את הרכב ונסעתי משם.

באשקלון לא מצאתי מוסך נורמלי לצערי, אם יש למישהו המלצה למוסך אמין ויסודי באזור אני אשמח.

פורסם

אל תשלול את האבחנה של המוסכים.

אפשר שיש להם ניסיון קודם עם הבעיה.

האם בצעו בדיקות למשאבת הבלם, ומשאבת ה ABS .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחד מהם עשה סיבוב ברכב, ואמר זו משאבת ABS "זו מחלה של המאזדה".

שתיים ישר יצאו מנקודת הנחה שזה זה.

שאלתי אם העובדה שABS עובד לא מבטל את הטענה הזו, הם אמרו שלא.

בכל מקרה אין משאבת ABS מפירוק איפה שלא חיפשנו, אני וחברים והמוסכים חיפשנו בכל חור אפשרי, פשוט לא ניתן למצוא.

• ספונסר פורום
פורסם

לצערי זו מחלה ידועה, ואכן הבעיה היא במשרבת הabs, אף פעם לא התעמקתי מה התקלה במשאבת הabs כי איני נוהג לשפץ חלקי בלימה לרוב, אך החלפת המשאבה פתרה את התקלה.

אורן

פורסם (נערך)

תודה אורן, כן מאור כרגע המשאבה עדיין שקועה, בבוקר אנסה למצוא חלף, בנתיים היום עבר ללא הצלחה.

דרך אגב שמתי לב למשהו חדש היום, כל פעם שאני לוחץ על הברקס בקטנה יש מין תיקתק כזה מאיזור הקונסולה המרכזית איפה שידית הטיפטרוניק, מספיק שאני שם רגל הדוושה ממש בעדינות ואני חוזר על הפעולה אני שומע תיק-תק-תיק-תק, מוזר.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

זה כנראה השחרור נעילה של ידית ההילוכים (שלא תרד בטעות מפארקינג בלי ללחוץ קודם על דוושת הבלם).

מי היצרן של משאבת ה abs?

בדקת לפי מק"טים? אולי הדגם משותף לעוד רכבים? אולי פורד פוקוס דור ראשון?

פורסם

תבדוק משאבת בלם מרכזית: סיפור של 500 שקל כולל עבודה למשאבה בינונית.

תתפלל שזה לא ABS.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...