Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודג' צ'ארג'ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודג' צ'ארג'ר 2015 קיים בהרבה ורסיות ומנועים.

לא ציינת איזה מנוע מותקן ברכב שביד 2...

בכל מקרה - הורסיה עם מנוע 2.7 ליטר חלשה ולא מומלצת.

230K ליד שניה 2015...מאד תלוי בנתונים:

צריך להיות דגם עם נתונים מיוחדים כדי שיצדיק.

ותיקון קטן - הרכב שווק בישראל בעבר לתקופה קצרה בגירסה בסיסית -אך ללא הצלחה.

פורסם
דודג' צ'ארג'ר 2015 קיים בהרבה ורסיות ומנועים.

לא ציינת איזה מנוע מותקן ברכב שביד 2...

בכל מקרה - הורסיה עם מנוע 2.7 ליטר חלשה ולא מומלצת.

230K ליד שניה 2015...מאד תלוי בנתונים:

צריך להיות דגם עם נתונים מיוחדים כדי שיצדיק.

ותיקון קטן - הרכב שווק בישראל בעבר לתקופה קצרה בגירסה בסיסית -אך ללא הצלחה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=11&SubModelID=1207&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

הצא'רג'רים האלה.

ותוכל להגיד לי מתי בערך הוא שווק בארץ ולמה כזה מהר התייאשו ממנו?

פורסם (נערך)

משהו מוזר במודעה הנ"ל.

מצד אחד הם רושמים נפח של 3.6 ומצד שני יש מדבקות חצויניות וההגה של SRT אשר מגיע ב5.7\6.2 ליטר.

לא זכור לי שהרכב שווק בארץ באופן רשמי, רק אחיו התאום שווק פה בגרסת המנוע הקטנה 3.6 ליטר C300

לי הייתה במשך 5 שנים את הC300 5.7 ליטר.

אמינות יוצאת דופן, כמות האבזור מטורפת וגודל לשקל ללא תחרות.

אבל- התנהגות כביש, בידוד רעשים וחומרי הפנים לא ברמה של הגרמניות. (שזה בסדר, כי גרמניה עם גודל בודי, מנוע ואבזור זהה תעלה פי 4)

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם

גם אני לא זוכר שהצ'ארג'ר שווק. אני כן זוכר שמכרו פה את האוונג'ר (והקליבר, והנייטרו) לתקופה מסויימת, אבל צריכת דלק, אמ איך נאמר? פחות ממזהירה? לא השאירה להם סיכוי ממשי להצליח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי שקונה צ'ארגר ושואל על צריכת דלק - עדיף שיוותר מראש.

לפני כמה שנים מישהו שהוא גם במועדון החמש הביא צארג'ר SRT8 בייבוא אישי. רק לשבת בתוכה ולשמוע את הצליל העמוק של ה-V8 - הספיק.

צריכת הדלק היתה אם אינני טועה כ-5 ק"מ לליטר בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני כמה שנים מישהו שהוא גם במועדון החמש הביא צארג'ר SRT8 בייבוא אישי. רק לשבת בתוכה ולשמוע את הצליל העמוק של ה-V8 - הספיק.

קצת חולני :oops:

פורסם

הSRT מגיעה עם מנוע HEMI כמו שהיה לי בקרייזלר (הרכב זהה מכאנית ובשילדה ורק העיצוב שונה)

בתוך העיר אכן 1-5, מחוץ לעיר בערך 1-10.

משולב היה 1-7

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קלה לטובת המחפשים..

יש בסביבתי צ'ארג'ר 2010 מנוע המי 6.1, יד שנייה.

140,000 מחירה בארץ הקודש, שערורייתי אבל זה מה יש.

רק להניע אותה ולהקשיב לצליל..זה ממכר :twisted:

בריאות לכולם!

פורסם
יותר בכיוון קראון ויקטוריה.

מוזר שמשתמשים בפורד אינטרספטור בתור ניידת כי הוא נראה יותר בכיוון של רכב ספורט או אפילו רכב פרימיום שדי לא משתלם להשתמש בו כניידת.

את הקראון ויק(טוריה) הפסיקו לייצר ב-2011. הרכב של כל המרדפים בסרטים ("אחים בלוז" מישהו?)

פורד משווקים את האינטרספטור (שיש לו שתי תצורות, סדאן ו-SUV שמבוסס על האקספלורר) במאמץ למלא את מקום הקראון ויק. לא ברור כמה זה עובד כי למחלקות משטרה מקומיות יש תקציב מוגבל. מאידך שוטרים בעיקר שוטרי פטרול מבלים ברכבים את רוב שעות העבודה אז נוחות ואפילו בריאות היא לא עניין קטן ובחירת הרכב נכנסת שם ליחסי העבודה (מפי מכר שלי שעוקב אחרי איגוד שוטרים וסוהרים בקליפורניה). ספורט היא לא.

הצ'רג'ר רכב קצת אגרסיבי בתצורה שלו לעומת המראה הקלאסי של האינטרספטור סדאן. יש שאוהבים את זה יש שנמנעים מזה. אישית תמיד נהניתי מדודג' שבכל סגמנט מציעים קצת יותר כח מהמקבילות ומראה קצת צבאי שזה עניין של טעם אבל לפחות קצת שונה מהאחידות המדכאת בעיצוב בשנים האחרונות. נגיד ככה אי אפשר לטעות בדודג' לא במראה ולא בישיבה מאחורי ההגה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...