Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודג' צ'ארג'ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן ראיתי ביד 2 הודעה של מכירת דודג' צ'ארג'ר שנת 2015 , וניסיתי למצוא חוות דעת עליו באינטרנט ולא מצאתי (בעברית כמובן).

מעניין אותי לדעת ממה שהבנתם (המלומדים שבנינו) איך הוא יחסית לרכבים שעולים 230K ש"ח (כפי שהוא פורסם בי 2) כגון אאודי A3 סדאן , וולו S60 , אופל אינסיגניה?

פורסם

זה רכב שהגיע בייבוא אישי לכן יהיה קשה למצוא חוות דעת בעברית על הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה רכב שהגיע בייבוא אישי לכן יהיה קשה למצוא חוות דעת בעברית על הרכב.

הבנתי,

אז אני סומך על חברי הפורום פה שממה שהם קראו באתרים כאלה ואחרים מחו"ל תהיה להם חוות דעת להביא לי

פורסם

זהו רכב נפוץ מאוד בחברות השכרת רכב בארה״ב. קטגוריית full size.

נהגתי כבר כמה פעמים על הרכב בשכירות. חווית נהיגה מצוינת.

פורסם

סלח לי אבל לא הבנתי איך הכנסת אותה לאותה קטגוריה עם A3 וS60.. מה אתה מחפש ברכב?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
סלח לי אבל לא הבנתי איך הכנסת אותה לאותה קטגוריה עם A3 וS60.. מה אתה מחפש ברכב?

מבחינת מחיר כמובן ,

לגבי השאר לא ידוע לי זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת

פורסם

אוטו משפחתי גדול מאוד, חזק מאוד בחלק מהגרסאות, וסתם חזק בגרסאות האחרות. מבחינת איכות חומרים/בידוד רעשים/אבזור/יוקרה הוא פחות או יותר ברמה של הונדה/סקודה/פורד. משמש הרבה כניידת משטרה בהרבה מקומות בארה"ב/קנדה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אוטו משפחתי גדול מאוד, חזק מאוד בחלק מהגרסאות, וסתם חזק בגרסאות האחרות. מבחינת איכות חומרים/בידוד רעשים/אבזור/יוקרה הוא פחות או יותר ברמה של הונדה/סקודה/פורד. משמש הרבה כניידת משטרה בהרבה מקומות בארה"ב/קנדה.

הוא נכלל בסגמנט המשפחתיות ולא המנהלים?

פורסם

תלוי מה אתה מחשיב "מנהלים". מאזדה6/הונדה אקורד? אז כן. אאודי A4/וולוו S60? אז לא.

מנהלים זה הגדרה ישראלית, בתכלס זה נקרא פול סייז פמילי סדאן.

פורסם
תלוי מה אתה מחשיב "מנהלים". מאזדה6/הונדה אקורד? אז כן. אאודי A4/וולוו S60? אז לא.

מנהלים זה הגדרה ישראלית, בתכלס זה נקרא פול סייז פמילי סדאן.

אחשיב מנהלים כהונדה אקורד ומזדה 6 למרות שאני לא מת על שניהם .

חבל שרכב כזה עולה כל כך יקר....

דרך אגב על פי הסדרה "חוק וסדר" שהיא בערך הסדרה האמריקאית הכי מציאותית שיצא לי לראות רכבי המשטרה הם פורד ארוכה כזאת שלא הצלחתי לזהות

פורסם

קראון ויקטוריה אם זה הישנות (העגלגלות האלה שנראות כמו מונית ניו-יורקית) או פורד אינטרספטור שזה דגם שנבנה במיוחד למשטרה. במקומות אחרים יש ניידות שהן צ'ארג'ר ובעוד מקומות יש גם שברולטים ועוד כל מיני.

פורסם
קראון ויקטוריה אם זה הישנות (העגלגלות האלה שנראות כמו מונית ניו-יורקית) או פורד אינטרספטור שזה דגם שנבנה במיוחד למשטרה. במקומות אחרים יש ניידות שהן צ'ארג'ר ובעוד מקומות יש גם שברולטים ועוד כל מיני.

יותר בכיוון קראון ויקטוריה.

מוזר שמשתמשים בפורד אינטרספטור בתור ניידת כי הוא נראה יותר בכיוון של רכב ספורט או אפילו רכב פרימיום שדי לא משתלם להשתמש בו כניידת.

פורסם

הרכב הוא תואם של קרייזלר 300 ,שמבחינת רכב הוא יחסית די בינוני ולא מוצלח

ממש בשום תחום,חלק ממכלוליו נלקחו מסידרה E של מרצדס.

רוב מבחני הדרך והבוחנים עצמם די יורדים על הגרסאות הבסיסיות שלו,אין לי מוסג

למה,אבל זו התוצאה בכללי.

פורסם
הרכב הוא תואם של קרייזלר 300 ,שמבחינת רכב הוא יחסית די בינוני ולא מוצלח

ממש בשום תחום,חלק ממכלוליו נלקחו מסידרה E של מרצדס.

רוב מבחני הדרך והבוחנים עצמם די יורדים על הגרסאות הבסיסיות שלו,אין לי מוסג

למה,אבל זו התוצאה בכללי.

לפחות חיצונית לדעתי הוא נראה מדהים . מאוד מושך לעין.

דרך אגב מושג* ולא מוסג

• תוכן חדש...