Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל כונן ssd מומלץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין לקנות כונן ssd על מנת לשדרג מעט את המחשב שלי .

גודל מומלץ לדעתכם עבור מערכת הפעלה + אופיס ?

אין משחקים ואין תוכנות מיוחדות , כל שאר המידע יושב על דיסק מגנטי טרה שלא יוחלף .

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

למה 240? גם 120 בהחלט מספיק. אני עם 120, מותקן אופיס, סוני ווגאס, פוטושופ ועוד כמה וכמה תוכנות.

נותר בסביבות חצי דיסק פנוי, אולי יותר, אני לא זוכר בדיוק. מה שאני זוכר בדיוק שאני רחוק מקיבולת הדיסק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני עם 64 SSD, ווינדוס 10 אופיס ועוד כל מיני תוכנות מסביב, כל השאר יושב לי על כונן אחר.

כרגע עם 32 ג'יגה פנוי.

אם לא נראה לך טוב אז גג מקסימום 128 ג'יגה, למרות שלשימושים שלך זה מיותר וחבל על הכסף.

פורסם

120 בלי בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סבבה . אלך על 120

2 שאלות נוספות :

1.קנייה בארץ או איביי ? ( אין לי דחיפות לקנות ביום א ...מצד שני אחריות ?)

2.דגם מומלץ ? ראיתי שיש הבדל של כמעט 100 שח בין קינגסטון לסמסונג EVO

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

ממליץ לשקול גם קנייה באמאזון. מדי פעם, יש להם מבצעי הנחות משתלמים.

המלצה נוספת - אם לא לחוץ לך לקנות מיד ועכשיו - תעקוב אחר פרסומים באתר HWZONE - מדי פעם הם מפרסמים עדכונים על הנחות באמאזון.

פורסם

כמובן תלוי כמה תוכנות אתה רוצה שירוצו מה SSD. כונני SSD בגודל 16 - 32 נמכרים ב-10-20 דולר וזה מספיק לחלונות 7 + תוכנות נוספות. שדרגתי ככה משמעותית כמה מחשבים ישנים.

:turn-l:
פורסם

לא מדוייק. מה שמשפיע הוא גודל ה SSD מול השימוש בו, שמשפיע על כמות מחיקת הדפים הנדרשת. בכל מקרה, האלגוריתם בבקר אמור לאזן את השימוש בדפים ולהביא את אורך חיי SSD בשימוש נורמאלי למשהו שלא צריך להדאיג משתמשים.

:turn-l:
פורסם

יש לי SANDISK 128 GB, מספיק לוונדוז 8.1 עם אופס ו MATLAB שהיא תוכנה כבדה מאוד, ועדיין חצי דיסק ריק

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

גם אני התלבטתי, בסוף ניצלחתי את ההזדמנות שהיתי באילת וקניתי שם. עלה לי כ-250 שקל ל 240 גיגה של Kingston.

יצא אפילו יותר זול מהזמנה באינטרנט.

פורסם

תלוי אם זה לנייד או לנייח .

אם נייד אז כמה שיותר גדול כי אז אפשר לטלטל חופשיאת הנייד בלי דאגה כי אין חלקים מכניים .

אם נייח אז 120+ , תתפנק !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...