Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפי ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאילו - הביטוח לא עשוי עליממש ממש

אבא שלי יעני הוא המפקד של האוטו ואני החייל על האוטו.. איך אנ ייסיביר לך..

הביטח הוא על אבא שלי, ואני נהג נוסף באוטו! ורשום לנו בתפסים שקיבלנו: ממוצע קילומטרים בשנה: 9000, אבא שלי אמר שלי שמש לא כדאי לי שאני יעבור את ה10000 או בכלל את ה-9 אלף בשנה!

טוב, לא כדאי אז לא עוברים :)

תהרוג אותי...

לא הבנתי כלום!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תהרוג אותי...

לא הבנתי כלום!

אני הבנתי,שטעיתי כל חיי כשכתבתי טפסים בט' מעתה אימרו תפסים בת'.(אולי התכוונת לאטבי כביסה???)

(הכל בהומור....... כולנו טועים לפעמים:wink: )

פורסם

דווקא הסגנון הזה של ביטוח יכול להיות מאוד מועיל לאנשים כמו אימא שלי שהיה לה אוטו שנת 98 עם 60 אלף קילומטר....

למה? ככה!

פורסם
סתם עוד מחשבה שעברה לי בראש:

האם ניתן לבטח בחברה הזו, ולהמשיך לתדלק בתחנות שמוכרות דלק מוזל... ופעם בחודש, להיכנס לתחנת פז ולתדלק ב-20 ש"ח, כדי שהמונה ספידומטר יקלט במערכת? ;-)

אתה יכול גם לא לתדלק בפז אפילו בשקל אחד..

הרעיון של פז הוא שאם כבר יש לך פזומט תדלק אצלהם, וככה הם יוכלו להגיע לעוד נתח שוק שאולי לא היה מתעקש לתדלק בפז - אלה פשוט בתחנה הקרובה שהוא רואה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ברור שאפשר לתדלק!

כאן הרווח של פז:-)

הרווח של פז הוא ההפסד שלנו, והוא די מעקר את כל הרעיון. לפז יש מעט מאוד תחנות שבהן מוצע תדלוק עצמי מוזל (15 אג' פחות לליטר). גם בסולר הם דרך כלל יקרים יותר.

נגיד שאתם נוסעים 10000 ק"מ בשנה, מה שהופך אתכם למועמדים לתוכנית הביטוח הזאת. בחישוב של 10 ק"מ לליטר בממוצע תזדקקו לאלף ליטר. אפילו אם בשליש מהתדלוקים תמצאו תחנה של פז עם תדלוק מוזל, עדיין מדובר בהוצאה של 1000 שקלים נוספים בשנה - וזה יותר מאשר החיסכון המירבי של התוכנית.

אז מה עשינו? ככה עובדים על נהגים תמימים!

פורסם
הרווח של פז הוא ההפסד שלנו, והוא די מעקר את כל הרעיון. לפז יש מעט מאוד תחנות שבהן מוצע תדלוק עצמי מוזל (15 אג' פחות לליטר). גם בסולר הם דרך כלל יקרים יותר.

נגיד שאתם נוסעים 10000 ק"מ בשנה, מה שהופך אתכם למועמדים לתוכנית הביטוח הזאת. בחישוב של 10 ק"מ לליטר בממוצע תזדקקו לאלף ליטר. אפילו אם בשליש מהתדלוקים תמצאו תחנה של פז עם תדלוק מוזל, עדיין מדובר בהוצאה של 1000 שקלים נוספים בשנה - וזה יותר מאשר החיסכון המירבי של התוכנית.

אז מה עשינו? ככה עובדים על נהגים תמימים!

איזה ערבוב וגיבוב של שטויות!!!

1. 20% מהמשאבות של פז ברחבי הארץ הן בשרות עצמי וכל יום מספר זה גדל!

2. איך החלטת שהסולר בפז יקר יותר אם יש סטטוס-קוו בנושא בכל הארץ בכל החברות!

3.אם לא הבנת את המבצע אז אל תקשקש! רשמתי במפורש שמתקינים התקן פזומט ברכב ואין כפל הנחות כך שלא תוכל לתדלק במחיר מוזל כאשר יש לך מבצע ביטוח!

או דלק מוזל או ביטוח מוזל , אין כפל מבצעים!!! וגם זה כבר נכתב.

ואני אחסוך לך כבר את המשך הוויכוח,אני יודע יותר טוב ממך את העובדות.

