Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום,

המצמד אצלי ברכב נמצא בימיו האחרונים.

מבירור קצר שעשיתי, נחרדתי מהמחירים בארץ.

מצאתי חנות באנגליה שמוכנה לשלוח לארץ, וגם אם אני אקח בחשבון 100% מיסים העלות תהיה נמוכה יותר. משמעותית.

אמורה להיות בעייה לחבר ערכת מצמד? צריך אישורים מיוחדים?

אם כן ויש מישהו שהתנסה בכך, אשמח אם ישתף. כמו כן אם יש חנויות חלפים מומלצות.

הרכב הוא אבארט פונטו איוו.

תודה רבה ושבת שלום. :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ציינת מה פער המחירים, מאות? אלפים?קח בחשבון שנוכח משקלו של הסט, עלות השילוח תהיה גבוהה והמיסים מוטלים גם על השילוח...גם נטיית המוסך שאצלו לא קנית את המצמד (והוא הפסיד בגלל זה משהו בין 15-30 אחוז רווח על החלפים) תהיה להעלות את מחיר העבודה.כך בחשבון אפשרות ממשית שתצטרך להוציא רישיון יבוא ולרוץ למשרד התחבורע ואם אינך מאזור המרכז, אבוי לך.לדעתי, אם מדובר בסופו של דבר בפער אפשרי של מאות בודדות של שקלים, הייתי רוכש בארץ, גם בסט מצמד עלול ליפול פגם או לגלות שאיננו מתאים בול ואז אין אחריות ואין היכן להחזיר (עלות משלוח חזרה לאנגליה אם בכלל המוכר יסכים לקבלו, אסטרונומית).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ספיידרמן, מזמין אותך לשרשור ג'ולייטה שלי בו סיפרתי מעט על הפרשי העלויות של החלקים. בקצרה: יותר זול לקנות כרטיס טיסה לאנגליה, ולהביא איתך מצמד, מאשר לקנות בארץ. במחיר של המצמד שלי בארץ אפשר לרכוש חמישה בחו"ל.

היות ופותש דן ברכב מאותו יבואן אני מניח שהמצב אצלו דומה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ההפרש הוא מספר אלפי שקלים...

אני לא יודע מה ההליך, ולכן אני שואל.

זה באמת כרוך בכל כך הרבה טרטור? החלק מקורי ומגיע באריזה מקורית. צריך אישורים מיוחדים? חשבתי שרק חלקים בטיחותיים צריכים אישור. :(

פורסם

אזור ה4000 ללא עבודה והנחות(אם בכלל יהיו), לעומת פחות מ1000. השאלה אם זה שווה את הטרטור והמאמץ.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

עלות + משלוח = 720 ש"ח

עלות + משלוח + מכס + מע"מ = 1300 ש"ח

לא יודע לגבי אישורים שתצטרך במידה וזה יעצור, אבל רוב הסיכויים שאני הייתי לוקח את הסיכון ומבצע את ההזמנה, יש לך פה הזדמנות לחסוך יותר מ 3000 ש"ח.

זה שווה את הסיכון בלהתרוצץ קצת מול המכס.

פורסם

בסכום כזה ההתרוצצויות יהיו שוות לי. אני לא מרוויח מספיק כדי לשלם את הימי עבודה האלה למישהו אחר. ;)

קיים סיכוי שזה לא יעבור בכלל? יוחזר לשולח? או שפשוט צריך לדאוג לאישורים מתאימים והכל בסדר?

פורסם

אין סיבה שזה לא יעבור, תעבור על הנוהל ש spiderman העלה לפה ותבין בדיוק מה צריך.

המקסימום שיקרה זה יטרטרו אותך קצת....אבל זה יכנס.

• תוכן חדש...