Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנגל גז למרפסת - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

בגדול, מרפסת לא גדולה (14 מטר). יש נק' גז.

אני יודע שמבחינת הטעם אין מה להשוות. העניין שמשחק פה הוא הנוחות.

חוץ מזה, יש דגמים מומלצים? אני רואה שמחירים יכולים גם לעבור את ה3.5K בשקט.

המנגל מיועד להאכיל בשוטף 2 אנשים ולעיתים לא רחוקות גם 6 אנשים (מבחינת כמות המבערים).

יש המלצות?

ניב

לא חותם

פורסם

http://www.weber.com/grills/series/weber-q-series/1200

יש לי כזה, מנגל מעולה, נקנה לפני 5 שנים ב ~ 900 שקל ישירות מאמזון דרך BUY2 עד לפתח הבית.

מארח את המשפחה (9 נפשות) בלי בעיה איתו. לגיסי הבאנו את סדרת גנסיס אם אני לא טועה, ברור שזה ליגה אחרת לגמרי אבל זה גם סדר גודל מחירים לגמרי אחר.

גם אם תחליט ללכת על משהו גדול יותר ממליץ על וובר.

פורסם

העניין של הטעם זה משהו שפלצנים אוהבים להגיד. אחרי שהוא תופס שכבה יפה של שומן הכל אותו טעם. אם אתה ממנגל הרבה זה כיף ביותר, לי יש אחד של Camptown ואני ממנגל בערך 3 פעמים בשבוע (לא תאמין כמה פעמים בערב סתם תכין לך איזה אנטריקוט אחרי שזה הופך לעניין של 10 דקות)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כןןןןןן מאוד.

כך בחשבון שצריכת הבשר עולה משמעותית עם המנגל גז.

אתה גר בבית פרטי או בבניין עם עוד אנשים שואל בגלל הגז , בבניין ניתן להניח בלון גז של עד 5 ק"ג.

2 דגמים מומלצים מחברה מעולה (דש למוטי) כרמל דיירקט.

התקציבי גריל גז גרנדהול GTI3, לסחבק יש את האח הגדול ה GTI4.

הם התחילו לשווק לאחרונה את המותג של נפוליאון אחד המותגים הטובים בעולם עם אחריות לכל החיים.

היקר גריל גז TRIUMPH 325.

פורסם

לי יש אמגזית מגה שף 3.

בן לפחות 8 שנים.

עבר כבר שיפוץ וחצי.

גריל מעולה. חלקי חילוף זמינים.

בתור רומני אסור לי להגיד את זה, כי יעיפו אותי מההתאחדות, אבל זה שדרוג רציני לחוויית הגריל. כמו שאמרו לך, קלות ההפעלה והזמינות גורמות לך למנגל בתדירות גבוהה יותר. וההבדל בטעם זניח.

המנע מכל הקמפטאונים והזבל הסיני לסוגיו.

כולם עם מבערים מפח ומפזרי להבה מנייר שנרקבים אחרי שנה. (אם אתה באמת ממנגל בתדירות גבוהה)

כמו כן, החום שלהם עלוב והבשר מתבשל ולא נצלה.

תקפיד לקבל רשת יצוקה ועבה. רשת טובה ממש קשה להרים ביד אחת מרוב שהיא כבדה.

מלבד השרידות הטובה יותר, רשת עבה אוגרת חום בכמה דקות לפמי שאתה מניח את הבשר, וצולה אותו היטב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטרף להמלצה על הוובר, אני בעלים של Q3200. מאושר מכל רגע איתו. אם תקנה מהיבואן הרשמי, אז תקבל 5 שנות אחריות. יש לו שטח צלייה גדול ובהחלט מספיק גם ל8 אנשים.

לענין המקום, המרפסת שלי נטו 10מ"ר, ונשאר מספיק מקום לשולחן עם 6 כסאות.

פורסם

כל מנגל גז עובד גם עם בלון.

