Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שטפתי את הרכב בשיטת שני הדליים.

נעזרתי במוצרים הבאים:

מר ורוד

apc לגלגלים

onr

מגבת ממוטה

מגבות מיקרופייבר קטנות

כמובן שטפתי וייבשתי את הרכב כמו שפירטתם כאן..

ולהלן הבעיה: חזרתי בלילה מיציאה לראות מה שלום הרכב (בדקתי עם הפנס של הפלאפון) ואני רואה בכל מקום שהצבע שחור סימני מריחות! האם זה בגלל הטל של הלילה? האם אני לא מייבש נכון? מה יכולה להיות הסיבה לזה כי לא שמתי שום וקס או משהו רק סבון וonr.

תודה לעוזרים

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

כמובן שכיבסתי אותה כבר פעמיים, אחרי הממוטה עברתי עם מגבת של כימיקל גייז קטנה

פורסם

לדעתי, עדיין המגבת ממוטה לא נקייה, מה שמשאיר על הרכב מריחות.

גם לי היה את זה בשימוש הראשוני עם ממוטה.

אין יותר באסה מזה, לשטוף את הרכב, לייבש ולגלות מריחות של לכלוך.

פורסם

תפרט בידיוק איך שטפת את הרכב, כל שלב ושלב, כולל דילולים של הסבונים - יכול להיות שהבעיה שם, או בשלב הניגוב.

ולמה שטפת גם עם onr וגם עם mr pink?

"יאללה בירי".

פורסם

שלב ראשון שטפתי את הג'אנטים והגלגלים עם APC של האחים

שלב שני שטפתי עם צינור מים את כל האבק שהיה מהאובך

שלב שלישי שני דליים אחד עם מר ורוד שמתי "שפריץ" (בערך פקק) ודלי עם מים נקיים, עברתי עם כפפת מיקרופייבר של קארפלן.

שלב רביעי שטפתי עם צינור מים את כל הרכב מהסבון

שלב חמישי ייבשתי את הרכב עם הממוטה ולאחר מכן עם מגבת מיקרופייבר קטנה.

שלב שישי איפה שראיתי שפיספתי קטע מלוכלך או שסתם רציתי להעביר קצת ONR כחול שמתי וכמובן לאחר מכן ייבשתי עם מגבת מיקרופייבר נוספת. ONR עשיתי בדילול של QD

וזהו בערך. אני יעלה תמונות עוד מעט, המצב כרגע נראה הרבה יותר טוב כנראה הטל של הלילה עשה את אפקט המריחה..

פורסם

תנסה קוויק דיטל אחר, אבל תעלה קודם תמונה של הרכב שנדע במה מדובר.

אני מבין שהרכב כתום בסמלון, עבר פוליש במקרה לפני כן? ראיתי כאלה שהשאירו סימנים שנראים כמו מריחות אבל זה פשוט פוליש שבוצע ממש רע והלכה "נמרחה".

אגב בנוגע לטל - גם אצלי לפעמים עושה סימני מריחות לאחר שאני שוטף את הרכב, בשמש הוא נראה מבריק וחדש לחלוטין אבל כשיש טל זה כאילו תופס סימנים מוזרים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...