אז אל תנסה אפילו...

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
איזה ערבוב וגיבוב של שטויות!!!

1. 20% מהמשאבות של פז ברחבי הארץ הן בשרות עצמי וכל יום מספר זה גדל!

2. איך החלטת שהסולר בפז יקר יותר אם יש סטטוס-קוו בנושא בכל הארץ בכל החברות!

3.אם לא הבנת את המבצע אז אל תקשקש! רשמתי במפורש שמתקינים התקן פזומט ברכב ואין כפל הנחות כך שלא תוכל לתדלק במחיר מוזל כאשר יש לך מבצע ביטוח!

או דלק מוזל או ביטוח מוזל , אין כפל מבצעים!!! וגם זה כבר נכתב.

ואני אחסוך לך כבר את המשך הוויכוח,אני יודע יותר טוב ממך את העובדות.

אז אל תנסה אפילו...

גורג

תגיד, אתה ג'ורג' מהשב"כ? ההוא היה פחות אגרסיבי ממך. כנראה שכל הדלק מסביב באמת מוחק תאים אפורים. נעלבת? אל תיקח את זה אישית, קח את זה לבוסים שלך.

בדור, באלון וב-TEN אין מצב של "20 אחוז מהתחנות מוזלות". שם כולן כאלה.

ואם אין כפל הנחות, אז איפה הכדאיות הכלכלית במבצע? על מי אתם עובדים?

יכול להיות שאתה נותן שירות טוב ומתייחס בכבוד ללקוח. אבל החברה שאליה אתה קשור היא בעלת היסטוריה ארוכה של השתנה בקשת על הנהגים בארץ. בשנות השמונים פז היתה זו שמנעה מכירת דלק מתוסף בארץ. כיום היא (וגם דלק וסונול) גוררות רגליים בנושא הגפ"מ, מאלצות אותנו להמשיך ולתדלק בבנזין יקר.

אז תתבגר, תספור עד 10, ואם יש לך טיעונים שאינם ברמה של "אמש"ך....", אתה מוזמן להגיב.

פורסם

מה אתה רוצה מהבנאדם, הוא לא מבעלי פז, ולא קובע את המדיניות השיווקית שלהם...

הוא סיפק לנו פרטים חשובים, והעמיד את העובדות במקומם... הוא בטח לא מקבל על זה כסף...

אז כשמתקנים טעויות של אנשים פעם אחת, זה סבבה...

בפעם השנייה זה מרגיז...

בפעם השלישים, מגדילים טיפה את הפונט ומדגישים את הכתב.

;-)

אגב, ולא חסרים פראיירים שמתדלקים בפז בשרות מלא, ומשלמים מחיר מלא - להם הביטוח הזה יכול להתאים.

אף אחד לא אונס אותך להתקין פזומט...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
תגיד, אתה ג'ורג' מהשב"כ? ההוא היה פחות אגרסיבי ממך. כנראה שכל הדלק מסביב באמת מוחק תאים אפורים. נעלבת? אל תיקח את זה אישית, קח את זה לבוסים שלך.

בדור, באלון וב-TEN אין מצב של "20 אחוז מהתחנות מוזלות". שם כולן כאלה.

ואם אין כפל הנחות, אז איפה הכדאיות הכלכלית במבצע? על מי אתם עובדים?

יכול להיות שאתה נותן שירות טוב ומתייחס בכבוד ללקוח. אבל החברה שאליה אתה קשור היא בעלת היסטוריה ארוכה של השתנה בקשת על הנהגים בארץ. בשנות השמונים פז היתה זו שמנעה מכירת דלק מתוסף בארץ. כיום היא (וגם דלק וסונול) גוררות רגליים בנושא הגפ"מ, מאלצות אותנו להמשיך ולתדלק בבנזין יקר.

אז תתבגר, תספור עד 10, ואם יש לך טיעונים שאינם ברמה של "אמש"ך....", אתה מוזמן להגיב.

1.לא לוקח שום דבר אישית רק מבקש דיוק בעובדות!

2. אין לי בוסים-אני לא שכיר!

3.אין לי שום רווח אישי מהמבצע ,אולי אפילו הפסדים...

4.העובדה היא שדור אלון ותן הן חברות חדשות יחסית והתחנות שלהן נבנו מלכתחילה כתחנות שרות עצמי,לעומת זאת פז,דלק וסונול חברות וותיקות ומבצעות שינויים בתחנות שלהן באופן רציף ומתגבר!