ומנסיוני באמת הכי מתאים למרפסת זה וובר, איכות מובטחת, אי אפשר ליפול בזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בגרילים הפשוטים המבערים נגמרים אחרי מעט שנים וההוצאה על החלפתם הופכת אותם ללא כדאים לעומת גרילים שיש להם אחריות להרבה שנים על המבערים. הגרילים האמריקאים נותנים בד"כ אחריות כזו.

שים לב לעצמת המבערים, מה שנמדד למשל בכמה גרם גז נצרכים בשעה. יש גרילים טובים שעצמת המבערים שלהם נמוכה יחסית, כי מחממים בהם זמן מה עם מכסה סגור וכאשר מניחים את הבשר על הרשת הוא נצרב מהחום הצבור שם. השיטה הזו טובה לסיבוב הראשון של צליה. עבור כל סיבוב נוסף יש לחכות עם מכסה סגור עד שהטמפ' תעלה מספיק ואז שמים את הסבב הנוסף, מה שלוקח עוד זמן.

לעומת זאת בגרילים בעלי מבערים חזקים (שצורכים הרבה גז) הזמן בין הסבבים קטן מאוד.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מחזק מאוד לגבי הוובר. יש לי 3 שנים את ה Q3200 ולהגיד שהוא עושה את העבודה שלו בצורה מושלמת יהיה אנדרסטייטמנט.

פעמיים ניקיתי את המבערים בצורה רצינית וזה החזיר אותו למצב עבודה התחלתי. כמו שרשמו, אחרי מספר פעמים הרשת תופסת שכבת שומן דקה (אגב, בגלל זה ההמלצה היא לא לנקות אותם עם חומרים חזקים, מלבד זה שמדובר באוכל שאתה מכניס אחר כך לגוף...) והאוכל פשוט תענוג. ספק אם מישהו יוכל להבדיל בין סטייק על מנגל ותיק עם טעמים חזקים לבין גריל פחמים. כן תמצא את עצמך קונה יותר בשר ואוכל יותר, אבל אם זה פעמיים בשבוע זה בטח לא נורא מבחינה תזונתית. אלא אם כן הפעמיים האלו יהיו משולבת עם כבד אווז ואז, בהצלחה בצינתור הקרוב :lol:

אז נכון שהוובר לא הגריל הטוב ביותר וגם ה BTU שלו יחסית נמוך למתחרים עם ארבעה מבערים, אבל הוא פשוט סוס עבודה והיתרון הכי גדול שלו - הוא קל לניקוי ומשתמש בטריק פשוט ונחמד שמרכז את כל השומנים והשאריות למטה בתבנית אלומיניום.

לגבי התחזוק היקר, זה לא נורא לדעתי פעם בכמה שנים (אצלי עדיין לא הייתי צריך) להחליף מבערים במידת הצורך ולשלם 400 שקל. אבל זה גם במקרה הגרוע. תתחדש ובתאבון! (אנטריקוט, עם מלח גס ופלפל גרוס רק אחרי שהוצאת אותו מהמנגל - אמאל׳ה)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
ממליץ לך גם על מנגל גז.

אני לא אוהב את היבואן של וובר בארץ, השירות שלו גרוע והמחירים מנופחים.

תביא מחו"ל, הרבה יותר משתלם.

ותכלס, על מה כבר תצטרך אחריות?

פורסם

כן! כדאי מאוד.

גם לנו יש מרפסת עם גריל גז שמחובר לנקודת גז.

פשוט תענוג כמה זה קל ונוח.

לגבי עניין הטעם, אני משוכנע שכל אניני הטעם יפלו במבחן עיוור..

היה לי גריל של צינג בלינג שכל שנה~שנתיים הייתי צריך להחליף לו מבער

נמאס לי וקניתי מוצר בעל שם:

http://www.amisragas.co.il/Index.asp?ArticleID=417&CategoryID=86&Page=1

עם אחריות ארוכה (כשאני קניתי היה 3 שנים, כיום 5 שנים)

הוא עובד קשה כבר 4 שנים, מגיע עם כיסוי מאוד איכותי, ועדיין לחלוטין כמו חדש.

גם ביררתי מראש וחלקי החילוף זמינים ולא יקרים (למרות שלא הזדקקתי עדיין).

ממליץ מאוד

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...