Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני מחפש, מוסך שיגדיל ראש ויבדוק אם זה משאבת בלם מרכזית ולא יסיק מסקנה של משאבת ABS.

כי הבנתי שבשתי המקרים יש את אותם הסימפטומים וניתן לדעת רק אחרי בדיקה אם זה משאבת בלם או משאבת ABS.

• ספונסר פורום
פורסם

נכון, בתאוריה משאבת בלם מרכזית יכולה לגרום לתופעה של דוושה שקועה, אך הניסיון בדגם הרכב הזה, שמאוד פופלרי בישראל, אומר שמדובר במשאבת abs.

לא סתם לא ניתן להשיג חלק כזה מהפירוקיות, נסה לרכוש מפירוקיה משאבת בלם מרכזית ותראה שלכל פירוקיה יש עשרות משאבות כאלו זרוקות בצד שנצברי שם,במשך השנים.

לא תמיד המוסך שיבדוק הוא מוסך שהגדיל ראש, אם המוסך יודע מניסיון של עשרות רכבים כאלו שעברו אצלו אם תקלה כזו שמדובר בתקלה של משאבת ABS, והוא מוסר לך את האבחון בחינם, לדעתי הוא הגון.

מוסך ש"יגדיל ראש", יחייב אותך כמה מאות שקלים על אבחון ושמן וביזובוז זמן מיותר, כדי להגיע לאבחנה שמדובר במשאבת abs תקולה.

ובכלל, אם המוסך איבחן abs ולאחר ההחלפה התקלה לא נפתרה, אז במוסך יאלץ לפרק על חשבונו את המשאבה שהוא קנה מפירוק ולהחליף משאבת בלם מרכזית, כך שעלות הניסוי וטעיה תהיה על חשבון המוסך

פורסם (נערך)

לאור השנתון והק"מ, ובהתחשב בגורמים שונים שחבל לפרט פה, אני אישית הייתי מחליף משאבת בלם ומשם מתקדם.

אם זו מחלה של המאזדה אז זה משהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...