Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש מדפסת רב תכליתית לבית. צריך שיהיה לה כמובן סורק אך גם פקס. התקציב כפי שצויין, עד 500 ש"ח.

עד היום היו ברשותי מוצרים של HP בלבד. חשבתי לתת צ'אנס לבראדר מכיוון שגם כאן בפורום וגם מחוצה לו, שמעתי דברים טובים על מוצרי החברה.

בדקתי באתר של OFFICE DEPOT, למה? בגלל שיש לי אצלהם זיכוי של 100 ש"ח :lol:.

ונעצרתי על 2 מדפסות בעלות אותו תג מחיר, 589 ש"ח.

אחת לייזר רב תכליתית, MFC1810, של בראדר http://www.brother.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%96%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D-MFC-1810

והשניה הזרקת דיו רב תכליתית, MFCJ4420DW,

גם כן, של בראדר: http://www.brother.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=3066&lang=heb&category=62

העניין שהדפסות בצבע פחות רלוונטיות לכרגע, אלא אם כן, עוד כמה שנים הבן שלי יצטרך הדפסות צבע לגן.

לגבי המתכלים שבדקתי אז טונר ללייזר עולה 180 ש"ח מקורי והוא מספיק ל1,000 דפים.

ראשי הדיו להזרקת הדיו עולים כ300 ש"ח כאשר 113 ש"ח זה לראש השחור והשאר זה ל3 הראשים הצבעוניים. הראשים האלה מספיקים ל1,200 דפים. מדובר גם כן על ראשים מקוריים.

האם למישהו יש נסיון עם המדפסות הנ"ל?

אני נוטה יותר למדפסת הזרקת הדיו אך מקריאה מועטה, ראוי לציין, ברשת ראיתי שיש תלונות על רעש מוגזם בהדפסה.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

רעש מוגזם בהדפסה? אפילו אם זה נכון, זה לא רלוונטי למשתמש הביתי. אתה מדפיס במהלך שמיעת חדשות? :-)

כל מדפסת דיו שתקנה זמנה קצוב, לא משנה איזו חברה, וגם בתקציב גבוה יותר אין ישועה והאמינות הקרשים בדיוק באותה מידה. יחד עם זאת, עדיין עדיף לטעמי לקנות מדפסת צבעונית לבית, ולו רק בשביל הפעם-פעמיים בשנה שבהן צריך להדפיס משהו צבעוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים MFC-1910W, והיא אחלה. קצת מעצבן שיש *רק* WiFi ואין חיבור RJ45 רגיל. בערך 600 שקל לפני מע"מ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

התלבטתי לפני כשנה כאשר המשולבת עם סורק ללא פקס נזקקה להחלפת תוף. בסופו של דבר הגדלתי תקציב וקניתי MFC-L270DW שמשרתת את כל הרשת הביתית. המדפסת עושה רושם "בריא" מאד. הבעיה היחידה - עולה קרוב ל-1000 ש"ח. לידה עומדת HP 5600 ישנה שמשמשת להדפסות הצבע הנדירות מאד (דפים בודדים בכל שנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קניתי לפני כמה חודשים MFC-1910W, והיא אחלה. קצת מעצבן שיש *רק* WiFi ואין חיבור RJ45 רגיל. בערך 600 שקל לפני מע"מ.

גם אני קניתי אותה.

סה"כ אני מרוצה, עושה את העבודה, המחיר לא יקר, ויש גם פקס, שזה ייתרון למי שצריך.

מה שכן מבחינת איכות החומר וההרכבה המוצר מרגיש קצת זול ולא הכי "עמיד".

אבל כנראה שאם רוצים משהו יותר רציני זה כבר עולה קצת (או הרבה) יותר.

פורסם

אני חושב שאני אעדיף את מדפסת הזרקת הדיו המשולבת הבראדר MFCJ4420DW.

לכן, אם למישהו יש נסיון איתה. אשמח לדעת.

פורסם
אני חושב שאני אעדיף את מדפסת הזרקת הדיו המשולבת הבראדר MFCJ4420DW.

לכן, אם למישהו יש נסיון איתה. אשמח לדעת.

אם אתה מדפיס רק מידי פעם, ויכולים לעבור ימים ושבועות בין הדפסה להדפסה, יש בעייה עם דיו. הוא נוטה להתייבש ללא שימוש, ראשי הזרקת הדיו נסתמים ואז מתחילות בעיות דווקא כשאתה כן צריך אותה.

לייזר לעומת זאת הטונר זה אבקה יבשה והוא יכול לשבת בלי שימוש תקופות ארוכות בלי בעייה, לכן דווקא לייזר הרבה פעמים מתאימה יותר למשתמש בייתי עם שימוש נמוך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדיין עדיף לטעמי לקנות מדפסת צבעונית לבית, ולו רק בשביל הפעם-פעמיים בשנה שבהן צריך להדפיס משהו צבעוני.

אני דיי נעול על ה4420 הזרקת הדיו של בראדר אבל מעט חושש לגבי עניין ההדפסות הצבעוניות. שכן אצטרך לעשות כמה פעמים בשנה. האם עניין ראשי הדיו הצבעוני שמתייבשים ללא שימוש אומר שעלי להעדיף דווקא את מדפסת הלייזר?

פורסם

רק אתה יכול להחליט. :-)

אצלי יש hp עתיקה בשימוש של פעם בשבוע, אין בעיות התייבשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם לא סבלתי את hp בגלל ההתקנות והדרייברים המתוסבכים והכבדים.

אתמול קניתי באופיס דיפו HP 3835 כי רציתי מדפסת אלחוטית.

תוך 10 דקות מרגע חיבור המדפסת לחשמל היא כבר היתה מחוברת לרשת האלחוטית ומוכנה להדפסה בנייח ובנייד.

שיפור ניכר ללא ספק. לגבי איכות המדפסת אין לי דעה כי הודפסו מספר דפים בודדים בלבד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...