Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעדיף שלא...

וואו מוזר. יצאתי פיתה סורית.

בדקתי בשני מוסכים בירושלים, ואחד בת"א, שיש סיכוי סביר שאגיע אליהם בעתיד.

אחד מהם הוא סוג של חבר. :|

אני תמיד מבקש להפריד חלקים ועבודה בהצעות מחיר. יכול להיות שהוסיפו לי אי אלו אלמנטים?

בד"כ מחליפים גם משאבה, והיא אמורה להיות כלולה בערכה. אולי פספסתי משהו? שמן גם כן.

מחר אני אעשה סבב טלפונים חוזר. מרגיש שיצאתי דביל ע-ל. מחילה. :lol:

פורסם

לא נראה לי שהערכה הזו כוללת משהו מעבר לפלטת לחץ ודיסק קלאץ' ואולי גם מיסב.

לכן כתבתי שאולי בהצעה כלולים חלקים אחרים שדורשים החלפה.

קבל הצעות מחיר מודפסות שכוללות את כל החלקים והתמחור האינדיבידואלי לכל אחד מהם.

פורסם

אמנם יש לי רכב אחר, ועדיין, בהצעה ממוסך מורשה יבואן החלקים הנ"ל עלו 5500 אחרי מע"מ, יש סיכוי שעדיין יש לי עותק מודפס.

אני לא ליד מחשב, אבל מסקרן אותי לראות האם האתר שלך יציג מחיר אחר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

במקרה שלך באתר של פיאט התמחור למק"ט שנתת בשרשור שלך הוא 3144 ש"ח כולל מע"מ.

אבל שוב, השאלה היא מה עוד נכלל בהצעת העבודה מעבר לקלאץ' עצמו.

פורסם

אני מדבר על חלקים נטו, בהצעה היו סעיפים נפרדים לשמן, עבודה וכו' וכו'

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נו בסדר, השאלה פה כרגע, עבורך ועבור פותה"ש, היא אילו עוד חלקים נכללו בהצעה מעבר לפלטת לחץ ודיסק מצמד.

והאם משום שיש צורך אמיתי בהחלפתם או שזה מסוג הדברים שעושים על הדרך כי אם כבר אז כבר.

פורסם

ביררתי, החלקים הם קלאץ, מיסב, משאבה, ושמנים.

מוסך אחד הציע לי 2000 ש״ח כולל הכל, אמרתי לו שאם הוא בטוח מחר אני אצלו. בבדיקה חוזרת הוא גילה שבטעות בדק לפונטו רגילה, והמחיר יהיה 3100 לחלקים בלבד ללא מעמ. כנראה שזה באמת המחיר. :(

פורסם

אני מניח שעיקר המחיר הנוסף, מעבר לקיט קלאץ' עצמו הוא בגלל המשאבה.

שאלת תם - למה צריך להחליף אותה גם?

יש לך מק"טים לכל החלקים שמתכוונים להחליף?

פורסם

האמת - אין לי מושג. הבנתי שתמיד מחליפים אותה יחד עם הקלאץ, ובגלל זה חשבתי שהיא גם כלולה בקיט.

פורסם (נערך)

עבדתי היום באזור המוסכים בתלפיות, אמרתי לעצמי למה לא להכנס למוריס.

עשינו נסיעת מבחן שכללה כמה האצות חזקות, ופתאום הרכב כאילו הסתדר; העברות הילוכים קלות(בדרך כלל קשה להעביר הילוך), לא היו שום החלקות וכו׳. הקלאץ לדעתו לא במצב חדש אמנם, אבל בסדר.

לפי התיאורים שלי הוא חושב שזו בעיה במשאבה בלבד(הוא לא הרגיש שום דבר יוצא דופן, וכך גם אני בדרך לבית)

נתן לי כמה עצות למה לשים לב, כדי שיהיה יותר פשוט לעלות על הבעיה, ולהגיע שוב ביום שירגישו משהו.

אגב, לא מצאתי משאבה הידראולית(?) באתר. הבנתי גם שיש בדגם הזה 2- עליונה ותחתונה. תודה על העזרה חברים. :)

עריכה: לפני שתשאלו איך בכלל הגעתי למסקנה שצריך להחליף קלאץ, בטיפול האחרון(שבוצע במקום אחר) שאלתי לפשר הקושי בהעברת הילוכים, ולאחר נסיעת מבחן המוסך הגיע למסקנה שהקלאץ כמעט גמור. רצו לעשות לי כבר הזמנה, אבל גם ככה החלפתי הרבה דברים, שעלו הרבה כסף, אז אפילו לא התעניינתי במחיר ואמרתי שאחזור במועד מאוחר יותר.

עריכה אחרונה על ידי Dudi910
פורסם

הבאתי לפני 4 שנים קלאץ קומפלט מיסב לחץ ,דיסק ,ופלטה ל אקורד טייפ R . עלה 1700 מול 4250 בחברה.הקלץ היה יחודי לרכב ונאמר לי שצריך לחכות 3 שבועות. הזמנתי דרך האינטרנט עלות החלקים היתה 1300 שקל כולל המשלוח.למה שלמתי 1700 כי נעשיתי 2 טעויות ,הזמנתי כל חלק בניפרד מכמה אתרים ,ואז היו 3 פעמים דמי משלוח.אחד המוכרים שלח חלק שעלה 400 שקל דרך UPS ואז נעקצתי ב400 שקל דמי שקר.היום אני יודע שאם הייתי קונה קיט קומפלט אפילו סטייג 2 היה עולה לי גג 900 שקל.לא נעצר שום חלק במכס והכול הגיע תוך שבועיים.

• תוכן חדש...