5.מה הקשר של שנות ה-80 ולהסטוריה כזו או אחרת גם אם לא הכי מדוייקת ולא הכי מובנת להדיוט הממוצע ולמבצע הנוכחי?!

6.אף אחד לא מחוייב להשתתף במבצע אך אל תשכח ש:

א.אף חברת ביטוח לא עשתה מבצע דומה עד היום ולא בכדי(מישהו אמר קרטל?!).

ב.המון אנשים(אני בטוח שאתה תופתע כמה) פשוט לא מוכנים לתדלק בשרות עצמי למרות שזה יותר זול!

ג.ככל שאתה עושה פחות ק"מ כך ההנחה על הביטוח גדלה(אני ראיתי דוגמא של חסכון שנתי בסך 800 ש"ח) בכל מקרה נסעת פחות=שילמת פחות על הדלק,כך שהחסכון בשרות עצמי הוא זניח.

ד.לצורך העניין חשבון בסיסי:רכב שנוסע 10000 ק"מ בשנה וצורך 10 ק"מ לליטר ומתדלק קבוע בשרות עצמי עם הנחה של 15 אג' לליטר חוסך ...150 ש"ח :roll: .

תאר לך אישה עם רכב עירוני שעושה 5000 ק"מ בשנה ולא מוכנה לשבור ציפורניים/ללכלך את הידיים האם היא תרצה לחסוך 800 ש"ח בביטוח או 75 ש"ח בתדלוק עצמי!

אז לטעמי המבצע הוא כן טוב (אפילו מאד) לאנשים המתאימים!

7.אני לא ההוא מהשב"כ (אפילו שיש לי עבר אפל...)

8. אם נעלבת אז SORRY

גורג

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
.

לא לוקח שום דבר אישית רק מבקש דיוק בעובדות!

אז נתחיל מהצגת המספרים האמיתיים, שזה החיסכון בביטוח פחות אובדן הרווח בתדלוק העצמי. הנתון שלך של 800 שקל הוא פשוט הטעיית הציבור. חוץ מזה, האם המבוטח נדרש גם לשלם עבור הפזומט עצמו?

.

.מה הקשר של שנות ה-80 ולהסטוריה כזו או אחרת גם אם לא הכי מדויקת ולא הכי מובנת להדיוט הממוצע ולמבצע הנוכחי?!

מה לא מדויק בקביעה שפז מנעה אז שיווק דלק טוב לציבור? סונול החלה אז להציע דלק מתוסף, שהיה טוב והנקי מהנפט 95 אוקטן שנמכר אז בפז ובדלק. אז פז הפעילה לחץ כבד על משרד האנרגיה ז"ל כדי שיקבע שמדובר בדלק לא תקני ויאסור את שיווקו. במקום להצטרף לתחרות ולספק לנהג מוצר טוב יותר, פז, שהיה אז חברת הדלק הגדולה בארץ, בחרה במלחמה מלוכלכת, מתחת לשולחן, ונגד טובת הציבור. או שאתה צעיר ולא זוכר, או שאתה מבוגר ומנסה לשכוח.

ובדיוק כמו אז, גם הפעם פז לא מגלה את כל האמת. בניגוד אליך אין לי שום אינטרס אישי במבצע הזה, רק סקרנות צרכנית. אני מצפה ממי שמוכר כאן את מרכולתו שיציג נתוני אמת, ולא מצג שווא.

קרטל חברות הביטוח? תטפל קודם בקרטל חברות הדלק.

פורסם

תגיד ג'ורג',

אתה מעלים בכוונה,שכחת או שלא אמרו לכם שם בפז שמי שמסרב להתקין את הפזומט יכול להשתמש גם באופציה של בדיקה אחת לחודש במקומות שעובדים עם "כלל וסע"?

חשוב שהחברה פה ידעו שגם זאת אופציה..

פורסם
תגיד ג'ורג',

אתה מעלים בכוונה,שכחת או שלא אמרו לכם שם בפז שמי שמסרב להתקין את הפזומט יכול להשתמש גם באופציה של בדיקה אחת לחודש במקומות שעובדים עם "כלל וסע"?

חשוב שהחברה פה ידעו שגם זאת אופציה..

לא ידעתי,אני לא מעורה עד כדי כך...

•  

• תוכן חדש...